- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dno dna. Tipično balkanjezer razmišljanje.
Nabroji mi 10 prednosti koje ima os x pred windowsima. Ja ću tebi perolako duplo više koje ima windows.
Da...nezasiti su i otimaju i onih 5% korisnika. :D
http://www.netmarketshare.com/operating-system-market-share.aspx?qprid=10&qpcustomd=0
Pričaš gluposti. Prvi je sam Apple ponudio Bootcamp koij omogućava da se na Mac računarima instalira sasvim legano Windows jer naravno arhitektura je ista. Dalje očigledno nisi niti u jednoj specifičnoj branši da si kompetentan dati neki kometar. Ja sam bio u carstvu Mac OS-a tj. u DTP-u i firme su masovno počele da prelaze sa basnoslovno skupoh Apple hardwer na ili custom ili brand konkurenciju kao što je Lenovo, HP ili Dell, vrhunac svega kada je Photoshop prvi puta prestigao performanse na Windows OS-u nego na Mac OS-u.
Na kraju krajeva pitaj Bugov grafički odjel pa nek ti oni kažu koliko je ploča crklo na Mac Pro računalima.
Imam kolegu zaluđenika OSx-om. Njegova je priča da samo igra na Win (90% vremena) a ostale ozbiljne poslove (surf i slušanje mjuze) na osx. Cijelo vrijeme se zahebava sa dva sustava ali ne odustaje.
Imam kolegu zaluđenika OSx-om. Njegova je priča da samo igra na Win (90% vremena) a ostale ozbiljne poslove (surf i slušanje mjuze) na osx. Cijelo vrijeme se zahebava sa dva sustava ali ne odustaje.
Surfanje i slušanje mjuze su ozbiljni poslovi???
BTW kužim da je ovo informatički forum pa prevladava mišljenje da je jedino ozbiljno audio i video edditing kao da drugo ni ne postoji (ako zanemarimo da hrpa holivudskih produkcijskih kuća ima Win strojeve za audio i video edditing), zar nitko nije čuo za neke ozbiljne CAD/CAM alate?
Onaj ko ima mac nije cuo za CAD
Ne znam kako vi, ali ja dok sjednem za Mac dobijem mlade dok ne mogu "udarit" prozorom o bočne stranice da mi se prozor lijepo resizea na pola ekrana (u biti, ne mora to biti na taj način riješeno, samo tražim dijeljenje prozora na pola ekrana). Googlao sam i nisam pronašao nijedan način kako to elegantno napraviti, dakako, bez dodatnih programa koje je potrebno kupiti (na faksu na jednom kolegiju radimo na macu, pa to ne dolazi u obzir), a primanje za donji kut prozora i namještanje veličine mišem nije takvo rješenje. A i kombinacija cmd+tab nije to to, kao ni prebacivanje između virtualnih ekrana.
Eto, morao sam to izbaciti iz sebe
Ako me tko može prosvijetliti, bio bih mu zahvalan