RoboEarth Cloud Engine

poruka: 4
|
čitano: 1.405
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "RoboEarth Cloud Engine".
17 godina
RoboEarth Cloud Engine

Lažu. Roboti i računala uništavaju radna mjesta i stvaraju nova. Samo što je broj uništenih veći od novstovrenih.

I'm silicon-based life-form
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: RoboEarth Cloud Engine
kowach kaže...

Lažu. Roboti i računala uništavaju radna mjesta i stvaraju nova. Samo što je broj uništenih veći od novstovrenih.

Ah, kvragu. Napredak ima svoju cijenu.

But where did he come from, this fleck of spite in an abandoned paradise?
17 godina

To nije napredak.

Došli smo do toga da je 80% svijeta gospodarski i društveni višak.

Tvornice sa 3 radnika i slično.

Nije mi jasno kako će se nastaviti politika konzumerizma ako ne bude novca u dovoljno ruku.

magistar prava
15 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

To nije napredak.

Došli smo do toga da je 80% svijeta gospodarski i društveni višak.

Tvornice sa 3 radnika i slično.

Nije mi jasno kako će se nastaviti politika konzumerizma ako ne bude novca u dovoljno ruku.

Rješenje je banalno jednostavno - skraćenje dopuštenog maksimalnog radnog vremena...i naravno, drakonske kazne poslodavcima za kršenje istog. Znaći, umjesto 8 sati, neka bude 4 sata, pa neka poslodavac mora zaposliti dvojicu, a ne jednog !

Generalni peoblem kapitalizma je što dobrobit razvoja tehnologije žanje uski sloj elite, a ne cijelo čovječanstvo. To se mora promijeniti. U protivnom, bit će opet revolucija i krvi u potocima, a zrak će smrditi od masovnih grobnica, kada gladna rulja ustane nemajući što izgubiti...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice