Geek desetljeća!

poruka: 81
|
čitano: 14.886
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Geek desetljeća!".
17 godina
RE: Geek desetljeća!

u kolko se primjeraka štampao ovaj broj? baš me zanima..

zanima me koji postotak ljudi uopće nije igrao igru..

kako bi ovo bio dobar rođendanski poklon..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
P4k1 kaže...

jel itko riješava kviz ili ste samo kod poslali

ja sam riješio, 72% geek

Volim jabuke :)
15 godina
protjeran
Geek desetljeća!

A tek moj rezultat ... 50 posto geek .

Ali ajde , bilo je zabavno rijesavati taj kviz , a opet , nikad se nezna , mozda bas ja dobijem taj PC ili neku drugu nagradu ...

I onda se probudim i shvatim da je to sve samo san :D

Who`s your daddy now ? ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

moram pogledat onaj film di se klinac igra s nuklearkama

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
Geek desetljeća!

Imam neki feeling da ću osvojit...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Geek desetljeća!

rezultat mi je bo 62%

Možete se svi vi prijaviti,ali pobjednik može biti samo jedan,a naravno to sam ja!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Geek desetljeća!

Mogu sudjelovat oni isod 18.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Geek desetljeća!

E stvarno bi bio red da se nesto dobije

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVO kaže...

Mogu sudjelovat oni isod 18.

Ja sam prijavio na oca za svaki slučaj.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 16:10 (Vapor).
17 godina
Geek desetljeća!

Nikad ništa ne dobim, no uvijek ima šanse. Bilo bi odlično otići u 2011. s novim kompom... {#}

...something diabolic
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Geek desetljeća!

88% iz glave ujutro sa manjkom vremena jer malog vodim u skolu, isprintao sam diplomu i uokvirio ide na zid u mojoj labaratoriji, btw jako lijepo bi u mom labosu(u supi-kotlovnici jedino mjesto koje sam mogao dobiti u kuci) imati ovu zvjerku od racunara za ozbiljniji rad.

1 0 hvala 0
17 godina
PLASMAorLCD kaže...

Nisam ni kupio Bug, stedim novac za Novu G, ne daje mi se 12KM za njega, zao mi je :/

Inace su zanimljive nagrade, da dobijem nesto ne bi se bunio

kako ćeš dobiti ako ne igraš ?

14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Nisam ni kupio Bug, stedim novac za Novu G, ne daje mi se 12KM za njega, zao mi je :/

Inace su zanimljive nagrade, da dobijem nesto ne bi se bunio

kak moras dat 12KM za njega kad na njemu pise 11KM? :P

ja sam mala gljiva.... svinja je kraljica životinja dok ne probam lava
15 godina
neaktivan
Geek desetljeća!

11KM, greska ne zamjerite, bolestan sam ne znam kud udaram {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Geek desetljeća!

Ah, prodao bih dušu vragu za ovakvu mrcinu :D

Bilo bi super dobiti prvu nagradu, od sreće bih se otišao napiti više nego subotama :D xD

Arsenal 4EVER

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Geek desetljeća!

Ma džabe se ostali trude, to ionak ide meni, zar ne?! {#}

Nije Ivsa, nego bi treblo biti; Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Geek desetljeća!

Nisam neki geek.. i možda baš zato osvojim nagradu jer glavne nagrade gotovo uvjek završavaju u pogrešnim rukama...

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
marchozg kaže...

Nisam neki geek.. i možda baš zato osvojim nagradu jer glavne nagrade gotovo uvjek završavaju u pogrešnim rukama...

Dobra {#}

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina

Sve ruke su pogrešne osim onih vlastitih..

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.
15 godina
protjeran
Geek desetljeća!

Hajde,hajde...!!! Kupujte BAG..pa treba skupiti puno love da se može kupiti nagrada,a i bagovci da mogu Novu proslaviti...{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Geek desetljeća!

E kada citam ovu konfiguraciju odma LJUBOMORA proradi kada se sjetim da ce to neko dobiti.Nikada nista nisam dobio osim privjesaka i  i reklama,casopisa i letaka ovo kad bi dobio odma bi me srcani spuco.XD

Ko ovo dobije zavidim mu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Geek desetljeća!

Hahah, moji jedni dobitci na nagradnoj igri su.

Žuta kemijska od Bananka kad se igrao križić-kružić. I neznam odakle samo mi je došao pun pak(100komada) liza LollyPop.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja uvjek igram dosta nagradnih igri ali nikad bas nikad nedobijem nesto vrijednije uvjek majcu i slicne nagrade! :-(

Ovi ocito znaju kako se to radi :-)

http://www.vecernji.hr/vijesti/smotra-clanak-14168

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 20:49 (CroVandal).
16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

ja uvjek igram dosta nagradnih igri ali nikad bas nikad nedobijem nesto vrijednije uvjek majcu i slicne nagrade! :-(

Ovi ocito znaju kako se to radi :-)

http://www.vecernji.hr/vijesti/smotra-clanak-14168

Jedina dobra stvar je vjerovatno što ne čitaju BUG, niti idu na BUG forum, jer bi nama ostali ostala mogućnost da osvojimo onu drugu kameru, srećkovići jedni!?

Nije Ivsa, nego bi treblo biti; Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
15 godina

Ako nebi pokupili i to :-)

16 godina
protjeran
Geek desetljeća!

uglavnom dobra nagradna igra ali gek kviz totalni konkuz što bi reka  Faruk kupi bug rješin test iz glave stigne 48% gek ajde kažem ja  da kupin još jedan ali saču se potrudit da odgovore pronađem kod adekvatnih ljudi za to koji su se služili svi i svačim i napokon stigli odgovori pošaljem ja ponovo u nadi o boljem rezultatu  a ono stigne 56% nevjerojatno a kako kaže moj ujac inače profesor teologije i filozofije u zadru neka pitanja su djelo nekog pubertetlije a jedno pitanje je napisano onako da je napisano jer nigdje nije moguče pronač odgovor pa ni u starom zavjetu kaže profesor

e sad direktno pitanje tvorcu bug gek kviza jeli moguče da u sljedečem broju buga izađe famozno rješenj gek kviza jer ljudi koji su meni pomogli su ostali van sebe kad sam im javija  rezultat kviza a znam točno da  ljudi koji su ga pokušali rješit stvarno im je dostupno sve i svašta jer radu na fakultetu

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 21:12 (giga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Geek desetljeća!

damn , samo 21% sam postiga , kviz mi je bia tezak radi previse povjesti , da su stavili vise hardwarea i djelova ili nesto o overclockingu ili nesto takvo bolje bi rijesio , al neznam stvari kao npr kad je izdan windows 95 ili otkad se odrzava win days konferencija lol , nisam tad pratio hardware haha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

joj kakva bi milina bila igrat na tom kompu, neznam sta bi prvo poceo igrat.

Najnoviju igru koju sam do sad igro je cod 4. Odigrat cu iako se ne nadam da cu dobit, bio bi red da i ja nakon 4 godine dobijem novi komp, a ako dobijem castim vas sve u kafani.

17 godina
protjeran
Geek desetljeća!

Moram priznat da ovaj geek test nije bio lagan, sve sam odgovorio iz glave na brzinu pokliko i dobio samo 71%.

Aj možda ipak šta dobijem.{#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sa 4 godina starim kompom se doista može igrati i novije igre od coda 4,pa makar na low stavio grafiku...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice