ne vidim poantu ovoga...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po navodima iz nokije,a vjerojatno ne zele naglasavati povezanost microsofta sa ovim rebrandingom ovija,odlucili su implementirati sve usluge i servise pod jedinstveni Nokia brand.Navode da je Nokia daleko prepoznatljiviji i poznatiji brand od Ovi.Sve je to diplomatski marketing 
Ms će ionako uskoro kupiti Nokijin odjel za mobilne telefone i usluge kako stoje stvari. Ovo je sve bila samo priprema terena.
Je onda bude došel svizac i zamotal čokoladu.
Nazvali budu Mikija mobile.
Iskreno tako mi je sve jedno. Prvi telefon mi je bil Nokia, drugi Nokia ...., šesti Nokia, sedmi Samsung, osmi Apple, deveti Apple, a deseti bude HTC.
peace
Piško-kakići.. pi-pi... kaka...
RIP Nokia
ne vidim poantu ovoga...
poanta je ta da su spojeli svoje maketplace u jedno.
To je napokon potpuno preuzimanje OVI-a...
Ista stvar i sa AMD-om. Kupili ATi, par godina držali ime ATi,
dok nisu sve uvjerili da rade dobar posao, i onda odlučili da je vrijeme i da piše AMD Radeon...
Ništa se više neće bitno promjeniti. Kvaliteta Nokijinih telefona (u HW smislu) neće opasti.
N95 stara kao biblija ima 100.000 puta bolji zbuk od HTC Desirea, WIldfirea, HD-a, S-a itd itd...
HTC ima smeće zvučnik(e) i smeće zvuk, a ni originalni player ne dolazi sa ekvilajzerom,
što je SERIOUS SHIT za mobitel tog ranga...
Uglavnom, Nokia je Nokia, ma koliko god mi šutjeli o tome.. I da, uvjek se mogu vratiti na Symbian sa Androida...
To je i dalje smart OS naspram iOS-a..
Nokia services zvuči bolje od Ovi.
ne vidim poantu ovoga...
Poanta je da je Nokia lagano izgubljena u vremenu i prostoru. Aplikacija za korištenje mobilnog telefona s PC-em im se prvo zvala NOKIA PC SUITE, pa su to pompozno promijenili u OVI SUITE i evo sad im ni to nije dobro i 99% šanse da će to uskoro opet mijenjati jer će neki njihov marketinški kvazi-stručnjak ustanoviti da NOKIA SERVICES nije dovoljno cool.