Dodirni paket za Windows 7

poruka: 15
|
čitano: 2.288
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dodirni paket za Windows 7".
16 godina
neaktivan

super,,,,a koliko kosta neki monitor koji ima zaslon osjetljiv na  dodir.....

krpelj..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Super...

Tek si kupim novu 22" mrcinu i evo sad ce svaki cas bit popularno imat ekran koji je osjetljiv na dodir.

NEMOGU VISE PRATIT TU TEHNOLOGIJU AAAAAAAAAAAA!!!!!!111JEDAN

/urlanje off

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Touchscreen cijena je oko 2500 kn tako da ipak treba pričekati dok pojeftine.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 18:25 (Hummer).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dodirni paket za Windows 7

Cuj sad ovo, touchscreeen ekrani, ma mislim da to nece biti toliko popularno... Di si to vidio kod nas za 2500kn? Moze link?

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan

ja mislim da to kod nas neće biti toliko zastupljeno koliko u SAD-u

Bubamara na steroidima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

ja mislim da to kod nas neće biti toliko zastupljeno koliko u SAD-u

tako nekako.......
ali bas bi volio isprobati.......pogledajte ovaj video clip.......sta nebi bilo ljepo ic po media centeru prstima....LLoL
krpelj..
16 godina
neaktivan
In yo' face uredništvo Buga! Sad ste se uvjerili da je u testu stvar bila u vama =P. Naravno, šalim se.
16 godina
neaktivan

hmm....a u bugu br198 pise da su nabavili jedan touchscreen ....ali im nije radilo nezz zasto....

krpelj..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovo je tek početak, za dve/tri godine i standard, imati TS ekran.

0 0 hvala 0
16 godina

-wow koje čudo tehnike... stare oko 20 god., da touchscreen postoji jako dugo, upotrebljava se za kioske-bankomate, po 'defaultu' je morao biti otporan na metke-udarac čekićem itd. postoji i kao dodatak na klasičan monitor +com port-mouse -to vam (možda) govori o starosti tehnologije. MicroTouch™ predstavništo 3Ma u ZGu je već odavno propalo (nisam siguran)... novija serija podržava i USB!

Samo je od B.Gatesovog 'stolića' ideja opet malo živnula. Sve u svemu, ništa novog... ima na (svakom?) bankomatu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja mislim da to neče biti popularno, stvar je u tome da sada se kupuju čim veči ekrani, a takvi veči ekrani se montiraju bar najmanje 2m od čovjeka. , Ja imam u planu  ove godine ili iduče kupiti največi koji ide preko 24" jer će biti toga, meni će raćunalo zamjeniti običan tv, sad ja nemogu zamisliti da ču na takav ekran ići do njega tipkati po ekranu i stavljati na njega otiske.

Touchscreen vidim samo popularan na tabletima koji će zamjeniti laptope

Kubuntu 9.04 Jaunty Jackalope :)
17 godina

tač skrin nema smisla! Zabolit ce me ruka od stalnog "tačanja"

lakše je s mišem. Microsoft, propade ti projekt...

16 godina
neaktivan
linuxuser kaže...

Ja mislim da to neče biti popularno, stvar je u tome da sada se kupuju čim veči ekrani, a takvi veči ekrani se montiraju bar najmanje 2m od čovjeka. , Ja imam u planu  ove godine ili iduče kupiti največi koji ide preko 24" jer će biti toga, meni će raćunalo zamjeniti običan tv, sad ja nemogu zamisliti da ču na takav ekran ići do njega tipkati po ekranu i stavljati na njega otiske.

Touchscreen vidim samo popularan na tabletima koji će zamjeniti laptope

U potpunosti se slazem, mislim da bi ti dojadilo da po ekranu cijeli dan diras, uostalom kao sto si rekao ekrani su sve veci, pa je sve to malo glupo... Eventualno kada bi imali neki touchpad umjesto misa pa kako to diramo tako se mis na ekranu mice... 
xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Blue_Fatal1ty kaže...

tač skrin nema smisla! Zabolit ce me ruka od stalnog "tačanja"

lakše je s mišem. Microsoft, propade ti projekt...

kako propade......mozda za desktope da.....ali za  laptope sigurno ne...
krpelj..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice