znam ali graficka mi nepodrzava, dok sam imo ati radeon 9550(dok nije crkla) mogao sam igrat cod 4 , sad sa ovom nemogu ni cod2 igrat(provjereno)
Svima puno sreće hehe
Bio sam dobar ove godine..
Kako to da je ova navedena konfiguracija 11k, nesto mi se slabo za to cini
Čuj, ako netko kupuje Bug 15 god redovito, trebalo bi malo izračunati što je tu poklonjeno, a koji dio je nagrada za vjernost u HRD i HRK.
jel itko riješava kviz ili ste samo kod poslali
Ja sam rješavao i kviz i osramotio se,58 ili 53 posto geek ne sjećam se točno ali lijepo me to spustilo na zemlju,hahahaha
ja sam 67% dobio i ponosim se sobom xD
Ali ne kupuješ BUG 15 godina da bi nešto dobio. Ako dobiješ, dobiješ. Kao što je ekipa kupovala Jutarnji, Večernji, samo da bi izrezali kupone za nagradnu igru, dobili stan, auto...
u nadi je spas....
ja imam dosta sreće.
osvojio sam besplatni maxtv na 2 godine.
300 kn u kladionici.
Bože daj da osvojim još i ovu konfu.
haha svaka cast, al onda nisi zasluzio dobit ovo :P jer nas ima koji nisu nista dobili
Ovo je igra na srecu, tu je fora da ne moras nista zasluzit, ako dobijes, dobijes.
jel itko riješava kviz ili ste samo kod poslali
Ja sam rješavao i kviz i osramotio se,58 ili 53 posto geek ne sjećam se točno ali lijepo me to spustilo na zemlju,hahahaha
ja sam iz glave prvi put rješija 48% i kupin još jedan bug da ponovo mogu ali ovj put potražin pomoč kod zato stručnih ljudi u nadi za boljin rezutatom kad ono 58% ljute li žalosti e sad se ja pitan kao bi bilo da oni koji su ga sastavili da u sljedečem broju ponude rješenja tog kviza desetlječa jer ljudi koji su meni pomogli poslužili su se svim i svačim što se u današnje moderno doba nudi
Ja na nagadjadnje oko 60%, prvoh 5,6 sam googlao kasnije samo bezveze tukao.
ja nisam ni rjesavao, bas me boli briga i bas mi je svejedno =D
Nada je k****, svi se nadaju, uključujuči mene...
Woow, mojih 75 % na diplomi geeka
Ja bih molio bug ako se moze ponovo poslati mail. Izgleda da mi je sanducic bio pun.
Hvala!
ajde ajde , tko nije mogao dočekati kraj nagradne igre pa je posjetio protis
http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2010/12/30/0021006.html?pos=n0
Kad će više objavit dobitnike, ne mogu radit dok to ne vidim
Sigurno dobivam
Poslat ću vam slike mene i kompa
ajde ajde , tko nije mogao dočekati kraj nagradne igre pa je posjetio protis
http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2010/12/30/0021006.html?pos=n0
Ja bi prije išao u links jer tamo ima tih konfi.