Ovo je nova Lumia 550

poruka: 10
|
čitano: 5.186
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ovo je nova Lumia 550".
17 godina
neaktivan
Ovo je nova Lumia 550

kako revolucionaran dizajn! čudo da se nitko prije toga nije dosjetio! nikad ne bih rekao da je ovo telefon, da to niste napisali u članku. MS rulezz 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 8 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ovo je nova Lumia 550
Ajar kaže...

kako revolucionaran dizajn! čudo da se nitko prije toga nije dosjetio! nikad ne bih rekao da je ovo telefon, da to niste napisali u članku. MS rulezz 

Ne radi to samo MS tako, Android telefoni lice jedan na drugi kao jaje jajetu a o iPhonu da ne pricamo...tako da komentar ti je bezveze, ubuduce prije proliva mozga razmisliti.

17 godina
neaktivan
Ovo je nova Lumia 550

Sve 5 samo me zanima zašto M$ toliko forsira to izbacivanje kapacitivnih tipki (back, home, search). Imam L930 i navikao sam na te tipke (imao sam i L520 i L822). Moram priznati da kad sam uzeo L640 u ruke bilo mi se teško priviknuti na taj "nedostatak" jel imam mao veće prste i nekad jednostavno fulam tipku/dio ekrana.

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Ne radi to samo MS tako, Android telefoni lice jedan na drugi kao jaje jajetu a o iPhonu da ne pricamo

skužajte, šinjor. neka si ti meni reka ča me ide. nisan ja zna da svi tako dok mi ti nisi napisa. odma se vidi kad se neki u to razumi. ae. 

a jes ti čuja kade za ovo 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 14:45 (Ajar).
15 godina
protjeran
malina22 kaže...
Ajar kaže...

Ne radi to samo MS tako, Android telefoni lice jedan na drugi kao jaje jajetu a o iPhonu da ne pricamo...tako da komentar ti je bezveze, ubuduce prije proliva mozga razmisliti.

Bullshit much?

http://www.androidcentral.com/best-android-phones

Ovim mobitelima jedino što je slično je veliki ekran i zvučnik na vrhu.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note
16 godina
neaktivan

Znači, zvučnik na vrhu, veliki ekran, i više ili manje zaobljeni rubovi, kao i 99,99% mobitela danas?!

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
malina22 kaže...
Ajar kaže...

Bullshit much?

Kad tako gledas ni jedan windows phone ne lici jedan na drugi, naravno kad poredimo lumije, htc, samsung, elephone i ostale windows phone vendore. Ali kad gledas u okviru jednog proizvođača svi android telefoni su isti...

15 godina
protjeran
malina22 kaže...
EZY-E kaže...
malina22 kaže...
Ajar kaže...

Bullshit much?

Kad tako gledas ni jedan windows phone ne lici jedan na drugi, naravno kad poredimo lumije, htc, samsung, elephone i ostale windows phone vendore. Ali kad gledas u okviru jednog proizvođača svi android telefoni su isti...

E to je već druga priča, i tu si u pravu, ali da su proizvođači međusobno slični ko jaje jajetu, A-A.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note
16 godina
neaktivan
Ovo je nova Lumia 550

S obzirom da je moj prvi komentar u ovoj temi bio dat na komentar kako su svi MS telefoni isti komad plastike i ja sam mislio upravo na android telefone jednog proizvođača. Ali nisam se izgleda dobro odrazio :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Ovo je nova Lumia 550

Svaka Lumia je jedinstvena, i ima svoje zasebne osobine i izgled.A ove što mrze Windows Phone :

Ovo je jedini forum na balkanu gdje se napada Windows Phone a ujedno i Microsoft, a uzdiže Android do levela jadosti. 

Windows 4 Life ! 

mmm bili čiku ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice