super,,,,a koliko kosta neki monitor koji ima zaslon osjetljiv na dodir.....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Super...
Tek si kupim novu 22" mrcinu i evo sad ce svaki cas bit popularno imat ekran koji je osjetljiv na dodir.
NEMOGU VISE PRATIT TU TEHNOLOGIJU AAAAAAAAAAAA!!!!!!111JEDAN
/urlanje off
Touchscreen cijena je oko 2500 kn tako da ipak treba pričekati dok pojeftine.
Cuj sad ovo, touchscreeen ekrani, ma mislim da to nece biti toliko popularno... Di si to vidio kod nas za 2500kn? Moze link?
ja mislim da to kod nas neće biti toliko zastupljeno koliko u SAD-u
ja mislim da to kod nas neće biti toliko zastupljeno koliko u SAD-u
hmm....a u bugu br198 pise da su nabavili jedan touchscreen ....ali im nije radilo nezz zasto....
Ovo je tek početak, za dve/tri godine i standard, imati TS ekran.
-wow koje čudo tehnike... stare oko 20 god., da touchscreen postoji jako dugo, upotrebljava se za kioske-bankomate, po 'defaultu' je morao biti otporan na metke-udarac čekićem itd. postoji i kao dodatak na klasičan monitor +com port-mouse -to vam (možda) govori o starosti tehnologije. MicroTouch™ predstavništo 3Ma u ZGu je već odavno propalo (nisam siguran)... novija serija podržava i USB!
Samo je od B.Gatesovog 'stolića' ideja opet malo živnula. Sve u svemu, ništa novog... ima na (svakom?) bankomatu.
Što se tiče cijena, http://geizhals.at/deutschland/?cat=montouch&sort=p&bpmax=&asuch=&v=e&pixonoff=off&bl1_id=100&xf=99_17
Ja mislim da to neče biti popularno, stvar je u tome da sada se kupuju čim veči ekrani, a takvi veči ekrani se montiraju bar najmanje 2m od čovjeka. , Ja imam u planu ove godine ili iduče kupiti največi koji ide preko 24" jer će biti toga, meni će raćunalo zamjeniti običan tv, sad ja nemogu zamisliti da ču na takav ekran ići do njega tipkati po ekranu i stavljati na njega otiske.
Touchscreen vidim samo popularan na tabletima koji će zamjeniti laptope
tač skrin nema smisla! Zabolit ce me ruka od stalnog "tačanja"
lakše je s mišem. Microsoft, propade ti projekt...
Ja mislim da to neče biti popularno, stvar je u tome da sada se kupuju čim veči ekrani, a takvi veči ekrani se montiraju bar najmanje 2m od čovjeka. , Ja imam u planu ove godine ili iduče kupiti največi koji ide preko 24" jer će biti toga, meni će raćunalo zamjeniti običan tv, sad ja nemogu zamisliti da ču na takav ekran ići do njega tipkati po ekranu i stavljati na njega otiske.
Touchscreen vidim samo popularan na tabletima koji će zamjeniti laptope
tač skrin nema smisla! Zabolit ce me ruka od stalnog "tačanja"
lakše je s mišem. Microsoft, propade ti projekt...