"Relativno prihvatljivih 450$" to je ako se ne varam 2317kn, s obzirom na hardwer, to je i više nego dobra cijena, još samo kad bi mi ga netko i donesao iz USA po toj cijeni....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
trebali su ga staviti ili u posve srebrenoj ili posve crnoj boji, ovako nekako neozbiljno izgleda..

Od svih tih tableta me za zaboli glava!
Izgleda da će problem svih tableta protiv Applea biti cijena, jedino bi Samsung tu mogao promjeniti stvari jer su dosta veliki i mogu kalkulirati cjenovnik.
Natrpaju ga sa svim i svačim, a izostave osnovne stvari kao GPS i SIM card, šteta...
Natrpaju ga sa svim i svačim, a izostave osnovne stvari kao GPS i SIM card, šteta...
S koje si ti kruške pao?
Ovo je jedan od najkompletnijih tableta na tržištu.
pozz svima sa iconie :-)
Lijep pozdrav svima !
Htio bih se upoznati sa acer iconia tab , ovak zanjima me A501 , ali to što meni treba ako radi na A500 onda će i na ovome !
Htio bih za poklon za Božić svome kumćetu kupiti acer iconia tab a501 ! Zanjima me npr. facebook ( ko ima iskustva tj.profil ) zanjima me dali je chat otovoren (1 , 2 , 3 prijatelja ) dolje na dnu ekrana , znaći dali se možete dopisivati preko chat-a ili morate onako u inbox !?
Onda mi je dao dali otvara ovu stranicu , znaći mora biti flashplayer ! ( http://www.hr.tanoth.com/ ) tj. otovoriti će je sigurno ako slućajno neko ima izrađen acc pa da pogleda dali radi !
I kako je wiralles i 3G mreža ?
UNAPRIJED HVALA SVIMA !