INTEL ima kvartalno vise cistog profita nego AMD i nVIDIA zajedno ukupno prihoda
sta fabovi rade
INTEL ima kvartalno vise cistog profita nego AMD i nVIDIA zajedno ukupno prihoda
sta fabovi rade
Mozda sad malo i smanje cijene svojih top modela hehe
Intel Inside Your Pocket
Ali svejedno su im dionice pale u rujnu kao i AMD.Polako se oporavljaju oboje
A stvarno bi mogli malo smanjit cijene
Neće oni smanjit cijene pa da i imaju porast od 50%
A stvarno bi mogli malo smanjit cijene
Evo sad ce samo sto nisu, a exkluzivno za nase trzisto spremaju superpovoljnu seriju svojih proceva "Balkan edition" -ilitiga sve u pola cijena
J3bem vas blesave, molite boga da onaj mutavi AMD opet ne odgodi Buldozera jer inace smo naj3bali ko zuti a INTELU ova doba sljedece godine ne gine barem 5 milijarde cistog profita.
Intel je još od Conroe arhitekture na teškim drogama, samo je se zaletio u neplanira stati.
Kad nebi bilo u nas balkan resselers trgovina i cijene bi bile manje, pa nebi 980X u nas kostao 8000kn, a u SAD 5000kn..........
Kod nas je uvijek sve specijalno od cijena pa do ljudi i cijelog našeg mentalnog sklopa
Kod nas je uvijek sve specijalno od cijena pa do ljudi i cijelog našeg mentalnog sklopa
Hehe...a odgojeni smo (dobar dio nas) u socijalizmu. Normalno je da imamo socijalistički način razmišljanja - ako imaš puno, podijeli s drugima. Koliko je to dobro ili loše, dalo bi se debatirati do beskonačnosti.
Kad nebi bilo u nas balkan resselers trgovina i cijene bi bile manje, pa nebi 980X u nas kostao 8000kn, a u SAD 5000kn..........
Bi, isto bi koštao, jer je najjači intel proc već tradicionalno preporučena intelova cijena u usa 999usd, a onda se to kao i sve drugo, u europi pretovri u 999 EUR.
Bi, isto bi koštao, jer je najjači intel proc već tradicionalno preporučena intelova cijena u usa 999usd, a onda se to kao i sve drugo, u europi pretovri u 999 EUR.
obično je za 1000 komada preporučena cijna i obično za top model, ako moraš imati najjači procesor pa ne te oderu pošteno... Što se tiče profiti imaju veću stopu povrata nego apple, a svi 'viču' da ovaj potonji prodaje muda pod bubrege.
Intel je još od Conroe arhitekture na teškim drogama, samo je se zaletio u neplanira stati.
Naletit ce na minu zvanu Buldozer, pa sad skupljaju lovu ko Hrcak za dane kad im pocnu klecat koljena.
Naletit ce na minu zvanu Buldozer, pa sad skupljaju lovu ko Hrcak za dane kad im pocnu klecat koljena.
Zašto si tako siguran? Ja vijerujem da će Bulldozer biti uspiješan ali nemogu garantirati... kojim naćinom ti garantiraš?
P.S. priznam jedino vidovitoga milana....
Na ovaj komentar ču reči samo jednu stvar. LOL.
Na ovaj komentar ču reči samo jednu stvar. LOL.
Bome ti je bio LOL i za vrijeme athlona 64...
Ovo je prvi puta da odtada mijenjaju arhitekturu pa me nebi iznenadilo da se povijest ponovi.
Ovo je prvi puta da odtada mijenjaju arhitekturu pa me nebi iznenadilo da se povijest ponovi.
Haha AMD več preuzima tržište od prvog Phenoma, samo nekako uvijek ispadne da se ti AMD-ovi procesori mogu borit samo sa Intelovima starim godinu dana, a da ne govorim o tome kako i danas jedan Intelov High End Core2 Quad sredi PhenomII procesor. Isto tako i7 930 se ljepo bori(posebice kad su na jednakom taktu) sa AMD-ovim 1090T koji ktome ima dvije jezgre viška.
Al ajde da i taj treči pokušaj vidimo, no sve mi se čini da če ponovno bit: PIŠI KUĆI PROPALO JE......
Haha AMD več preuzima tržište od prvog Phenoma, samo nekako uvijek ispadne da se ti AMD-ovi procesori mogu borit samo sa Intelovima starim godinu dana, a da ne govorim o tome kako i danas jedan Intelov High End Core2 Quad sredi PhenomII procesor. Isto tako i7 930 se ljepo bori(posebice kad su na jednakom taktu) sa AMD-ovim 1090T koji ktome ima dvije jezgre viška.
Al ajde da i taj treči pokušaj vidimo, no sve mi se čini da če ponovno bit: PIŠI KUĆI PROPALO JE......
Treba AMD-u:
1.visoka financijska injekcija(10 milijardi $)
2.smjena 2/3 Upravnog odbora i narocito PR-a
3.kvalitetniji managment i inzinjeri
p.s. zapravo jedino sto radi kako treba je ATI-jev dio AMD-a koji su i ugasili zvanicno.