Kad bi još ugurali 3G za nekih 50ak dollara (iako vjerujem da bi moglo i za manje), možda se i odlučim za tablet, a ne netbook..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad bi još ugurali 3G za nekih 50ak dollara (iako vjerujem da bi moglo i za manje), možda se i odlučim za tablet, a ne netbook..
ma nema šanse nikakve da to bude dobavljivo po toj cijeni. Koliko sam razumio Marvel to misli poklanjati/subvencionirati za škole ... tako neka spika.
Svi odma kopiraju apple...dosa iphone,nakon njega val touch screen mobitela...dode iPad odma ce doc tone istih stvari
Nekoliko puta jeftiniji od iPada i još ima podršku za Flash, koji su ti appleovci prevaranti.
Nemoj mi sad molim te reći da je apple prvi objavio/proizveo/izumio tablet...
Ako ovo bude po toj cijeni, ne znam tko normalan će kupiti iPad...ali predobro je da bi bilo istinito..
Nemoj mi sad molim te reći da je apple prvi objavio/proizveo/izumio tablet...
nije, ali nije ni iphoneom izmislio touchscreen mobitel, bilo ih je stotine prije njega, ali je stvar što je napravio prekretnicu, nakon njegova izlaska svi su počeli radit touchscreen mobitele. iphone nikad nije bio dobar uređaj, teško će i bit, ali da je napravio prekretnicu, je. isto vrijedi i za ipad, koji nije prvi tablet na svijetu, ali tek kada je on objavljen tableti su se počeli masovno objavljivat. ista je priča bila sa samsung omniom za koju se govorilo da je iphone killer (jača i jeftinija).
Ako ovo bude po toj cijeni, ne znam tko normalan će kupiti iPad...ali predobro je da bi bilo istinito..
uvijek imaš apple fanboye koji će kupiti apple proizvod. ipad je ljepši od ovog marvella (iako je to stvar osobnog ukusa), ima 3g, lakši je i povrh svega ima multi-touch (kapacitativni ekran). i još nešto što se mora priznat appleu: iskustvo surfanja je stvarno vrhunsko, flash je velik nedostatak, ali ne tako velik kako ga se prikazuje, ajde nek mi ovdje bilo tko kaže jednu stranicu napravljenu u flashu koju redovito posjećuje. youtube aplikaciju ima, a flash igrice nisu igrive ni na ovom, zbog touchscreena. mislim nisu neigrive, ali je jako teško upravljati njima.
ma nema šanse nikakve da to bude dobavljivo po toj cijeni. Koliko sam razumio Marvel to misli poklanjati/subvencionirati za škole ... tako neka spika.
Nek bude i $200 u maloprodaji, opet je jeftin :)
http://www.macobserver.com/tmo/article/apple_orders_three_million_ipad_screens_at_80_a_pop/
Samo ekran od iPada u nabavi košta 8o dolara ... rekao bih da je cijena još i više nego poštena.