Kakav smatfon ljudi, jeste li vi ikad odradili ijednu aktivnost a da ju sat mjeri?
Probajte sa smartfonom izdržat cijeli dan snimajući GPS track pa mi se javite u kojem točno trenutku više niste mogli nazvat i rezervirat smještaj, restoran... Ja vam dajem četiri do pet sati GPS-a na smartfonu, šest ako ima stvarno dobru bateriju. Preciznost također nikakva, track neupotrebljiv itd.
Garmin Fenix mi snima planinarske rute, vožnje biciklom, trčanje, plivanje, mjerio bi triatlon da se time bavim, evo uskoro idem na prvo skijanje, to će mi također snimit (makar bila školica) i kasnije ću znat točno koliko sam brzo, kada i gdje vozio. Za skijanje lako (barem sada dok mi ništa ne znači), ali na biciklu želim znati apsolutno sve - od brzine, kadence, smjera, vremena, otkucaja srca... Jebo smartfon!
Mislim, OK je običan sat koji sve to ne snima, ali to je i dalje običan sat, ne znam samo zašto onda mora bit odvratno ružan, umjesto da bude elegantan?
Za jednog urbanog avanturistu GPS sat je must have i da, po tome se pravi mužjaci™ danas prepoznaju.
Nemojte bit škrti dat love za kvalitetan sat, pustite Casio djeci (satove) i studentima (kalkulatore)...
Mislim da opaki momak nije pogledao ni video koji si attachirao u prvom postu.
EDIT: UUuuuUUUUuuuu, video! Kako se nisam sjetio procijenit kvalitetu sata na temelju reklamnog videa? Aha, pa da, sad sam se sjetio: zato jer nemam osam godina.