Office za 1,95 kuna dnevno

poruka: 5
|
čitano: 2.475
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Office za 1,95 kuna dnevno".
17 godina

Sve sam dati novce kad postoji besplatna alternativa. Openoffice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Openoffice dobra alternativa, ali nazalost ne moze bas svih zadovoljiti, stoga mislim da je super sto je ova akcija krenula, jer dosta firmi ima priliku sada rijesiti situaciju kod sebe ovim putem.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Office za 1,95 kuna dnevno
ma kakvi openoffice nema puno mogučnosti ali je besplatan
ova se vijest samo odnosi na tvrtke.
17 godina
neaktivan

Ruku na srce, Office 2007 je stvarno super. Ja ga koristim već duže vrijeme, i to hrvatsku verziju. Sve je OK, jedino mi ide na živce par stvari s hrvatskim pravopisom i samoispravljanjem (autocorrect). Mislim da je ovo dobar Microsoftov potez. Čuo sam da većina tvrtki koristi vrlo stare verzije Office-a, jer im jednostavno ne treba novija. Ovo je dobra prilika da se softver "osvježi".

B. de Lassua

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Office za 1,95 kuna dnevno
Brejnijak kaže...

Ruku na srce, Office 2007 je stvarno super. Ja ga koristim već duže vrijeme, i to hrvatsku verziju. Sve je OK, jedino mi ide na živce par stvari s hrvatskim pravopisom i samoispravljanjem (autocorrect).

Pa barem je AutoCorrect i način na koji radi i što ispravlja u Officeu (bilo kojem) moguće podesiti kako ti god odgovara.

This space for rent!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice