Dostupan iOS 5

poruka: 162
|
čitano: 25.299
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan iOS 5".
13 godina
neaktivan
Re: Dostupan iOS 5

Imam iPhone 3g kojem ne radi Power tipka i kako stalno nešto prčkam po njemu često mi dođe u recovery petlju. Nešto od ovoga uvijek proradi, nadam se da će ti pomoći

-uštekaj ga u struju, ne PC, ponekad mi se upali ako uštekam u drugu utičnicu

-kao što je jedan forumaš prije naveo, skini .ipsw od iOS-a i prilikom klikanja na restore u itunesima drzi tipku shift, te odaberi .ipsw koji zelis da ti instalira. .ipsw se moze nalaziti i u c:/users/(ur username)/appdata/roaming/applecomputer/itunes/ipod software updates

-skini iREB i tamo imaš izbacivanje iz recovery loop-a

-skini tinyumbrella i tamo označi uređaj i imaš exit recovery mode

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Mali update, battery life na ipadu jedinici mi se drasticno smanjio. Nekakvih 30 do 40 posto. Iphone se jos drzi. Go figure...

ipad, iphone......kaj je slijedeće, stajanje u redu za 4s???

kod mene normalno radi.....
17 godina
cekpi kaže...
tnakir kaže...
Mali update, battery life na ipadu jedinici mi se drasticno smanjio. Nekakvih 30 do 40 posto. Iphone se jos drzi. Go figure...

ipad, iphone......kaj je slijedeće, stajanje u redu za 4s???

A ne, nisam toliki freak. I dalje sam hater :))))

I am creationist. I believe man created god.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 12:39 (tnakir).
16 godina
neaktivan
sweeth kaže...

Imam iPhone 3g kojem ne radi Power tipka i kako stalno nešto prčkam po njemu često mi dođe u recovery petlju. Nešto od ovoga uvijek proradi, nadam se da će ti pomoći

-uštekaj ga u struju, ne PC, ponekad mi se upali ako uštekam u drugu utičnicu

-kao što je jedan forumaš prije naveo, skini .ipsw od iOS-a i prilikom klikanja na restore u itunesima drzi tipku shift, te odaberi .ipsw koji zelis da ti instalira. .ipsw se moze nalaziti i u c:/users/(ur username)/appdata/roaming/applecomputer/itunes/ipod software updates

-skini iREB i tamo imaš izbacivanje iz recovery loop-a

-skini tinyumbrella i tamo označi uređaj i imaš exit recovery mode

Hvala ti. Ali kao što sam već pisao, sve sam ovo probao. Anyway...Došao je sa servisa. Kažu da su ga "ručno" morali restorat. Bez iTunesa. Ne znam kako to rade ali radi stvar. Nije ni skupo bilo.

Ultimate Intelligence Project
17 godina
neaktivan
Dostupan iOS 5

Što označava postotak u aplikaciji za vrijeme?

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Relativnu vlažnost zraka.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
Dostupan iOS 5

Toga mi nije bilo ovih dana. Još kad bi dodali vjetar bilo bi plus 5. {#}

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dostupan iOS 5

Bok, danas sam stavio iOS5 na iPhone 4 i sve ok, ali kada zelim uci u imenik i pogledati koji je broj, samo me izbaci iz imenika, isto to mi se događa kada odem u karte, ili kada odem u postavke, samo me izbaci van. ima li tko rijesenje mozda za ovaj problem.? hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
marin.bajs kaže...

Bok, danas sam stavio iOS5 na iPhone 4 i sve ok, ali kada zelim uci u imenik i pogledati koji je broj, samo me izbaci iz imenika, isto to mi se događa kada odem u karte, ili kada odem u postavke, samo me izbaci van. ima li tko rijesenje mozda za ovaj problem.? hvala

To se nikako nebi trebalo dešavati :/ Pretpostavljam da ne koristiš Jailbreak...

Jedino što bi ja napravio na tvom mjestu je ugasio i upalio mob, ako se stvar ponavlja,

bilo bi najbolje probat ponovo nadogradit tj. vjerojatno restorat iOS 5.

''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
16 godina
neaktivan
Dostupan iOS 5

Ja sam na 3GSu zamijeto isto puno chrashanja aplikacija....Imam onu old bootrom verziju pa sam ga kasnije i jailbreakao (samo da si stavim neki app locker, sve aplikacije koje koristim i trebaju mi su free, a igre (Zombie Highway i Temple run, najbolje) sam uzeo dok su bile free :D) i jos uvijek zamjecujem nonstop crahanje, vec 2put restorao, kamera se sporo pali (sa onog lockscreena, nekad se ni ne upali) cesto gasim appove u pozdaini ali opet chrashevi, ne vjerujem da je do jailbreaka jer nemam nist osim onog free applocketa, installous ni nisam stavljao...iOS5 inace rulz, nije da sad mi smeta toliko ali ima bugova ponekih....Ili ja jednostavno nemam srece :/

Justin Bieber - God created me to sing ! Rise Against - No, i don't
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
marin.bajs kaže...

Autoriziraj računalo!

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!
15 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

Ja sam na 3GSu zamijeto isto puno chrashanja aplikacija....Imam onu old bootrom verziju pa sam ga kasnije i jailbreakao (samo da si stavim neki app locker, sve aplikacije koje koristim i trebaju mi su free, a igre (Zombie Highway i Temple run, najbolje) sam uzeo dok su bile free :D) i jos uvijek zamjecujem nonstop crahanje, vec 2put restorao, kamera se sporo pali (sa onog lockscreena, nekad se ni ne upali) cesto gasim appove u pozdaini ali opet chrashevi, ne vjerujem da je do jailbreaka jer nemam nist osim onog free applocketa, installous ni nisam stavljao...iOS5 inace rulz, nije da sad mi smeta toliko ali ima bugova ponekih....Ili ja jednostavno nemam srece :/

JB moze itekako biti uzrok.

We are the European Union.Lower your shields and surrender.We will add your biological and technological distinctiveness to our own.Your culture will adapt to service us.Resistance is futile.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice