Eee-reader do kraja godine?

poruka: 6
|
čitano: 1.727
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Eee-reader do kraja godine?".
17 godina

Ajde konacno neki jeftiniji citac e-knjiga. Imam jedan kup PDF knjiga, dosadilo mi se citanje na laptopu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja ne mogu vise cekati .... narucujem Sony ebook touch, izlazi za par dana.

I zanimljivo je da se Sony hrvatska uopce ne javlja na moje upite, njih bas briga za kupce :(

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je ovo brandiranje sa eee fantasticno. Ja kad god vidim oznaku eee pomislim na nesto cijenom vrlo pristupacno, lijepo dizajnirano i dovoljno dobro da sluzi svrsi. Sve sto su napravili je odlican proizvod (zato se valjda tako doboro i prodaju).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

preveliko za mene.

zadnjih 5-6 godina koristim PDA za citanje knjiga.

poceo sam sa palm tungsten e, zatim axim x51v i hp ipaq 214.

totalno sam zadovoljan. mal, lako ga drzat u ruci, mogu gledat filmove, slusat muziku, surfat.

netbookovi nisu losi (imam eee 1000he),   ali meni su drazi PDA.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Eee-reader do kraja godine?
hudo kaže...

Ja ne mogu vise cekati .... narucujem Sony ebook touch, izlazi za par dana.

I zanimljivo je da se Sony hrvatska uopce ne javlja na moje upite, njih bas briga za kupce :(

Na stranu činjenica da se Readeri ne prodaju u Hrvatskoj, takvo ponašanje je vrlo bezobrazno. Uz to, sjećam se da je prije godinu (ili dvije) dana bio prilog u Potrošačkom kodu o Sonyjevom servisu za prijenosna računala. Ako se dobro sjećam, čovjeku je pao prijenosnik i ekran se razbio. Prijavom Sonyju hrv. rekli su mu da mora slati prijenosnik u servis u Austriji, o svom trošku.

BTW, u prosincu prošle godine, u Americi su Readeri prodavani sa popustom od 30 dolara (božićni popust), tako da je PRS-505 koštao 269 dolara, umjesto 299 (ostali modeli su isto imali snižene cijene). Ukoliko odlučiš nabaviti čitač, bio bih zahvalan da napišeš nešto o njemu i postupku nabave (naručivanje, dostava, carinjenje, ...).

16 godina
neaktivan
RE: Eee-reader do kraja godine?

Premalo za mene, ja bi ga uglavnom koristio za tehničke knjige i dokumentaciju, a tu su najbitnije slike, sheme i grafovi, a to na 6" ekanu ne izgleda bas prakticno, a beletristka me ne zanima. Ja cekam da se kindle dx i slicnima padne cjena na otprilike 2000 kn i onda kupujem.

"Ukoliko odlučiš nabaviti čitač, bio bih zahvalan da napišeš nešto o njemu i postupku nabave (naručivanje, dostava, carinjenje, ...)."(hrx)

ovo bi i mene zanimalo

"So say we all"
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2009 10:24 (zaocovik).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice