Ajde konacno neki jeftiniji citac e-knjiga. Imam jedan kup PDF knjiga, dosadilo mi se citanje na laptopu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja ne mogu vise cekati .... narucujem Sony ebook touch, izlazi za par dana.
I zanimljivo je da se Sony hrvatska uopce ne javlja na moje upite, njih bas briga za kupce :(
Meni je ovo brandiranje sa eee fantasticno. Ja kad god vidim oznaku eee pomislim na nesto cijenom vrlo pristupacno, lijepo dizajnirano i dovoljno dobro da sluzi svrsi. Sve sto su napravili je odlican proizvod (zato se valjda tako doboro i prodaju).
preveliko za mene.
zadnjih 5-6 godina koristim PDA za citanje knjiga.
poceo sam sa palm tungsten e, zatim axim x51v i hp ipaq 214.
totalno sam zadovoljan. mal, lako ga drzat u ruci, mogu gledat filmove, slusat muziku, surfat.
netbookovi nisu losi (imam eee 1000he), ali meni su drazi PDA.
Ja ne mogu vise cekati .... narucujem Sony ebook touch, izlazi za par dana.
I zanimljivo je da se Sony hrvatska uopce ne javlja na moje upite, njih bas briga za kupce :(
Na stranu činjenica da se Readeri ne prodaju u Hrvatskoj, takvo ponašanje je vrlo bezobrazno. Uz to, sjećam se da je prije godinu (ili dvije) dana bio prilog u Potrošačkom kodu o Sonyjevom servisu za prijenosna računala. Ako se dobro sjećam, čovjeku je pao prijenosnik i ekran se razbio. Prijavom Sonyju hrv. rekli su mu da mora slati prijenosnik u servis u Austriji, o svom trošku.
BTW, u prosincu prošle godine, u Americi su Readeri prodavani sa popustom od 30 dolara (božićni popust), tako da je PRS-505 koštao 269 dolara, umjesto 299 (ostali modeli su isto imali snižene cijene). Ukoliko odlučiš nabaviti čitač, bio bih zahvalan da napišeš nešto o njemu i postupku nabave (naručivanje, dostava, carinjenje, ...).
Premalo za mene, ja bi ga uglavnom koristio za tehničke knjige i dokumentaciju, a tu su najbitnije slike, sheme i grafovi, a to na 6" ekanu ne izgleda bas prakticno, a beletristka me ne zanima. Ja cekam da se kindle dx i slicnima padne cjena na otprilike 2000 kn i onda kupujem.
"Ukoliko odlučiš nabaviti čitač, bio bih zahvalan da napišeš nešto o njemu i postupku nabave (naručivanje, dostava, carinjenje, ...)."(hrx)
ovo bi i mene zanimalo