Dostupan SP1 za Windows 7 i Server 2008 R2

poruka: 70
|
čitano: 15.723
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan SP1 za Windows 7 i Server 2008 R2".
15 godina
protjeran

Idem odmah skinut,ups pa ja sam na Xp-u {#}

http://www.soundstream.com/

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

instalirano :)

dodan je gumb u media playeru - oujea{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Imam sve update za sedmicu, ne treba mi ovo...... ipak, idem si to instalirati, smeta mi što mi u Proparties-ima piše da nemam service pack {#}

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
protjeran

SP1 ide direktno kad idući put buden reinstalira windowse, znači za nekoliko miseci, ništa prije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Nadam se da će se ovaj SP naći na Bug DVD sljedeći broj. Nismo baš svi na flatu. {#}

If you even dream of beating me you'd better wake up and apologize. - Muhammad Ali
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dostupan SP1 za Windows 7 i Server 2008 R2
nadimak888 kaže...

I ja instalirao. Ali koji gumb?

16 godina

Meni ispalo nekih 60 MB preko Windows Update opcije, Win 7 Pro 32 bit.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
nadimak888 kaže...

kakav gumb?

Kupujem neispravan Logitech Rumblepad 2
16 godina
protjeran

Brze se boota, jede manje rama pri radu, kada ne radim nista na njemu sa pokrenutih 42 procesa uzima 500 rama a spadne i ispod {#} sve u svemu poboljšanja da, neka kozmetička nisam primjetio (moguče da sam čorav){#}

http://s3.ba.bitefight.org/user/bite/132359
15 godina

ne bih bas rekao d jede manje rama. bas nasuprot, trenutno koristi 1,5 gb, a inace je bilo max 1,4

Kupujem neispravan Logitech Rumblepad 2
16 godina
protjeran
Idealist kaže...

ne bih bas rekao d jede manje rama. bas nasuprot, trenutno koristi 1,5 gb, a inace je bilo max 1,4

Evo ovdje il je moj komp mali zeleni, il nesta nevalja, ocitava mi u Rainmeter 560 a isto toliko i u Task menageru.

Sory radi losih slika slabo mi scren print:S

560 mb-rama 560 mb-rama
blize blize
http://s3.ba.bitefight.org/user/bite/132359
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 0:49 (311008).
17 godina
moderator
boxer kaže...

Nadam se da će se ovaj SP naći na Bug DVD sljedeći broj. Nismo baš svi na flatu. {#}

Na žalost neće - DVD je već otisnut, nije bilo teoretske šanse da se ovo dočeka...
...
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 1:21 (Miro).
15 godina
Miro kaže...
boxer kaže...

Na žalost neće - DVD je već otisnut, nije bilo teretske šanse da se ovo dočeka...

a na onom poslije? bilo bi lijepo da bude...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
17 godina
moderator
XXX-Man kaže...
Miro kaže...
boxer kaže...

Na žalost neće - DVD je već otisnut, nije bilo teretske šanse da se ovo dočeka...

a na onom poslije? bilo bi lijepo da bude...

To će sigurno biti, ali to je tek za mjesec dana :(
...
15 godina
Miro kaže...

To će sigurno biti, ali to je tek za mjesec dana :(

odlično onda ću čekat mjesec dana da napravim reinstal windowsa :) nemam flat pa da ne skidam bezveze...

sad je instaliran na sve updateove pa je nekih 60mb

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
17 godina

Skinuo preko Win update. Relativno mali download jer sam imao sve zakrpe do sada. Jedinu razliku koju vidim je da pod "system" pise Service Pack 1. :)

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni i dalje pise "Windows 7 Professional", a sve update sam dosad skinuo.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam prije jedno 3 tjedna skinuo i instalirao win7 i od tada mi vec pise pod mycomputer da imam SP1 ?!

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam uz SP1 imao i još neke tri nadogradnje. Da li je još tko to imao? Win. 7 x64.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Ja sam uz SP1 imao i još neke tri nadogradnje. Da li je još tko to imao? Win. 7 x64.

ja sam imao samo sp 1.. Možda su ti one zakrpe otprije šta nisi instalira.

ps.. toliko mi se spava da ja gledam gore i Mato kao moderator piše da dvd nije otisnut. Ja gledam koji sad mato, kad ono shvatim za minutu Miro :D

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
16 godina
odjavljen

Mali download, ali brat bratu, mogao sam Windowse instalirati koliko je trajala instalacija Windowsa. Ovo je sada prvi boot nakon instalacije, pa još vrti neke .NET optimizacije i slična sr*nja pa je zagušen. Poslje ide defrag, pa ćemo vidjeti.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na jednom mi piše ''Installation status: Failed''. {#} hmmm.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 8:39 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
17 godina

Upravo se instalirao, restartam (fingers crossed) :)

EDIT:

nakon restarta ubijen je Aero. Pokrenuo sam troubleshooter, popravio je stvar (nije mi se dalo ručno kopati, bio je isključen Desktop something something manager) :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 8:59 (Father_Dougal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Za Windowse 7 sa instaliranim SP1 jutros se na WU pojavio i novi, poboljšani i učinkovitiji KB971033.

0 0 hvala 0
15 godina
Razer_Copperhead kaže...

Na jednom mi piše ''Installation status: Failed''. {#} hmmm.

Tako i meni, KB  2387530 failed, jucer sam imao 3 important i 1 optional i ovaj je failed(important).

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 11:23 (Joe Cooker).
15 godina
neaktivan
karakteran kaže...

ja nisam nikom ništa ukrao. kopirao sam. to nije isto. jer da nisam kopirao, 100% ne bih kupio windows 7 instalacijski dvd dakle MS nije u mom slučaju ama baš ništa izgubio. da ne postoji loader vjerojatno bih instalirao linux. cijene koje za OS plaćaju u americi s njihovim plaćama su ok, da sam ja tamo i ja bih kupio original instalacisjki DVD s ključem. kod nas davat 2.700 kn za retail windows 7 ultimate na ove plaće nema šanse.

što se tiče aktivacije meni je rečeno ako se laptop pokvari zaboravi na oem aktivaciju. nevermind.

od svih verzija windowsa za prosječnog hrvata u obzir samo dolazi Windows 7 ULTIMATE x64

daj se prestani samozavaravat, ja tebi nisam ukrao auto, samo sam ga provozao

ps-meni je rečeno da će mi za svaki email koji proslijedim dalje Bill Gates dat 10 dolara

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
daj cekpi ne glumataj nisam ja provozao ničiji auto pogotovo ne tvoj ili onaj billa gatesa.

nek stave pristojne cijene za naš standard prihvatljive kao u americi koje su oko 10% najniže plaće pa se neće ekipa zezat s loaderima.
May justice be done though the heavens fall
16 godina

@karakteran

Ej ovako ovo je za tebe ali i svakoga tko je jos uvijek student ili ucenik(nisam siguran za ucenike ali eto), imas nesto sto se zove MSDN Academic alliance, to je program ms-a sa raznim sveucilistima i ostalim ustanovama za obrazovanje koje imaju potpisan ugovor sa ms-om da se ucenicima daju ms-ovi programi besplatno, ako si na feru onda ovdje:

MSDN AA, ako je neka druga ustanova onda pitaj referadu ili nekog slicno kako doc do programa. Ja sma recimo skinuo sebi: win7 pro, vs 2008, vs 2010 i jos neke programe sve besplatno i originalni su, update-i rade i sve.

A.D.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 11:39 (unic0rn).

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
sve ja to znam ali nisam učenik.

a drugo ako ćemo pošteno studenti nakon završetka školovanja ne bi smjeli više koristiti OS s ključem kojeg su dobili od svoje viskoškolske ustanove. to su mi rekli u MS ne izmišljam. ako ćemo baš bit etički kako spada.
May justice be done though the heavens fall
16 godina

e dobro sad, pa cijeli zivot se uci :)

A.D.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice