Dostupan SP1 za Windows 7 i Server 2008 R2

poruka: 70
|
čitano: 15.746
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan SP1 za Windows 7 i Server 2008 R2".
15 godina
neaktivan
Re: Dostupan SP1 za Windows 7 i Server 2008 R2

meni nije jasno.dali moramo sami inst. taj sp1 ili ce nam win. update instalirati sam?

17 godina
Joe Cooker kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Na jednom mi piše ''Installation status: Failed''. {#} hmmm.

Tako i meni, KB  2387530 failed, jucer sam imao 3 important i 1 optional i ovaj je failed(important).

I ja imam sličan problem, javlja grešku 800f0a12 i koliko vidim problem je u particijama  i dualboot-u win7 / opensuse.

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :( http://clientsfromhell.net/
17 godina
Blue2 kaže...

meni nije jasno.dali moramo sami inst. taj sp1 ili ce nam win. update instalirati sam?

Dolazi sa updateom, klikni na "check for updates" i SP1 ce ti biti ponudjen za instalaciju...

Think locally, act globally...
14 godina
neaktivan

Da li je neko primjetio kakavih vizuelnih promjena??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo, i kod mene se upravo dovrsava instalacija dok ovo pisem, al' za sada samo na virtualnom stroju u VMWare-u.

Ipak vise volim znati sto me moze cekati kad pokrenem instalaciju na pravom stroju.

Za sada sve tece bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Za sada neprimjećujem ništa.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jedino ovo. muaaahahaha

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 14:39 (Smooth Operator).
17 godina
neaktivan

i ovo {#}

hoho hoho

Ali trosi manje rama, 545 mb kad tek upalim (prije je bilo oko 690 mb) :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ne traži validaciju

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Trosi manje rama jer su oni sami ugasili par nepotrebnih procesa i to je to....

http://www.soundstream.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
karakteran kaže...
sve ja to znam ali nisam učenik.

a drugo ako ćemo pošteno studenti nakon završetka školovanja ne bi smjeli više koristiti OS s ključem kojeg su dobili od svoje viskoškolske ustanove. to su mi rekli u MS ne izmišljam. ako ćemo baš bit etički kako spada.

Niti ne mozes koristiti. Ja sa pocetkom svake nove akademske godine moram moram ponovo ukucati cdkey, jednom dok vise necu imati status redovnog studenta onda mi vise ni taj cdkey nece valjati.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina
Miro kaže...
XXX-Man kaže...
Miro kaže...
boxer kaže...

Nadam se da će se ovaj SP naći na Bug DVD sljedeći broj. Nismo baš svi na flatu. {#}

Na žalost neće - DVD je već otisnut, nije bilo teretske šanse da se ovo dočeka...

a na onom poslije? bilo bi lijepo da bude...

To će sigurno biti, ali to je tek za mjesec dana :(

Nema veze, ovaj ili sljedeći broj, uglavnom će biti. {#}

Btw, bilo bi zgodno ako možete u BUG-u sa kojim dolazi i SP da na makar  na jednoj stranici napišete kratki tutorial o slipstreamanju ovog SP na Windows 7.

Kao kada ste stavili i SP3 za WinXP... 

Dankešen.

If you even dream of beating me you'd better wake up and apologize. - Muhammad Ali
16 godina
odjavljen
klimama kaže...

Za Windowse 7 sa instaliranim SP1 jutros se na WU pojavio i novi, poboljšani i učinkovitiji KB971033.

Da li je netko isprobao?

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Btw, bilo bi zgodno ako možete u BUG-u sa kojim dolazi i SP da na makar  na jednoj stranici napišete kratki tutorial o slipstreamanju ovog SP na Windows 7.

Dankešen.

Mislim da to ne bi bilo potrebno, pošto je sedmica malo pametnija po tom pitanju (bar se meni čini). Samo trebaš stavit SP1 u folder "Update" na dvd-u i to je to, trebao bi sam instalirat SP1 pri instalaciji windowsa. Barem tako MS kaže. Nisam testirao još pa ne znam.

Unless Silkroad has a hole i can stick it in, i prefer spending money on the girlfriend... ;)
16 godina
Miro kaže...
XXX-Man kaže...
Miro kaže...
boxer kaže...

Nadam se da će se ovaj SP naći na Bug DVD sljedeći broj. Nismo baš svi na flatu. {#}

Na žalost neće - DVD je već otisnut, nije bilo teretske šanse da se ovo dočeka...

a na onom poslije? bilo bi lijepo da bude...

-smije li biti distribuiran? Down traži provjeru...(wga-genuine), MS to obično ne dozvoljava.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
dark_wizz kaže...
boxer kaže...

Dankešen.

Mislim da to ne bi bilo potrebno, pošto je sedmica malo pametnija po tom pitanju (bar se meni čini). Samo trebaš stavit SP1 u folder "Update" na dvd-u i to je to, trebao bi sam instalirat SP1 pri instalaciji windowsa. Barem tako MS kaže. Nisam testirao još pa ne znam.

Nisam baš siguran šta hoćeš da kažeš.

Prekopriram sadržaj DVD-a sa Win7 na kompjuter, pored ostalih foldera koji su na disku napravim folder "Update" u koji ubacim SP1 i spržim bootabilan dvd i onda će se prilikom instaliranja Win7 instalirati i SP1?

Nikada dosada nisam čuo za to. Ne razumijem zašto bi onda pravili posebne programe za slipstreamanje Win7 kada je tako lagano?

@ihush

Prošli SP3 za WinXp su stavili na DVD

If you even dream of beating me you'd better wake up and apologize. - Muhammad Ali
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 19:18 (boxer).
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
odjavljen

Dostupan je i Croatian Language Pack - Windows 7 Service Pack 1 for x64-based Systems (KB2483139) za članove Bug foruma koji su mazohisti i za ljude koji nisu članovi Bug foruma :-P

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Nisam baš siguran šta hoćeš da kažeš.

Prekopriram sadržaj DVD-a sa Win7 na kompjuter, pored ostalih foldera koji su na disku napravim folder "Update" u koji ubacim SP1 i spržim bootabilan dvd i onda će se prilikom instaliranja Win7 instalirati i SP1?

Nikada dosada nisam čuo za to. Ne razumijem zašto bi onda pravili posebne programe za slipstreamanje Win7 kada je tako lagano?

Moja greška. Folder se zove "Upgrade" i ako sam ja dobro shvatio on služi baš za update. Znači baš tako kako si ti rekao, ubaciš update-ove u njega, zapržiš bootabilni dvd i instaliraš.

upgrade upgrade
Unless Silkroad has a hole i can stick it in, i prefer spending money on the girlfriend... ;)
17 godina

Nešto nisam baš uvjeren u taj način...

17 godina
dark_wizz kaže...

Moja greška. Folder se zove "Upgrade" i ako sam ja dobro shvatio on služi baš za update. Znači baš tako kako si ti rekao, ubaciš update-ove u njega, zapržiš bootabilni dvd i instaliraš.

Malo nagadjanja, ali... {#}

mislim da bi to moglo raditi, ali na drugaciji nacin nego slipstreamanje SP-a. Kod slipstreamanja onim programom se fileovi odmah zamjenjuju na instalacijskom DVD-u, a ako koristis "upgrade", onda ce se updjetati tek nakon gotove instalacije...

Think locally, act globally...
17 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...

Malo nagadjanja, ali... {#}

mislim da bi to moglo raditi, ali na drugaciji nacin nego slipstreamanje SP-a. Kod slipstreamanja onim programom se fileovi odmah zamjenjuju na instalacijskom DVD-u, a ako koristis "upgrade", onda ce se updjetati tek nakon gotove instalacije...

Moguće da je i to. Znam da je bilo puno priče oko toga kad je izašo W7 samo nikad nisam probao jer sam uvijek radio automatic update kad dignem winse.

15 godina
neaktivan

meni ne zeli instalirati novi update.javi mi da je failed i napise mi error found:code 80073701.

zna netko rijesenje problema?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 22:34 (Blue2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koji update (KB)?

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?
15 godina
neaktivan

sp1.kb976932

16 godina
neaktivan

Jel mi može netko napisat md5 i sha1 hash od SP1 za 32 i 64 bitnu verziju?

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
14 godina
AA-d00d kaže...

Niti ne mozes koristiti. Ja sa pocetkom svake nove akademske godine moram moram ponovo ukucati cdkey, jednom dok vise necu imati status redovnog studenta onda mi vise ni taj cdkey nece valjati.

Sorry za OFF, ali nije bitan status redovnog studenta, i vanredni studenti mogu dobiti MSDN acc :)

Why so serious?! Let's put a smile on that face!!
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Jel mi može netko napisat md5 i sha1 hash od SP1 za 32 i 64 bitnu verziju?

Pridruzujem se molbi! Pogotovo me zanimaju MD5 i SHA-1 od .exe instalacija, ne od .iso ...

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?
17 godina
moderator
ihush kaže...
Miro kaže...

-smije li biti distribuiran? Down traži provjeru...(wga-genuine), MS to obično ne dozvoljava.

Pa nisam (nismo) to još provjerio(li)... Ako ne budu dozvolili - onda ga neće biti!{#}

...
15 godina
soundstream kaže...

Trosi manje rama jer su oni sami ugasili par nepotrebnih procesa i to je to....

manje, a?

Kupujem neispravan Logitech Rumblepad 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice