DIzajn vidim da nisu mijenjali, izgleda mi isto kao moj Xiaomi 14
Xiaomi 16 stiže s baterijom od čak 7.000 mAh?
- poruka: 14
- |
- čitano: 2.835
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, isti je i kao Xiaomi 15. Izgleda da su recenzije pokazale da je dizajn sasvim pristojan i funkcionalan. Ja sam išao na X15 baš zbog veličine ekrana jer mi odgovaraju manje dijagonale.
A što mogu točno mijenjati? Svaki mobitel ima 95% isti dizajn danas.
Imam također 15icu, oduševljen mobitelom. Bateriju ograničio na 80% i drži mi od jutra do večeri, imam na kraju dana još 30tak posto i onda punim ponovno do 80... Kad zatreba napunim do 100% i drži 2 dana bez problema.
Da, isti je i kao Xiaomi 15. Izgleda da su recenzije pokazale da je dizajn sasvim pristojan i funkcionalan. Ja sam išao na X15 baš zbog veličine ekrana jer mi odgovaraju manje dijagonale.
ispod fotke piše Xiaomi 15 dakle to nije 16ica
Cekaju da Apple izbaci iPhone sa novijim dizajnom da ga mogu iskopirati.
ispod fotke piše Xiaomi 15 dakle to nije 16ica
Isto kao i da piše 16...
Prema najavama bit će isti dizajn, doslovno od prve do zadnje najave svi to predviđaju, od čistih nagađanja do navodnih "leaked informations" izvora.
to mi je i najveca prednost xiaomija. no nije bila dovoljna da izdrzim na xiaomi 15 vise od mj dana
bilo nekad, odavno se situacija obrnula...
to mi je i najveca prednost xiaomija. no nije bila dovoljna da izdrzim na xiaomi 15 vise od mj dana
jer...? pita netko tko koristi Xiaomi 15 i iPhone 16.
jer? jer je laksi prelazak
bio sam na iphoneu 3 god i preso na xiaomi. trebalo mi je 3 min da skuzim di je sta
kasnije kad sam preso na samsung 25 ultra. uzas. sve je komplet drugacije i za dugogodisnjeg korisnika iphonea tesko za snac.
a i samsungov UI je kao da se dijete igralo naspram iphonea tj. xiaomija.
tako da thumbs up na kopiranju.
jer? jer je laksi prelazak
bio sam na iphoneu 3 god i preso na xiaomi. trebalo mi je 3 min da skuzim di je sta
kasnije kad sam preso na samsung 25 ultra. uzas. sve je komplet drugacije i za dugogodisnjeg korisnika iphonea tesko za snac.
a i samsungov UI je kao da se dijete igralo naspram iphonea tj. xiaomija.
tako da thumbs up na kopiranju.
nisi puno pomogao, pitanje je bilo što je to tako loše na njemu kad nisi izdržao više od mjesec dana... a ti pišeš da ti je super što je kopija iphonea
nisi puno pomogao, pitanje je bilo što je to tako loše na njemu kad nisi izdržao više od mjesec dana... a ti pišeš da ti je super što je kopija iphonea
aha.
mogu kronoloski kako su me s koristenjem neke stvari razocarale. i da napomenem, ovo je samo moj subjektivni dojam.
-kad sam ga uzeo u ruke, kamere su teske i nekako ti mobitel prevaze preko ruke
-jeftina izrada. kao davni korisnik xioamija u vrijeme kad su imali kvalitetniju izradu od iphone, ovo me je razocaralo pogotovo sto su sad u cjenovnom rangu najskupljih a prije bili duplo jeftiniji. (znam ekonomiju toga ali me kao kupca to ne zanima)
-aplikacije na kineskom koje uredno stoje na europskom google i apple storeu. wtf
-mobitel je mal, mislio sam da ce bit veci
-kamera u usporedbi s iphone 11. ka ta stro fa. ne pricam o 100x zumu i efektima. pricam o random slikama bez dorade i namjestanja. izvadis iz djepa i stisnes klik.
da nebi bilo da je sve lose. kao plus bi naveo bateriju top. malo smeca predinstaliranog i ovo sto ima lako je uklonjivo.
nakon toga vise nisam znao sto bi pa sam jednostavno kupio najbolji. samsung s25 ultra. ima i na njemu stvari sto mi se ne svidja al barem sad znam da ne moze bolje.
aha.
mogu kronoloski kako su me s koristenjem neke stvari razocarale. i da napomenem, ovo je samo moj subjektivni dojam.
-kad sam ga uzeo u ruke, kamere su teske i nekako ti mobitel prevaze preko ruke
-jeftina izrada. kao davni korisnik xioamija u vrijeme kad su imali kvalitetniju izradu od iphone, ovo me je razocaralo pogotovo sto su sad u cjenovnom rangu najskupljih a prije bili duplo jeftiniji. (znam ekonomiju toga ali me kao kupca to ne zanima)
-aplikacije na kineskom koje uredno stoje na europskom google i apple storeu. wtf
-mobitel je mal, mislio sam da ce bit veci
-kamera u usporedbi s iphone 11. ka ta stro fa. ne pricam o 100x zumu i efektima. pricam o random slikama bez dorade i namjestanja. izvadis iz djepa i stisnes klik.
da nebi bilo da je sve lose. kao plus bi naveo bateriju top. malo smeca predinstaliranog i ovo sto ima lako je uklonjivo.
nakon toga vise nisam znao sto bi pa sam jednostavno kupio najbolji. samsung s25 ultra. ima i na njemu stvari sto mi se ne svidja al barem sad znam da ne moze bolje.
obični Xiaomi 15?
evo i moj subjektivni dojam
- nemam dojam da nije u balansu, trenutno koristim Xiaomi 15 Ultra i njegove kamere su valjda x2 od tih na običnom i ne osjećam nekakav problem
- jeftina izrada??? da ti nisi kupio nekakvu kopiju.
- ne kužim, kakve aplikacije za Xiaomi na apple storeu?
- e sad, pa Xiaomi 15 i je jedan od najkompaktnijih mobitela danas, valjda si to pogledao prije nego si ga kupio. moja draga je oduševljena s njim upravo radi toga
- s ovim se nikako ne slažem, imao/imam oba i iPhone 11 ne ide u istu rečenicu sa Xiaomi 15 i to je razlika miljama u korist Xiaomija i to po danu, a pri lošem osvjetljenju iPhone 11 tu nema što tražiti
S25U je odličan mob, ali mene taj cigla dizajn totalno odbija. njega držati u ruci mi je katastrofa. upravo zato sam ih prestao koristiti ima već odavno, tu i tamo pogledam kako radi nova verzija, ali dizajn je i dalje isti i za mene veliki NE.
ne bi rekao da ne može bolje, X15U, Vivo x200U, OPx8U svi su barem po pitanju kamera bolji od S25U.
obični Xiaomi 15?
evo i moj subjektivni dojam
- nemam dojam da nije u balansu, trenutno koristim Xiaomi 15 Ultra i njegove kamere su valjda x2 od tih na običnom i ne osjećam nekakav problem
- jeftina izrada??? da ti nisi kupio nekakvu kopiju.
- ne kužim, kakve aplikacije za Xiaomi na apple storeu?
- e sad, pa Xiaomi 15 i je jedan od najkompaktnijih mobitela danas, valjda si to pogledao prije nego si ga kupio. moja draga je oduševljena s njim upravo radi toga
- s ovim se nikako ne slažem, imao/imam oba i iPhone 11 ne ide u istu rečenicu sa Xiaomi 15 i to je razlika miljama u korist Xiaomija i to po danu, a pri lošem osvjetljenju iPhone 11 tu nema što tražiti
S25U je odličan mob, ali mene taj cigla dizajn totalno odbija. njega držati u ruci mi je katastrofa. upravo zato sam ih prestao koristiti ima već odavno, tu i tamo pogledam kako radi nova verzija, ali dizajn je i dalje isti i za mene veliki NE.
ne bi rekao da ne može bolje, X15U, Vivo x200U, OPx8U svi su barem po pitanju kamera bolji od S25U.
obicni da. okrugli izgled kamere na ultri mi nikako nije sjeo. mozda su eto bolje balansirane haha
ocekivao sam izradu u rangu xiaomi mobitela koje sam prije imao. xiaomi 5 i 9t
aplikacija za migraciju im je na kineskom, na apple storeu koji je striktan do boli o.O
ma nisam proucavao dovoljno koliko sam htio. ali eto i tu je jedan problem bio jer ga nisam mogao nigdje ni vidjet uzivo. sve samo samsung i apple u izlozima.
slike na xiaomi 15 su mi sve bile redom pretamne
meni se cigla dizajn bas svidja. uvijek su mi pasali dizajnovi sony mobitela. steta sto su prestali radit mobitele za mase. cak sam se i iznenadio kako mi je lako toliku cigletinu drzat u ruci.
rekao bih overall najbolji kad gledas doslovno sve. sad sam se sjetio i sto me je jos smetalo kod xiaomija. recenzije, price o mobitelu, dretve po reditu. 100x manje nego o iphoneu ili samsungu. di god da krenem citat. samo indijci ispadaju. to me sekiralo bas.