u kolko se primjeraka štampao ovaj broj? baš me zanima..
zanima me koji postotak ljudi uopće nije igrao igru..
kako bi ovo bio dobar rođendanski poklon..
u kolko se primjeraka štampao ovaj broj? baš me zanima..
zanima me koji postotak ljudi uopće nije igrao igru..
kako bi ovo bio dobar rođendanski poklon..
jel itko riješava kviz ili ste samo kod poslali
ja sam riješio, 72% geek
A tek moj rezultat ... 50 posto geek .
Ali ajde , bilo je zabavno rijesavati taj kviz , a opet , nikad se nezna , mozda bas ja dobijem taj PC ili neku drugu nagradu ...
I onda se probudim i shvatim da je to sve samo san :D
moram pogledat onaj film di se klinac igra s nuklearkama
Imam neki feeling da ću osvojit...
rezultat mi je bo 62%
Možete se svi vi prijaviti,ali pobjednik može biti samo jedan,a naravno to sam ja!
Mogu sudjelovat oni isod 18.
E stvarno bi bio red da se nesto dobije
Mogu sudjelovat oni isod 18.
Ja sam prijavio na oca za svaki slučaj.
Nikad ništa ne dobim, no uvijek ima šanse. Bilo bi odlično otići u 2011. s novim kompom...
88% iz glave ujutro sa manjkom vremena jer malog vodim u skolu, isprintao sam diplomu i uokvirio ide na zid u mojoj labaratoriji, btw jako lijepo bi u mom labosu(u supi-kotlovnici jedino mjesto koje sam mogao dobiti u kuci) imati ovu zvjerku od racunara za ozbiljniji rad.
Nisam ni kupio Bug, stedim novac za Novu G, ne daje mi se 12KM za njega, zao mi je :/
Inace su zanimljive nagrade, da dobijem nesto ne bi se bunio
kako ćeš dobiti ako ne igraš ?
Nisam ni kupio Bug, stedim novac za Novu G, ne daje mi se 12KM za njega, zao mi je :/
Inace su zanimljive nagrade, da dobijem nesto ne bi se bunio
kak moras dat 12KM za njega kad na njemu pise 11KM? :P
11KM, greska ne zamjerite, bolestan sam ne znam kud udaram
Ah, prodao bih dušu vragu za ovakvu mrcinu :D
Bilo bi super dobiti prvu nagradu, od sreće bih se otišao napiti više nego subotama :D xD
Ma džabe se ostali trude, to ionak ide meni, zar ne?!
Nisam neki geek.. i možda baš zato osvojim nagradu jer glavne nagrade gotovo uvjek završavaju u pogrešnim rukama...
Nisam neki geek.. i možda baš zato osvojim nagradu jer glavne nagrade gotovo uvjek završavaju u pogrešnim rukama...
Dobra
Sve ruke su pogrešne osim onih vlastitih..
Hajde,hajde...!!! Kupujte BAG..pa treba skupiti puno love da se može kupiti nagrada,a i bagovci da mogu Novu proslaviti...
E kada citam ovu konfiguraciju odma LJUBOMORA proradi kada se sjetim da ce to neko dobiti.Nikada nista nisam dobio osim privjesaka i i reklama,casopisa i letaka ovo kad bi dobio odma bi me srcani spuco.XD
Ko ovo dobije zavidim mu
Hahah, moji jedni dobitci na nagradnoj igri su.
Žuta kemijska od Bananka kad se igrao križić-kružić. I neznam odakle samo mi je došao pun pak(100komada) liza LollyPop.
ja uvjek igram dosta nagradnih igri ali nikad bas nikad nedobijem nesto vrijednije uvjek majcu i slicne nagrade! :-(
Ovi ocito znaju kako se to radi :-)
ja uvjek igram dosta nagradnih igri ali nikad bas nikad nedobijem nesto vrijednije uvjek majcu i slicne nagrade! :-(
Ovi ocito znaju kako se to radi :-)
Jedina dobra stvar je vjerovatno što ne čitaju BUG, niti idu na BUG forum, jer bi nama ostali ostala mogućnost da osvojimo onu drugu kameru, srećkovići jedni!?
Ako nebi pokupili i to :-)
uglavnom dobra nagradna igra ali gek kviz totalni konkuz što bi reka Faruk kupi bug rješin test iz glave stigne 48% gek ajde kažem ja da kupin još jedan ali saču se potrudit da odgovore pronađem kod adekvatnih ljudi za to koji su se služili svi i svačim i napokon stigli odgovori pošaljem ja ponovo u nadi o boljem rezultatu a ono stigne 56% nevjerojatno a kako kaže moj ujac inače profesor teologije i filozofije u zadru neka pitanja su djelo nekog pubertetlije a jedno pitanje je napisano onako da je napisano jer nigdje nije moguče pronač odgovor pa ni u starom zavjetu kaže profesor
e sad direktno pitanje tvorcu bug gek kviza jeli moguče da u sljedečem broju buga izađe famozno rješenj gek kviza jer ljudi koji su meni pomogli su ostali van sebe kad sam im javija rezultat kviza a znam točno da ljudi koji su ga pokušali rješit stvarno im je dostupno sve i svašta jer radu na fakultetu
damn , samo 21% sam postiga , kviz mi je bia tezak radi previse povjesti , da su stavili vise hardwarea i djelova ili nesto o overclockingu ili nesto takvo bolje bi rijesio , al neznam stvari kao npr kad je izdan windows 95 ili otkad se odrzava win days konferencija lol , nisam tad pratio hardware haha.
joj kakva bi milina bila igrat na tom kompu, neznam sta bi prvo poceo igrat.
Najnoviju igru koju sam do sad igro je cod 4. Odigrat cu iako se ne nadam da cu dobit, bio bi red da i ja nakon 4 godine dobijem novi komp, a ako dobijem castim vas sve u kafani.
Moram priznat da ovaj geek test nije bio lagan, sve sam odgovorio iz glave na brzinu pokliko i dobio samo 71%.
Aj možda ipak šta dobijem.
sa 4 godina starim kompom se doista može igrati i novije igre od coda 4,pa makar na low stavio grafiku...