Dostupan iOS 5

poruka: 162
|
čitano: 23.648
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan iOS 5".
16 godina
neaktivan
Re: Dostupan iOS 5
no tengo dinero kaže...
bistri kaže...
no tengo dinero kaže...
bistri kaže...
Unteather ces se nacekat

Zasto?

Vrlo je malena mogucnost da ce unteather radit. Jedino u slucaju da nadju nove exploite jel je apple pokrpo hrpu toga, ako se ne varam vec dobrih 6 mjeseci nema unteather jb-ka.

Exploit je hardwareskog tipa, jedino su mogli pokrpat u 4S.

Exploit je u bootromu, koristi se davno nadjeni limera1n-ov exploit. Apple je u 4.34 pokrpao softverski dio koji je omogucavo unteather JB. 4s i iPad2 su dodatno problematicni jel su temeljeni na A5.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
15 godina
neaktivan
Dostupan iOS 5

Pozdrav,imam problem,instalirao sam ios5 i problem je sa signalom,ne nalazi mrežu,skroz pada na no service,pa na searching,

pa dođe jedna crtica pa opet ispočetka,radi se o 3gs-u,taj problem se znao pojaviti i prije kod updejta,ali sam uvijek napravio restore

na verziju 3.1. pa opet na 4 i proradio signal,a sad ne mogu na raniju verziju os-a....nemam shsh blob sačuvan od prije...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dostupan iOS 5

Evo ako netko ima problema sa aktivacijom iMess i FT... link

Meni radi.

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Evo ako netko ima problema sa aktivacijom iMess i FT... link

Meni radi.

Evo navodno još jedno rješenje za one kojima iMess navodno ne funkcionira.

''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
16 godina
Dostupan iOS 5

Jel se meni cini ili se potrosnja baterije poprilicno popravila? Dobivam po 50% dulji lifetime otkad sam upgrejdao na iOS5?

I am creationist. I believe man created god.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Jel se meni cini ili se potrosnja baterije poprilicno popravila? Dobivam po 50% dulji lifetime otkad sam upgrejdao na iOS5?

Meni nije baš 50 % duži ali je za jedno 1h i sitno.

16 godina
Meni evo telefon radi ravno 2 dana i 9 sati bez punjenja. Imam 13% baterije. :)
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

To i mene zanima. Nalazim na razlicite tvrdnje. Neki tvrde da im je potrošnja baterije veca, a neki da je manja :/

Moguce da ljudi ceprkaju po novom iOSu svako malo pa im djeluje da baterija krace traje ili šta?

16 godina
neaktivan
Dostupan iOS 5

Meni se trajanje baterije previše popravilo, nema nikakvog smisla. Na iOS4 bi mi bat. bila prazna sa 7-8 sati korištenja, sad je tek na pola. 

nema smisla nema smisla
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 17:26 (vjeko).

3 0 hvala 1
16 godina
Dostupan iOS 5

Nakon sto sam Appleu naspominjao majke radi kontakata, u globalu sam zadovoljan sa upgrejdom. Najvise radi baterije (stvarno OGROMNA razlika), onda radi newstanda (steta sto nema nesto vise pretplata, nadam se da ce biti uskoro, iPad mi je sad nesto korisniji nego je bio prije) i trece radi notofikacija.

Sta se tice notifikacija i drage su mi i nisu. Drage su mi jer je sve pregledno, nisu mi drage kad vidin ko mi je sve posla mail kad se ujutro probudin i koliko posla iman :( 

Onako bi bija bezbrizan bar dok ne popijen kavu i procitan novine... :(

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 17:29 (tnakir).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dostupan iOS 5

Ništa, sudeci po vašim komentarima valja stavit novi iOS5...

Jedino što još cekam je da izađe neki unthreated JB, da si mogu sacuvati stari baseband zbog moguceg otkljucavanja moba u buducnosti.

Inace cuo sam da bi operater trebao nuditi besplatno otkljucavanje mobitela na zahtjev nakon što se "otplati" s pretplatom.

Jel zna tko jel to istina i jel tko to probao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
alen-c kaže...

Jedino što još cekam je da izađe neki unthreated JB, da si mogu sacuvati stari baseband zbog moguceg otkljucavanja moba u buducnosti.

Inace cuo sam da bi operater trebao nuditi besplatno otkljucavanje mobitela na zahtjev nakon što se "otplati" s pretplatom.

Prvi put cujem. Ma ja sam u globalu zadovoljan T-Mobileom. Jest skup ali nisam zadnjih 10 godina imao nikakvih problema sa njima. Na njemu i mislim ostat.

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Sta se tice notifikacija i drage su mi i nisu. Drage su mi jer je sve pregledno, nisu mi drage kad vidin ko mi je sve posla mail kad se ujutro probudin i koliko posla iman :( 

Onako bi bija bezbrizan bar dok ne popijen kavu i procitan novine... :(

Isključi notifikacije za mail ;)

14 godina
neaktivan
Dostupan iOS 5

Stavio iOS5 i nisam bas odusevljen.Mail i dalje sucks, Safari nema full screen, youtube sucks kao i prije.Koji je smisao widgeta, ako ne rade na lock screen-u?

We are the European Union.Lower your shields and surrender.We will add your biological and technological distinctiveness to our own.Your culture will adapt to service us.Resistance is futile.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
alen-c kaže...

Prvi put cujem. Ma ja sam u globalu zadovoljan T-Mobileom. Jest skup ali nisam zadnjih 10 godina imao nikakvih problema sa njima. Na njemu i mislim ostat.

pa cijena je najbitnija. S čime si zadovoljan ako je skup?

Ultimate Intelligence Project
13 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...

Stavio iOS5 i nisam bas odusevljen.Mail i dalje sucks, Safari nema full screen, youtube sucks kao i prije.Koji je smisao widgeta, ako ne rade na lock screen-u?

kakvi widgeti??

14 godina
neaktivan
miki-os kaže...
no tengo dinero kaže...

kakvi widgeti??

Ovo.

iOS5 iOS5
We are the European Union.Lower your shields and surrender.We will add your biological and technological distinctiveness to our own.Your culture will adapt to service us.Resistance is futile.
13 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...

Mail je i dalje najbolji baš kao što su i u BUGU rekli, Safari ima full screen, youtube identičan kao i na HTC-u kojeg sam prije imao.

13 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...
miki-os kaže...
no tengo dinero kaže...

kakvi widgeti??

Ovo.

aha, hvala! to znam... 

14 godina
neaktivan
Monopol kaže...
no tengo dinero kaže...

Mail je i dalje najbolji baš kao što su i u BUGU rekli, Safari ima full screen, youtube identičan kao i na HTC-u kojeg sam prije imao.

Kako stavit full screen?

13 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...
Monopol kaže...
no tengo dinero kaže...

Kako stavit full screen?

Sad sam i ja zaboravio, nadam se da će Vjeko reći jer i mene zanima.

14 godina
neaktivan
Dostupan iOS 5
Dobra je stvar integrirana emoji tipkovnica. ♠👑👾🀄🍆🍰🍎👍🍢↙🎤
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
no tengo dinero kaže...
Dobra je stvar integrirana emoji tipkovnica. ♠👑👾🀄🍆🍰🍎👍🍢↙🎤

impresivno:))

16 godina
vjeko kaže...

E jbg sada :)

Erasmus kaže...
tnakir kaže...

Skroz mi je svejedno ocu li platit racun 200 ili 250 kn. Ako ovih 50 kn znaci vrhunsku uslugu sa brojnim pogodnostima, onda me stvarno nije briga sto su zrno skuplji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 20:24 (tnakir).
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
vjeko kaže...

E jbg sada :)

Erasmus kaže...
tnakir kaže...

Skroz mi je svejedno ocu li platit racun 200 ili 250 kn. Ako ovih 50 kn znaci vrhunsku uslugu sa brojnim pogodnostima, onda me stvarno nije briga sto su zrno skuplji.

Nije to zrno nego 20% al ok

14 godina
neaktivan
Dostupan iOS 5
Baterija mi ful duze traje, a sve radi malo brze.Imao sam malih problema da stavi newsstand u folder.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Erasmus kaže...

20% za kvalitetu usluge i pogodnosti nije puno. Bar meni. No nismo svi isti.

15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Erasmus kaže...

Najbitnije da si ti kao korisnik zadovoljan. Mišljenja su pre subjektivna da bi se o njima raspravljalo. Živio, kolega :)

16 godina
Erasmus kaže...
tnakir kaže...
Erasmus kaže...

Najbitnije da si ti kao korisnik zadovoljan. Mišljenja su pre subjektivna da bi se o njima raspravljalo. Živio, kolega :)

Pa da, upravo tako. Zivio :)
16 godina
Dostupan iOS 5
Mali update, battery life na ipadu jedinici mi se drasticno smanjio. Nekakvih 30 do 40 posto. Iphone se jos drzi. Go figure...

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice