Nije. Puno je bolji od iOS4 na 3G-u. Meni se čak čini da mi je uređaj BRŽI NA iOS5 nego šta je bija na iOS4.
Svakako preporučam update.
Nije. Puno je bolji od iOS4 na 3G-u. Meni se čak čini da mi je uređaj BRŽI NA iOS5 nego šta je bija na iOS4.
Svakako preporučam update.
Meni i dalje ne rade lock screen notificationi, a izgleda da nisam jedini:
http://forums.tipb.com/ios-5-forum/215962-ios-5-beta-3-lockscreen-notifications-not-working.html
EDIT: resetirao uređaj, pa proradile ;-)
Ja imam jedan folder na zadnjem homescr. u koji stavljam nepotrebne appove, ali mislim da bi ipak trebala bit opcija skrivanja aplikacija.
Mob je dosta življi sa iOS5, al baterija doslovno curi, vjerovatno iCloud...
Inače, jel vama aktiviralo iMessage?
Sudeći po ovom video: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-JURDFe2PNE
izgleda puno bolje nego iOS4! Sad se čeka JB :)
Ja imam jedan folder na zadnjem homescr. u koji stavljam nepotrebne appove, ali mislim da bi ipak trebala bit opcija skrivanja aplikacija.
Kada izađe JB za iOS 5 onda instaliraj SBsettings pa ćeš tamo moći sakriti aplikacije koje ne želiš vidjeti.
Jel vam radi skrolanje imenika sa strane po slovima kak treba? meni dođe samo do pola, a ostatak moram sporo po imenima.
Ma nokia će zgazit to ... samo sad kad krene
Sudeći po ovom video: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-JURDFe2PNE
izgleda puno bolje nego iOS4! Sad se čeka JB :)
Ovo izgleda pre pre dobro! :)))
sad sam primjetio da mi slova idu ...K,L,#,M,N...
I stane mi skrolanje na L.
Čemu ovaj #??
Imam pod time upisana dva kontakta kojima prezime započinje sa L i nema ništa neobično u imenu niti u sadržaju.
inače kompletan adresar mi je sa google exchangea.
probao sam to već i ne pomaže.
neki bug je u pitanju. ta dva kontakta su imala isto prezime. sad sam jednom dodao broj 2 na kraju i skrola normalno.
a onda stane opet na slovu n iza kojeg je bio jedan unos pod #. u njemu sam imao pod detalje dodanu stavku "nickname" (ili je bio "middle name", ne znam više) pa kad sam ju obrisao nestao je i taj problem.
Da li se može umjest ovog vremena i burze prikazivati nešta drugo ?
I gdje to promijeniti.
Možeš podesiti u Settings -> Notifications
Molim pomoc ljudi...kad me pita da zelim staviti novi sustav izbaci mi 4.3.5?? Jel trebam prije taj pa tek onda IOS5?
EDIT: Nista Nista uspio sam ^^
super je taj iOS5
Evo što se meni dogodilo
Sinoć sam se spojio na iTunes i kliknuo update.
itunes je oko pola sata skidao novi firmware (700+MB) i onda kad je krenuo instalirati, izbacio mi je grešku ERROR3194.
pod support piše da updejtam iTunes na 10.5. No to je već odrađeno ranije.
Kako je prije instalacije tražilo da napravim backup iPhonea i svega na njemu jer će mi iOS 5 obrisati sve sa telefona, to sam i napravio.
No kad mi je riknuo u sred instalacije, prebacio se u recovery mode i ne mogu ga ni RESTORE ni UPDATE više. Nema nikakvog softvera gore. samo ikona iTunes i USB kabel.
pokušao sam ga kombinacijom tipkli Home + Power dovesti u nekakvo stanje ali nisam uspio.
Nakon toga je upao u tzv Recovery Mode Loop i stalno se restarta nakon što se pojavi Apple logo na ekranu. Ne mogu uopće doći do grafičkog dijela, da se digne bilo kakav OS.
Klikom na RESTORE dobijem poruku da je telefon u Recovery modu i da ga restoram (???)
telefon je mrtav i već je na putu za servis u Zagreb.
Bravo Apple!!
Bravo iOS 5
pazite se toga. radije pričekati neki i OS 5.0.1
na iPadima radi dobro btw, iz prve i sve je super
Nije nikad jaibreakan ni išta slično btw
Presao i ja na iOS5, nije bilo nikakvih problema, sve je odradio kako spada.
Inace na 3GSu neradi u aplikaciji "reminders" ono da te podsjeti za nesto kada si na odredenoj lokaciji, dok sa ostalim funkcijama sam zadovoljan. Notification centar je super i pogotovo mi se svida paljenje kamere sa lock screena.
kontam da se jedino meni to dogodilo. izgleda da su im pali serveri baš u nekom kritičnom trenutku u sred instalacije
Jeli mogu backup napraviti iphonea prek itunesa i onda restore ako mi se ne svidi ios5 ili ako bude štekao?
možeš. ja sam probao isto to i gle sranja. drugima je prošlo ok.
go figure
A jeli mogu na ios5 vratiti sve ove appove koje imam na itunesu?
da. sve ti je vezano na tvoj Apple ID. desni klik na APP u iPhoneu i transfer to library. kasnije će ti ih vratiti sam
Dali je iko uspio aktivirati Imessages??
Meni je ovaj kretenski iTunes syebao kompletne kontakte. Negdje je iskopao stare kontakte koji nisu vise aktivni (jos neznam di ih je on nasa) i ubacio mi ih na ajfon (iako je bilo samo da kopira kontakte iz Outlooka, koji su bili sredjeni, na ajfon), u Outlook, na gmail i di ne.
Steve Jobs. Nadam se da goris u paklu.
Takodjer, divan feature u iOS-u je taj sto moras uc u svaki yebeni kontakt kako bi ga izbrisao, ne mozes ih selektirati nekoliko komada i obrisati odjednom. Stvarno odlicno odradjeno Appleovi kreteni od programera!!!
Dali je iko uspio aktivirati Imessages??
Waiting for activation... ista stvar i sa Facetime... Da li je to do operatera ili applea?
super je taj iOS5
Evo što se meni dogodilo
Sinoć sam se spojio na iTunes i kliknuo update.
itunes je oko pola sata skidao novi firmware (700+MB) i onda kad je krenuo instalirati, izbacio mi je grešku ERROR3194.
pod support piše da updejtam iTunes na 10.5. No to je već odrađeno ranije.
Kako je prije instalacije tražilo da napravim backup iPhonea i svega na njemu jer će mi iOS 5 obrisati sve sa telefona, to sam i napravio.
No kad mi je riknuo u sred instalacije, prebacio se u recovery mode i ne mogu ga ni RESTORE ni UPDATE više. Nema nikakvog softvera gore. samo ikona iTunes i USB kabel.
pokušao sam ga kombinacijom tipkli Home + Power dovesti u nekakvo stanje ali nisam uspio.
Nakon toga je upao u tzv Recovery Mode Loop i stalno se restarta nakon što se pojavi Apple logo na ekranu. Ne mogu uopće doći do grafičkog dijela, da se digne bilo kakav OS.
Klikom na RESTORE dobijem poruku da je telefon u Recovery modu i da ga restoram (???)
telefon je mrtav i već je na putu za servis u Zagreb.
Bravo Apple!!
Bravo iOS 5
pazite se toga. radije pričekati neki i OS 5.0.1
na iPadima radi dobro btw, iz prve i sve je super
Jesi probao restoreati iz DFU moda? To popravlja 99.99% takvih stvari, ali sad je gotoovo :(