Linux akademija u Srcu

poruka: 6
|
čitano: 1.992
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Linux akademija u Srcu".
13 godina
neaktivan
Linux akademija u Srcu

Napokon nešto korisno, zanimljivo i s prihvatljivom cijenom.

Mogao bih se prijavit...

.

.

.

..da nije u Zg-u

Imam osjecaj da nam cijela država funkcionira, a svaki događaj se odvija, u Zagrebu

..and this is why we can't have nice things..

Oh, kad već kritiziram - ovo je 18.11 objavljeno na njihovim stranicama, a s ovakvim stanjem u državi bi možda nekima značilo da imaju par dana više da skupe novce za takvo nešto. Pa ako to možete ubuduće malo brže objavit.

4 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Linux akademija u Srcu
ant_p kaže...

Oh, kad već kritiziram - ovo je 18.11 objavljeno na njihovim stranicama, a s ovakvim stanjem u državi bi možda nekima značilo da imaju par dana više da skupe novce za takvo nešto. Pa ako to možete ubuduće malo brže objavit.

U srijedu imaju pressicu povodom održavanja akademije, pa je tim povodom i ova najava (samo nije istaknuto da se održava ta najavna pressica, jer i nije bitan detalj {#}).

...
13 godina
neaktivan
Miro kaže...
ant_p kaže...

U srijedu imaju pressicu povodom održavanja akademije, pa je tim povodom i ova najava (samo nije istaknuto da se održava ta najavna pressica, jer i nije bitan detalj{#}).

Hvala na informaciji.

Kao ni bilo kakvi link ;)

17 godina
Linux akademija u Srcu

mislim da bi bilo fer da se ovako nešto pojavi u još kojem sveučilišnom gradu. ne znam na koliko polaznika ciljaju, al ako čita netko iz srca, osječko-baranjska i vukovarsko-srijemska imaju pola milijuna ljudi, a uvijek smo zadnja rupa na harfi ove države. dođite u osijek, pa bit će valjda 15 ljudi.

Einstein:Only 3 things are infinite - the Universe, human stupidity nad WinRar's trial period

0 0 hvala 0
13 godina
Linux akademija u Srcu

http://www.srce.unizg.hr/novosti/odrzana-konferencija-za-novinare-povodom-ponovnog-pocetka-linux-akademije-u-srcu/cf9abc015eae7e15b6e4d36cb8d553a2/

Zna li netko mozda koji bi to prirucnici koji se spominju mogli biti? Kako su sva mjesta na tecaju popunjena, razmisljam da samostalno krenem proucavati kurikulum..

BTW jos nekoliko detalja ima na: http://www.srce.unizg.hr/proizvodi-i-usluge/obrazovanje/tecajevi/linux-akademija/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Miro kaže...

U srijedu imaju pressicu povodom održavanja akademije, pa je tim povodom i ova najava (samo nije istaknuto da se održava ta najavna pressica, jer i nije bitan detalj {#}).

"Sva mjesta na tečaju su popunjena."

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice