Michael Dell pod istragom

poruka: 10
|
čitano: 3.515
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Michael Dell pod istragom".
16 godina
protjeran

Ma tom intelu su drapnili premalu kaznu. A i Dellu ce izgleda. Treba ih kazniti da padnu na koljena a ne da im se u konacnici isplatilo varati ljude.

5 0 hvala 0
15 godina

Ovo je čista korupcija i mito te krađa. Treba ga poslati u zatvor i naplatiti dellu i intelu milijardersku kaznu. Intelu zato što je dao mito. Usto michaela della treba prisiliti da vrati sve što je "posudio" putem svoga "kreativnog" knjigovodstva.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 8:13 (captain_soap_McTawish).

3 0 hvala 0
17 godina

moč novca

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Michael Dell pod istragom
captain_soap_McTawish kaže...

Ovo je čista korupcija i mito te krađa. Treba ga poslati u zatvor i naplatiti dellu i intelu milijardersku kaznu. Intelu zato što je dao mito. Usto michaela della treba prisiliti da vrati sve što je "posudio" putem svoga "kreativnog" knjigovodstva.

Da imaju čiste dokaze oni bi to najvjerovatnije i uradili.

A ovo je primjer kako se puni budžet - a ne kao kod nas, kad zaškripi u budžetu pošalju duplu dozu saobraćajaca na ceste i deri kazne :)

这是我的个性签名
17 godina

"Također, uvjet za nagodbu s Dellove strane je izostanak bilo kakvog formalnog priznanja da je bilo ikakvih nepravilnosti u njihovom poslovanju."

Još frajer i postavlja uvjete. Izgleda da nije sve tako ružičasto niti izvan Balkana, samo je stvar u mjerilu :)

Gledam te!

1 0 hvala 0
17 godina
RE: Michael Dell pod istragom
Veliki Brat kaže...

"Također, uvjet za nagodbu s Dellove strane je izostanak bilo kakvog formalnog priznanja da je bilo ikakvih nepravilnosti u njihovom poslovanju."

Još frajer i postavlja uvjete. Izgleda da nije sve tako ružičasto niti izvan Balkana, samo je stvar u mjerilu :)

Ovo sam i ja primijetio. A ako je spreman dati 100 mil $ onda je sigurno 200 utrzio makinacijama. I jos uvjete postavlja.I to je pravo i pravda! Mos mislit. I onda se, kako kolega forumas veli, s nama balkancima sprdaju i ismijavaju kao mi smo necivilizirani.

15 godina

i ja bih da mogu samo da me ne uhvate

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nitko nije anđelčić...

Radi to puno njih samo eto, neke uhvate a neke ne. Kao da će im se nešto dogoditi, fino plate i gotovo.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

....vec vidim kroz 2-3 tjedna vijest dana:''Europska agencija za zastitu trzisnog natjecanja jednoglasno donijela odluku da se Intel kazni sa 4 milijarde eura i Dell sa 2 milijarde eura''!

dasHHa
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

to je kapitalizam,nema veze sa najboljim,najpravednijim

ma cak niti sa boljim il pravednijim

samo gledaju kako za sebe iskamciti dodatnu lovu,a na ushtrb civilizacije opcenito

i ove krize su namjerno izazvane

iz ciste racunice i cisto pragmaticnih razloga

zelim,hocu,mogu al neam koga

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice