S novim ažuriranjem sporiji Windowsi – i to namjer

poruka: 5
|
čitano: 1.527
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "S novim ažuriranjem sporiji Windowsi – i to namjer".
7 godina

Nemam problem sa ovim ako bude radilo kako treba, ali poznajući Microsoft ovo će biti opet testiranje u živo, tako da nekakvu konačnu verziju očekujemo sredinom sljedeće godine a do tada će bit na off!

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Re: S novim ažuriranjem sporiji Windowsi – i to na
nikonja kaže...

Nemam problem sa ovim ako bude radilo kako treba, ali poznajući Microsoft ovo će biti opet testiranje u živo, tako da nekakvu konačnu verziju očekujemo sredinom sljedeće godine a do tada će bit na off!

-zapravo .. ne. :)

kako članak (da ne spominjemo autora) :) .. kaže:

Doduše, već imamo sleep i hybernate u raznim modalitetima, gašenje monitora i ostale funkcije iste namjene koje još više štede energiju od samog prebacivanja procesora u štedljiviji (sporiji) način rada. ..

-to sve već imamo, ovisno o postavkama neaktivnosti + dodao bi i za laptope, različite performanse i svjetlina ekrana ako je ili nije spojen na struju.. automatika koja je tu već duže-godinama.. ništa novo, zapraov samo marketinški spin, megabulšit o eko-zelenim, uštedama itd.. pa eto, ms nama štedi struju, čuva planetu.. (što nas može odvesti do raznih zaključaka, npr da treba skuplje naplaćivati svoj soft-um, kao i to da može dobiti neke poticaje, porezne olakšice ili ne biti kažnjen od eu komisije..)

-bedastoće, sezona krastavaca počinje :)

+ dodati tu win11 req, koji nam govore da će računalo biti novije, +2018ma... kao i to da sva takva računala imaju npr bios-postavke c-stanja kao npr c6.. idlanje-štednja, noviji cpu s p-e coreovima itd.... sve već radi tako desetljeće, ništa novo, no po tome 'mislim' da ms ovo koristi samo reklamno, neki takav interes, npr porezni ili subvencijski.. u klasi eu prijedloga štednje struje gašenjem noćne javne rasvijete .. pa nakon par dana eu blješti ko za božić, zaboravilo se.. tj struje i svega ima, samo treba plaćati..

-ili 'za laike' (koji teže 'čitaju'.. s razumijevanjem) .. :) ..

-naslov, što kaže..? treba li nam jače računalo koje ne radi ništa, kad idla? treba li tad trošiti više ili manje? .. što kad je auto npr na parkingu.. treba trošiti pod a-b-c... više-manje (ili ništa ako isključimo-ugasimo..) :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2025 15:36 (ihush).
14 godina

Dosta mi je Windowsa 11 za 2 života. Postao je takav poluproizvod da mi se totalno zgadio u zadnje dvije godine.

Moj PC  
4 0 hvala 1
19 mjeseci

Znači prebacujem se na Garudu gaming. Šišaš W11 samo limunade sa tim OSom 😁😅

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
Re: S novim ažuriranjem sporiji Windowsi – i to na
..eto, sad i windowsi imaju svoju verziju neodvojivih čepova
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect - Mark Twain

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice