Dostupan iOS 5

poruka: 162
|
čitano: 23.647
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan iOS 5".
15 godina
neaktivan
Dostupan iOS 5

ne može se ništa. sve probao.

cijeli dan sam surfao po netu danas šta je i na kraju poslao na servis. bilo je ili to ili da ga tresnem u zid. bar bih se 5 sekundi osjećao odlično

frustrirajuće.

a svako rješenje koje nađem na netu počinje sa:

Press and hold Power and Home button at the same time untill the slider appears..

Ali ja ne mogu doći do slidera jer je moj iphone ugašen i ne da e upaliti. ne obratno.

fakit

valjd će ovi sredit pa mi vratiti zamolit ću ih da mi ga apdejtaju odmah na peticu

Ultimate Intelligence Project
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Dostupan iOS 5
Erasmus kaže...

ne može se ništa. sve probao.

cijeli dan sam surfao po netu danas šta je i na kraju poslao na servis. bilo je ili to ili da ga tresnem u zid. bar bih se 5 sekundi osjećao odlično

frustrirajuće.

a svako rješenje koje nađem na netu počinje sa:

Press and hold Power and Home button at the same time untill the slider appears..

Ali ja ne mogu doći do slidera jer je moj iphone ugašen i ne da e upaliti. ne obratno.

fakit

valjd će ovi sredit pa mi vratiti zamolit ću ih da mi ga apdejtaju odmah na peticu

To znači da ga ugasiš, a tvoj je već ugašen bio. No dobro, gotovo je, trebao si se samo prije javiti nego što si poslao

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.
15 godina
neaktivan
Dostupan iOS 5

pa reci točno što sam trebao napraviti da vidim jesam li to napravio već.

pazi, što god probao... uvijek  se diskonektira sa iTunesa (ne vidi ga iT) i onda ode u loop. Jedino kad ga vidi je ako sačekam da prođe cijeli proces loadanja i restarta se. tada stisnem Home i držim 5 sekundi i onda se upali do one slike USB kabela i iTunes ikone. iTunes jedino tada vidi iPhone. Čim nešto krenem restore ili update... error pa opet restart, isključi se a iTunes ga ne prepoznaje (ni PC ga ne vidi kao disk) te sve u krug dok opet ne stisnem Home nakon restarta...

ne vidim što sam mogao.

Probao sam i sa iRecovery nešto, probao sam i Jaibreak na kraju ali ni to ne može kad nema OS instaliran izgleda nikakav. Onaj mali load bar kad se pali iPhone ... ni milimetar se ne napuni. Znači početni boot mu je u banani. Nisam znao što bi više probao.

Išao sam i u host file (sys32, drivers... nešto); našao na netu proceduru. Tamo se doda neka linija sa IP adresom... pa sam sa iRecoveryjem mrdao iz elevated prompta... namještao auto-boot opcije na true (bude na false inače)

ma petljao sam po tom non stop

što nisam napravio, reci. Bar ću naučiti nešto novo ako mi se opet dogodi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mislim da je to za servis jer nista drugo nisi mogao osim mozda provat na drugom racunalu. To bi moglo pomoc. Meni ios5 nije los, samo nekako mi se cini da brze trosi bateriju. Jel se to nekom drugom takodjer cini ili je kod mene to?
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
New_One_2011 kaže...

Osim greske 3194 i sat-dva rijesavanja iste (rucno), jedino novo zanimljivo je reminder defoultna aplikacija, ali da ne zaboravim i da mi je pobrisao sve postojece aplikacije pa mi je bilo "zanimljivo" opet skidati sve aplikacije koje koristim {#}

Android je Formula 1 prema iPhoneu...

Ako nisi uspio apdejtati iPhone bez da ti sam vrati sve aplikacije upitno je kako ćeš se snaći na Androidu koji je nešto 'kompliciraniji'. Sve što si trebao napraviti je backupati telefon i svi bi ti se appovi vratili sami od sebe na kraju apdejta.

Reminder je okej, ali preplitak. Todo koji koristim mi daje nešto više mogućnosti, al dobro, za osnovnu upotrebu je super.

Na Androidu se snalazim vec cca 1,5 god (HTC Desire, a sada Samsung Galaxy SII, uskoro HTC HD2). "Kompliciranost" androida mi dozvoljava da s njim radim sto god hocu...

15 godina
neaktivan
New_One_2011 kaže...
Danny_HR kaže...
New_One_2011 kaže...

Osim greske 3194 i sat-dva rijesavanja iste (rucno), jedino novo zanimljivo je reminder defoultna aplikacija, ali da ne zaboravim i da mi je pobrisao sve postojece aplikacije pa mi je bilo "zanimljivo" opet skidati sve aplikacije koje koristim {#}

Ako nisi uspio apdejtati iPhone bez da ti sam vrati sve aplikacije upitno je kako ćeš se snaći na Androidu koji je nešto 'kompliciraniji'. Sve što si trebao napraviti je backupati telefon i svi bi ti se appovi vratili sami od sebe na kraju apdejta.

Reminder je okej, ali preplitak. Todo koji koristim mi daje nešto više mogućnosti, al dobro, za osnovnu upotrebu je super.

Na Androidu se snalazim vec cca 1,5 god (HTC Desire, a sada Samsung Galaxy SII, uskoro HTC HD2). "Kompliciranost" androida mi dozvoljava da s njim radim sto god hocu...

Da si znao napraviti backup nebis imao takvih problema. A ako se toliko dugo vremena snalazis tako dobro na Androidu i ako ti on toliko odgovara sta radis sa iOSom?

Tipican primjer trola

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan
probao sinoć kod kuće, jutros u firmi.. ista stvar
15 godina
neaktivan
dwade20 kaže...
Mislim da je to za servis jer nista drugo nisi mogao osim mozda provat na drugom racunalu. To bi moglo pomoc. Meni ios5 nije los, samo nekako mi se cini da brze trosi bateriju. Jel se to nekom drugom takodjer cini ili je kod mene to?

ovo sam zaboravio citirati u prethodnom postu

16 godina
neaktivan
Dostupan iOS 5

backupirao i updejtao sa Liona na kojem nemam ništa u iTunesima, dobio telefon bez aplikacija, muzike i skoro ičega, vratio se u SLeopard, backup - syncao sve sa acc ... čini mi se sve 5. Na prvu ne izgleda puno novosti ali ispod haube ima toga dosta. Sad ću probati backup u cloud staviti.

A.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dostupan iOS 5

Koliko vidim po netu ima jako puno ljudi koji su dobili error 30xx zbog ogromne navale na iOS5.

Ne morate uvijek kriviti Apple, svaki sustav ima mana, ali sumnjam da je itko ocekivao da ce u svakom trenutku po nekoliko miljuna korisnika pokusati instalirati novi iOS i da ce svakome proci bez greske.

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lion King kaže...

Koliko vidim po netu ima jako puno ljudi koji su dobili error 30xx zbog ogromne navale na iOS5.

Ne morate uvijek kriviti Apple, svaki sustav ima mana, ali sumnjam da je itko ocekivao da ce u svakom trenutku po nekoliko miljuna korisnika pokusati instalirati novi iOS i da ce svakome proci bez greske.

a šta ću ih branit? zašto nisu predvidjeli to? zašto mi u Apple Hrvatska kažu na telefon da ako sam kupio u VIPu odem u VIP a ako u T-Comu odem tamo? ja pitam a ako sam kupio na njuškalu (dobio na poklon od tete; stara žena ni račun nije uzela ni broj od lika jbg)? onda ništa, kaže tip. onda vam je mrtav telefon. Malo blaže rečeno.

krasno. kad dobijem telefon natrag poslat ću mail u Apple u Californiu i obavijestiti ih o ovom slučaju i vidjeti što mi imaju za reći. Neću dizati galamu, samo me zanima koja je njihova politika prema kupcima kao što sam ja. Na kraju krajeva, ja sam kupio njihov telefon. nekim kanalima i oni su dobili lovu za njega. da ne govorim o alikacijama koje kupujem na App storeu. ne jaibreak, sve legalno. i onda kaže: sory dečko. no party

nije u redu.

sjećam se slične situacije sa nekim 3.x.x firmwerom. ali nije bilo ovako kritičnih slučajeva. ovo je mrtav telefon

13 godina
neaktivan
Independent kaže...
New_One_2011 kaže...
Danny_HR kaže...
New_One_2011 kaže...

Da si znao napraviti backup nebis imao takvih problema. A ako se toliko dugo vremena snalazis tako dobro na Androidu i ako ti on toliko odgovara sta radis sa iOSom?

Tipican primjer trola

Zasto provociras? Da li znas s kim pricas trolu?

Iphone mi je sluzbeni telefon. Na zalost, politika firme je da svi imaju iPhone i nisam mogao birati telefon, a jos manje platformu.

Greska 3194 - to je razlog zasto mi ne radi back up. Imao sam iste probleme kao i Erasmus uz razliku (srecu) da sam uspio osposobiti iPhone bez servisa.

Nakon "ciste" instalacije iOS 5 ne dozvoljava mi napraviti restore aplikacija.

Nisam iPhone fan ali nisam protiv njega. Osobno, nikad ga ne bi kupio, ali kad ga dobijes od firme na koristenje ocekujes da ce taj toliko hvaljeni, pouzdan proizvod raditi kako treba.

Na ovom forumu je previse tema o iPhoneu gdje je puno, previse teskih rijeci na granici s uvredama, a sve zato sto pojedinci imaju misljenje da je njihov (da ne napisem sto) bolji, veci i moj tata je jaci od tvog tate prica.

Jedan moj susjed, stariji gospodin, na pitanje koji mu je auto najbolji odgovorio: "Moj fićo! Moj je!!"

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 21:45 (New_One_2011).
14 godina
neaktivan
Meni je najveca promjena to sto se napokon vidi cijelo ima neke pjesme u iPod aplikaciji..
agent.rico@me.com
14 godina
neaktivan
Dostupan iOS 5

Ja sam napravio update, doduse dobio sam 2 puta error 3259 tocno kada skine update.

Procitao sam na netu da je vezan uz "network timout" gresku.

Cinilo mi se ok bas zbog toga sto antivirus pregledava cijeli 'update image" nakon sto skine sve, bas tada iTunes nikako da napise 'download complete" ili slicno.

Iskljucio antivirus taman pri kraju downloada, i greske vise nije bilo ;p

Nakon toga je zapoceo proces apdejta, koji je prosao bez ikakvih problema.

Sve aplikacije su mi instalirane bez iznimke. Najvise sam se bojao za 'keepera' ali i on je prosao ok.

Nemam bas nikakvih zamjerki, jedino zelim cut od vas da li iOS5 cica puno vise baterije?

Pozdrav

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dostupan iOS 5

Mislim da cu ipak pricekati JB, razmisljao sam i shvatio da ne mogu bez Activatora.

We are the European Union.Lower your shields and surrender.We will add your biological and technological distinctiveness to our own.Your culture will adapt to service us.Resistance is futile.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...

Mislim da cu ipak pricekati JB, razmisljao sam i shvatio da ne mogu bez Activatora.

za sto sluzi taj activator, mislim na onu aplikaciju?!

13 godina
neaktivan
Dostupan iOS 5

ima li tko iskustvo vec s icloudom, kako to aktivirati i kako to radi sada?!

0 0 hvala 0
16 godina
Dostupan iOS 5

Ja sam na cloud stavio da mi bekapira jedino imenik, remindere i notes. Ostalo ne treba.

I am creationist. I believe man created god.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dostupan iOS 5

evo rjesenja za error 3002 i 3200

najbolje skinuti direktno file 

http://osxdaily.com/2011/10/12/ios-5-download-available/

i onda iz itunesa umjesto update kliknuti shift+restore i izaberes fajl i radi ko beba :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
miki-os kaže...

ima li tko iskustvo vec s icloudom, kako to aktivirati i kako to radi sada?!

Imas u settings opciju icloud i tamo sve namjestas. Ja sam namjestio da mi se synca sve osim photostreama i kontakata. Kontakte vec godinama syncam preko googlea i jos cu razmisliti o tome da ih prebacim na icloud, vidjeti kakve su opcije kod unosa detalja itd. A photostream trenutno ne zelim zbog nemogucnosti pojedinacnog brisanja. A i nije mi bas neka super stvar da mi uploada na server sve sto fotkam. Premda je potencijalno vrlo korisno. Sto se backupiranja aplikacijskih podataka tice ukljucio sam sve osim nekih osjetljivijih aplikacija poput msecurea i mzabe. Ostalo sve sibam na icloud.
16 godina
neaktivan

Si probao ga izbaciti iz tog loopa? sa tiny umbrellom? si siguran da si ga bio stavio u DFU mode, ne recovery mode? 

Pa nisam ja Harry Potter
14 godina
neaktivan
miki-os kaže...
no tengo dinero kaže...

za sto sluzi taj activator, mislim na onu aplikaciju?!

Za upravljanje gestama.
We are the European Union.Lower your shields and surrender.We will add your biological and technological distinctiveness to our own.Your culture will adapt to service us.Resistance is futile.
13 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...

Activator radi s IOS5 bez ikakvog problema.

16 godina
Pa zar nije u iOS5 uvedeno upravljanje gestama s onim Assistive Touchom?
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
Dostupan iOS 5

Super mi je što mogu napisat neke rečenice + kraticu pa ne moram cijelu rečenicu pisat nego se samo popuni.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 10:00 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako radi na 3GS?
15 godina
neaktivan
Dostupan iOS 5

Još jedino BUG nije objavio da svi redom imaju sranja s tim firmwareom zbog rušenja servera. Pola korisnika ima brickane telefone.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Erasmus kaže...

Još jedino BUG nije objavio da svi redom imaju sranja s tim firmwareom zbog rušenja servera. Pola korisnika ima brickane telefone.

bug ne objavljuje takve vijesti kad je apple u pitanju :)

kod mene normalno radi.....
16 godina
neaktivan
Dostupan iOS 5

Zašto pod foto imam foto medijateka? Slike su iste kao i u folderu koji sam sinkronizirao. {#}

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
15 godina
Razer_Copperhead kaže...

Zašto pod foto imam foto medijateka? Slike su iste kao i u folderu koji sam sinkronizirao. {#}

imas prebaceno na hrvatski jezik? to je valjda photostream.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice