Galaxy S5 – problemi s kamerom

poruka: 16
|
čitano: 4.187
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Galaxy S5 – problemi s kamerom".
12 godina
neaktivan

Zato se uređaje kupuje kada su već isprobani, nekih 6 mjeseci nakon izlaska može se vidjeti da li ima problema a i puno problema koji su pratili uređaj na početku su ispravljeni. A da ne govorim cijena koja se spusti bar za 30% u tih 6 mjeseci.

11 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ili nakon tih 6 mjeseci odeš na njuškalo i nađeš ga u pola cijene

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 15:18 (Nike1982).
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hm... počelo je. i hardveraši se ponašaju poput "nekih proizvođača nekih operacijskih sustava": ajmo brže-bolje nešto zveknut na tržište (uvijek ima dovoljan broj budala da odmah nasjednu) pa ćemo zakrpe i popravke izdavat u hodu. parafrazirano: "pametan zna čemu služi strpljenje". {#}

Moj PC  
15 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Galaxy S5 – problemi s kamerom
Nike1982 kaže...

Njuškalo ne koristim iz principa dok ga ne srede bar kao ebay (koji koristim bar jednom mjesečno) dok ja ne mogu pročitati ništa o prodavatelju ne interesira me.

Nisam mogao vjerovati kada sam pročitao ovaj članak:

http://www.jutarnji.hr/tko-je-kralj-internet-prevara--ima-sedam-vila--a-zivi-u-stracari-i-prima-pomoc/1186072/

13 godina
neaktivan

WOW Bugu je ovo rekordno brzo prenesena vijest ;)

Ovo je na uređajima Verizona ili AT&Ta kolko se sjećam. Mislim da nema mjesta na paniku, znam ljude koji od prvog dana imaju S5 i sve radi kako treba, same pohvale. Nadam se da neće morat uskoro na servis jer bi to bilo jadno.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Svaki proizvođač bi volio da se svi njegovi telefoni pokvare. Al nakon mjesec dana ipak je malo prerano. Godinu dana bi bila ideala.

Life is too short to remove USB safely

3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
hrvooje kaže...

Svaki proizvođač bi volio da se svi njegovi telefoni pokvare. Al nakon mjesec dana ipak je malo prerano. Godinu dana bi bila ideala.

Pa da svi telefoni idu na servis u garanciji ?

Nevidim korist .

12 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...
hrvooje kaže...

Nevidim korist .

Krivo je napisano.

Trebalo je pisati "Svaki proizvođač bi volio da se svi njegovi telefoni pokvare dan nakon isteka garancije."

13 godina
odjavljen
bubimir5 kaže...
Alien 22 kaže...
hrvooje kaže...

Nevidim korist .

Krivo je napisano.

Trebalo je pisati "Svaki proizvođač bi volio da se svi njegovi telefoni pokvare dan nakon isteka garancije."

Tako da : )

15 godina
protjeran

To je zato kaj ih štancaju "na normu" a razlike od prijašnjih modela su minimalne. Umjesto da naprave uređaje kak spada i da ih šibaju na tržište tek kad ih "ispoliraju". Bezveze, ko danas uopće ima svakih par mjeseci 5000 novaca hrvatskih za novi smartfon?!? {#}

Trust me, I'm a Jedi!
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Nike1982 kaže...

i u medjuvremenu se skontas da je bolje sacuvati pare skupiti i pricekati jos malo do slijedeceg flagshipa

ovo je totalna glupost,  nista nije savrseno, svaki kvar je moguc, a sto se tice kamere kod sgs5 rijetkima se desio ovaj problem

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina
protjeran

Mislim da mobitel koji košta koliko i jedan dobar laptop mora radit savršeno a ta stvar sa kamerom nije baš "mala".

Kako je netko već naposao, pričakati do ljeta da padnu cijene i isprave se sve greške {#}

4 1 hvala 0
17 godina
ivanv000 kaže...

Mislim da mobitel koji košta koliko i jedan dobar laptop mora radit savršeno a ta stvar sa kamerom nije baš "mala".

Kako je netko već naposao, pričakati do ljeta da padnu cijene i isprave se sve greške {#}

zašto išta mora raditi savršeno? i kao da je cijena tu presudna. nije baš da nešto što košta duplo više i traje duplo više. većinom tu naplate hype, brend itd

a to što govoriš o čekanju do idućeg ljeta, to ti pada u vodu, jer će idućeg ljeta opet izaći novi modeli koji će koštati kao ovi sadašnji. tada se na ove današnje nitko neće niti obazirati. 

11 godina
protjeran
hrvooje kaže...
ivanv000 kaže...

zašto išta mora raditi savršeno? i kao da je cijena tu presudna. nije baš da nešto što košta duplo više i traje duplo više. većinom tu naplate hype, brend itd

a to što govoriš o čekanju do idućeg ljeta, to ti pada u vodu, jer će idućeg ljeta opet izaći novi modeli koji će koštati kao ovi sadašnji. tada se na ove današnje nitko neće niti obazirati. 

nešto mi šute ovi koji veličaju te brandirane uređaje poput Samsunga{#} Olfo se kvaliteta plaća, kinezi su šrot {#}

16 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

prijatelju moj da mi mobitel rikne ili mu se pak dogodi nesto ovako nakon godinu dana nebi mi bio na shoping listi dugo vremena....

17 godina
Abomb kaže...
hrvooje kaže...

prijatelju moj da mi mobitel rikne ili mu se pak dogodi nesto ovako nakon godinu dana nebi mi bio na shoping listi dugo vremena....

znači ne bi kupovao više iz jednog kineskog sela nego iz drugog. velika razlika. pa danas u slavoniji na pijaci prodaju kineski luk

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice