Ružnjikavi do bola, ali teško da bi se odrekao svog X61 po pitanju izdržljivosti :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svoj X300 mijenjam samo pod prijetnjom smrću
Moj T61 je doslovno pao u vatru prije dvije godine, a ovo pisem na njemu...
Opako su kvalitetni-ako jos cujem nekog da se zali na cijenu Thinkpada nek si kupi OLPC !!
Baci pogled na ovo:
Baci pogled na ovo:
http://www.lenovovision.com/lv2/mediaplayer.php?locale=en-in&fid=legends_of_thinkpad_melted
Damn,what torture that was !!! :)
Baci pogled na ovo:
Moj je ostao u nesto boljem stanju ali ipak je valovit sa vanjske strane.
Bitna je havlie+teta a ne izgled. No kodnas ljudi ide obrnuto. Bitono je da dobro izgleda. a to može biti i govnop umotano u ljep papir i ljudi bi kupovali.
Pa šta je zbilja tako kvalitetan? nikada nisam imao laptope ali u skoroj budućnosti si mislim uzeti nekakav, samo....... totalni sam n00b kada je riječ o laptopima
sto stoji - stoji. uistinu su kvalitetni.
jeeeeedina mala zamjerka na (starije) novije serije (npr. t61) je katastrofa ventilator koji krepava nakon cca godinu-dvije. ne kod svih naravno.. ali kod cca 80% isporucenih kod jednoga klijenta. probably losa serija
ostalo.. sve 5+
Na mom Z61t plastika se iznad tipkovnice izobličila od topline, sad pucketa na dodir i neke tipke zapinju. A isto je i oko touchpada.
Ali to je valjda iznimka koja potvrđuje pravilo, iako nisam očekivao da će biti toliko loš.
Članak je naslovljen sa "Detalji život znače". Pa Lenovo ima jedan detalj zbog kojeg niti ne uzimam u obzir njihove laptope, a to je zamijenjeno mjesto ctrl i Fn, dolje lijevo.Mislim, cijeli normalan svijet dolje lijevo ima ctrl, i jos ako je to jedini komp na kojem se radi, pa se covjek navikne, ali to mi je grozna zamjerka.
Lenovo ima jedan detalj zbog kojeg niti ne uzimam u obzir njihove laptope, a to je zamijenjeno mjesto ctrl i Fn
U BIOS-u ima opcija Fn and Ctrl Key Swap, kojom se međusobno mijenja funkcija tih dviju tipki.
U BIOS-u ima opcija Fn and Ctrl Key Swap, kojom se međusobno mijenja funkcija tih dviju tipki.
Potvrđujem, kod novih ThinkPada dovoljno je ući u BIOS i zamijeniti funkcije ovih tipki!