Je je maknili flash i sad na svakom videu se pojavljuju "artefakti".
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni se to događalo na laptopu (Asus X550JK, Win10) ako bih koristio integriranu grafičku (onu u procesoru) za Firefox ili neki drugi browser, a ako koristim diskretnu (GTX 850m) onda nema artefakata i sve je ok.
Meni se to događalo na laptopu (Asus X550JK, Win10) ako bih koristio integriranu grafičku (onu u procesoru) za Firefox ili neki drugi browser, a ako koristim diskretnu (GTX 850m) onda nema artefakata i sve je ok.
Meni svejedno koju karticu stavio isto se ponaša.
ja mislim da je to do windows 10 jer sam sam takve probleme imao, mislim da sam i na YT slicno iskustvo imao, ali već dva mjeseca ima kako sam se vratio na Windows 8.1 i srećom nema problema
Cura mi posjeduje taj laptop i unatoč ponovnom instaliranju win10 i prebacivanja između intelove i nvidijine grafičke i dalje ima probleme ali ponajviše u flashu, gdje se zvuk sam od sebe pojačava, slika se zamrzava, te i na kraju izbacuje poruku "display driver igfx stopped responding and has successfully recovered"
Znam da ne znaš rješenje za sve, ali me zanima da li ti se događalo išta od ovog? Imam posljednje drivere i softver