kako revolucionaran dizajn! čudo da se nitko prije toga nije dosjetio! nikad ne bih rekao da je ovo telefon, da to niste napisali u članku. MS rulezz
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako revolucionaran dizajn! čudo da se nitko prije toga nije dosjetio! nikad ne bih rekao da je ovo telefon, da to niste napisali u članku. MS rulezz
Ne radi to samo MS tako, Android telefoni lice jedan na drugi kao jaje jajetu a o iPhonu da ne pricamo...tako da komentar ti je bezveze, ubuduce prije proliva mozga razmisliti.
Sve 5 samo me zanima zašto M$ toliko forsira to izbacivanje kapacitivnih tipki (back, home, search). Imam L930 i navikao sam na te tipke (imao sam i L520 i L822). Moram priznati da kad sam uzeo L640 u ruke bilo mi se teško priviknuti na taj "nedostatak" jel imam mao veće prste i nekad jednostavno fulam tipku/dio ekrana.
Ne radi to samo MS tako, Android telefoni lice jedan na drugi kao jaje jajetu a o iPhonu da ne pricamo
skužajte, šinjor. neka si ti meni reka ča me ide. nisan ja zna da svi tako dok mi ti nisi napisa. odma se vidi kad se neki u to razumi. ae.
a jes ti čuja kade za ovo
Ne radi to samo MS tako, Android telefoni lice jedan na drugi kao jaje jajetu a o iPhonu da ne pricamo...tako da komentar ti je bezveze, ubuduce prije proliva mozga razmisliti.
Bullshit much?
http://www.androidcentral.com/best-android-phones
Ovim mobitelima jedino što je slično je veliki ekran i zvučnik na vrhu.
Znači, zvučnik na vrhu, veliki ekran, i više ili manje zaobljeni rubovi, kao i 99,99% mobitela danas?!
Bullshit much?
Kad tako gledas ni jedan windows phone ne lici jedan na drugi, naravno kad poredimo lumije, htc, samsung, elephone i ostale windows phone vendore. Ali kad gledas u okviru jednog proizvođača svi android telefoni su isti...
Bullshit much?
Kad tako gledas ni jedan windows phone ne lici jedan na drugi, naravno kad poredimo lumije, htc, samsung, elephone i ostale windows phone vendore. Ali kad gledas u okviru jednog proizvođača svi android telefoni su isti...
E to je već druga priča, i tu si u pravu, ali da su proizvođači međusobno slični ko jaje jajetu, A-A.
S obzirom da je moj prvi komentar u ovoj temi bio dat na komentar kako su svi MS telefoni isti komad plastike i ja sam mislio upravo na android telefone jednog proizvođača. Ali nisam se izgleda dobro odrazio :)