Retro računalo iz 80-ih skriva RTX 5060 Ti i moder

poruka: 5
|
čitano: 1.768
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Retro računalo iz 80-ih skriva RTX 5060 Ti i moder".
10 godina

Nisam računao da je cijena niska, ali na 2.000 dolara sam skoro pao sa stolca.  

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Retro računalo iz 80-ih skriva RTX 5060 Ti i m
Thinker kaže...

Nisam računao da je cijena niska, ali na 2.000 dolara sam skoro pao sa stolca.  

I onda još ima 265-icu unutra umjesto 286-ice! 

9 godina

vidio sam i bolje, ali i jeftinije izvedbe ukomponirane u klasicna kucista iz 90-tih, sa displejom, turbo tipkom i svime ;)

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

-prava vintage računala čak postižu cijenu ... no ovo je onak, ni za nostalgičare, tj besmisleno pa i nedosljedno.. npr crne-današnje boje stražnje strane, ili bež ili srebreno.. bar to su mogli uskladiti umjesto bedastih lažnjaka floppyja i poklopce koji tek kasnije stižu dok ih nitko ne voli jer smetaju-otpadaju itd.. no kao fičer to je daleko kasnije od at-xt prvih gen pc-ja.. nakon usb ere .. i to bez turbo buttona :) .. dok se u članku nešto govori o fejk ledicama.. po čemu? tj ledice su normalna stvar, power-disk.. tj to je sitnica-detalj koji se nije promijenio, osim što su danas često male točkice vs nekad ovo od pola cm plastike.. no u tome nije 'razlika'.. čak ni da ponovo spojimo staro-novo, kućište-mbo.. bilo bi isto, radilo isto, jedina razlika može biti boja-dimenzije ledice na današnjim pa i argb lightshow koji je postao noramalan na svemu čak na najglupastijem mjestu modulu rama.. 

-ovo nije staro-vintage, nije ni replika.. nego neki između-pokušaj.. tj ili je staro ili novo, staro kućište s novim iznutricama pa se navode noctua ventilatori.. onak,

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

1 0 hvala 0
4 godine

Glupost, vjerovatno te ispadne 2x jeftinije ak odes na Jakšu i kupiš neko staro kuciste i slozis to.

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice