Novi Xiaomijev adut za low-end segment tržišta

poruka: 9
|
čitano: 1.847
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi Xiaomijev adut za low-end segment tržišta".
17 godina
protjeran

Na papiru sasvim solidno za uređaj cijenom ispod 1,000 Kn.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Novi Xiaomijev adut za low-end segment tržišta
Mayo kaže...

Dodaj PDV i trgovačku proviziju i više neće biti ispod 1000 kuna.

16 godina
BudalastoStvorenje kaže...
Mayo kaže...

Možda i hoće, Redmi 3 Note je 1500kn, a s kineskih stranica je ~$150, tako da bi ovaj mogao biti oko 1000. Iako takve mobitele nema baš smisla kupovati kod nas, puno jeftinije je iz Kine, pa čak i ako platiš PDV.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
odjavljen
power_user kaže...
Mayo kaže...

Možda i hoće, Redmi 3 Note je 1500kn, a s kineskih stranica je ~$150, tako da bi ovaj mogao biti oko 1000. Iako takve mobitele nema baš smisla kupovati kod nas, puno jeftinije je iz Kine, pa čak i ako platiš PDV.

A carina?

17 godina

Redmi 3 je cca 1100 sa eu skladista koji je hardwerski jaci, tako da dok ovaj dodje kod nas u eu bit ce vjerojatno ista cijena.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
vele na gizchina da je sd 430 jači od sd 616, tako da onda vjerojatno nije hardverski jaci od obicne 3ce

0 0 hvala 0
12 godina
peropipic kaže...
vele na gizchina da je sd 430 jači od sd 616, tako da onda vjerojatno nije hardverski jaci od obicne 3ce

govore za taj 3A da će biti oko 90 baksa

http://www.racunalo.com/xiaomi-redmi-3a-ce-biti-predstavljen-sutra-objavljen-novi-teaser/

na tu cijenu dodaje jos nekih cca 15dolara i to ce biti cijena na koju mi dode na adresu...(giztop,xfs itd)

106$ traže za redmi 3S

http://www.racunalo.com/xiaomi-redmi-3s-sluzbeno-sa-sd430-i-senzorom-otiska-prsta-cijena-odlicna/

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 9:28 (GSP).
11 godina
neaktivan
power_user kaže...
Mayo kaže...

Živi bili, pa vidjeli. Ja ga ionako neću kupiti. Privlačan cijenom ali po snazi pripada prošlosti.

16 godina
neaktivan

fino. ja sam djelomice low-segment ali češće no-segment. al mogao bih ga uvaliti nekome za imendan/rođendan/krstitke/vjenčanje/sprovod/mito/votevr. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice