Vrijedni ste, svaka čast! Bit će dobro štivo za nadolazeći haldniji period.
A vidim da se i forum izmjenio...
Vrijedni ste, svaka čast! Bit će dobro štivo za nadolazeći haldniji period.
A vidim da se i forum izmjenio...
ja dobio neku plavu zvijezdicu na forumu , što je to?
Porezna uprava je digla flag na tebe, nisi porez platio.... Sad svi znaju!
Porezna uprava je digla flag na tebe, nisi porez platio.... Sad svi znaju!
aha sad pročitao , nisi mi pomogao ali eto neću ti dati TD jer ćeš vidjeti moj TD :)
aha sad pročitao , nisi mi pomogao ali eto neću ti dati TD jer ćeš vidjeti moj TD :)
Samo ti daj TD, ne igra to meni neku ulogu u životu. Inače, ima tu nas po forumu koji smo više inventar, uglavnom ne pomažemo i lupetamo gluposti. Ovaj gore Petko je uvjerljivo najgori!
Da se Domagoj ne ulijeni, nek se uhvati Ionica i nek nam napravi pravu app za forum. Ionic je baš lijepi i dobar HTML5 framework, radi sa Cordovom bez imalo problema i trivijalno je izbuildati jednu app za sve 3 glavne platforme, pogotovo jer bi bila u osnovi prilagođeni browser.
Ja sam radio sa Ionicom i Cordovom - ti alati su zakon. Mislim da bi app za forum nakuckao u 30 dana.
Da se Domagoj ne ulijeni, nek se uhvati Ionica i nek nam napravi pravu app za forum. Ionic je baš lijepi i dobar HTML5 framework, radi sa Cordovom bez imalo problema i trivijalno je izbuildati jednu app za sve 3 glavne platforme, pogotovo jer bi bila u osnovi prilagođeni browser.
Ja sam radio sa Ionicom i Cordovom - ti alati su zakon. Mislim da bi app za forum nakuckao u 30 dana.
Podrzavam ovu ideju!
Tu sam 6 godina, gomilu toga sam naucio uz pomoc krasnih ljudi ovdje, ali iskreno u zadnje vrijeme ni ne stignem pravo sjesti za komp.
Vise sam na mobitelu, ali trenutni forum je totalno nepregledan.
Nesto novo, drugacije, bio bi pun pogodak, bar za nas koji smo vise na mobu.
ja dobio neku plavu zvijezdicu na forumu , što je to?
http://www.bug.hr/vijesti/nadogradnja-bugonline-foruma/138950.aspx tu ti je objašnjeno to je došlo s novim Bug forumom
Pa prenesi im tu moju mudrost...
Nemam fejs, asocijalan sam! Osim drugova na forumu, jel...
kako god bilo bug je po meni najbolji časopis u RH o informatici, uvijek zanimljive teme, pokrenuli bfs, bug tv show, bug lab na instagramu, uživo iz bug laba, tko zna što nas još novoga čeka u 2015. godini
VRAĆEN JE TU, NOVI EDITOR.
OVO MI JE NAJSRETNIJI DAN U OVOJ GODINI, A 31.12. JE!
Ne mogu kontrolirati svoje emocije sada. Hvala Drago (iako znam da je sve to bilo samo par klikova).