Nedostupan Bug Online zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 1.658
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nedostupan Bug Online".
17 godina
Nedostupan Bug Online

Skočite u dučan po agregat :P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nedostupan Bug Online

Bilo, prošlo, hvala Bogu.

End of. Smijeh

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
Nedostupan Bug Online

Stucaju vam UPS-ovi Smijeh vec prije 12:30 se stranice bile nedostupne

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Nedostupan Bug Online
Solo761 kaže...

Stucaju vam UPS-ovi Smijeh vec prije 12:30 se stranice bile nedostupne

Imamo previše servera na "premalo" UPS-ova. Mogu izdržati samo krace prekide... U planu je nabavka novih, jačih UPS-ova, kao uostalom i promjena servera... No, to je valjda svima koji se bave ovim poslom uvijek "u planu", pa se ne mora ni govoriti :)
17 godina
neaktivan

Agregati su danas dovoljno dobri da i njih možete staviti :)

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan

O nekakvom UPSu već razmišljam i ja zadnjih mjeseci, no nikako da se ozbiljnije time pozabavim. Naravno, meni treba neki osrednji model za 'po doma' Namigiva

Intel Core2 Duo E8400, 4GB OCZ 800, GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4
17 godina
neaktivan
Nedostupan Bug Online
Nije samo UPS dovoljan. Ja sam morao instalirati cijelu infrastrukturu na UPS, a potom se automatski palio generator, kojem je trebao 22s (start + idle run)da preuzme napajanje.
e.......

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
AlterA kaže...
Nije samo UPS dovoljan. Ja sam morao instalirati cijelu infrastrukturu na UPS, a potom se automatski palio generator, kojem je trebao 22s (start + idle run)da preuzme napajanje.
 LOL - zvuči zanimljivo! Mogao bi napisati tekst za Mrežu o ovome! :)
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

O nekakvom UPSu već razmišljam i ja zadnjih mjeseci, no nikako da se ozbiljnije time pozabavim. Naravno, meni treba neki osrednji model za 'po doma' Namigiva

Ja nemam potrebu za agregatom i udisanjem auspuha, ali ovih dana sam stari Art zamijenio Belkinom 1500VA (F6C1500eiTW-RK) i mogu reći da sam jako zadovoljan i brzinom reakcije, stabilnošću napona i tišinom koju proizvodi.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan

Koliko placate..

Jedan od primjera,  3 udaljena odjekta vezana satelitskim VPN & Internet pristupom (up-down link 1500/500 u sva tri ureda).

Cijela infrastruktura, oko 100 kompjutera (nesto notebook-a) na zasebnim UPS-ovima + 7 servera + svi mrezni sklopovi), postojala je mogucnost pribave centralnog UPS-a to se zbog cijene nije isplatilo.

3 x 12KW generatori s automatskim preklopnikom za gradsku mrezu, te dodatnim ispusnim loncima za prigusavanje buke.

Vrlo skupa investicija za one koji ne trebaju ovakvo nesto, uzimajuci u obzir da UPS Baterije moras mijenjat nakon dvije godine koliko u prosjeku traju, ovisno o kvaliteti te uporabi. Najbolja strana ovog sistema je bila sto sam morao programirati automatsku sklopku da uslijed pada napona gradske mreze prekine dovod i starta generator, te nakon stabiliziranja napona testira mrezu oko dvije minute u online modu. Iako se prvobitna investicija cinila ogromna, nakon dvije godine postala je opravdana stabilnoscu i pouzdanoscu cijelog sistema. Najgora strana  je ustvari pistanje UPS-ova kad se aktiviraju.

Moja preporuka, ukoliko si mozete priustiti, instalirajte UPS, neki malo bolji modeli imaju mogucnosti gasenja kompjutera/servera.

e.......
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2008 3:53 (AlterA).
17 godina
neaktivan

Otvoriš ih i iščupaš zvučnik :D

17 godina
neaktivan

Meni isto bilo.

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
17 godina
moderator

Otklizili ste u neku drugu priču, pa da vam ne dijelim opomene - zaključavam temu, kako ne bi "zgriješili" još i više!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice