Za početak, išlo malo ''PC iz like, dead!'' priče..
Počelo jeeeee
Same shit different day
Nisko.
Udar na samsung..
Ima li negdje stream na netu ?
http://www.spiritjb.org/2012/03/apple-ipad-3-event-live-stream-video-2012.html
Hmmmm znaci tako to ide nemamo ideja nema veze poveccemo rezoluciju ekrana i hvaliti se kako imamo vecu rezoluciju nego HD TV.
2048x1536 reza, quad-core A5
mikrofoooonnnn
iii
4G LTE
A razloga za prelaz na iOS 5.1 kako mi će čini-nema nijedan!
Kakvu konkurenciju?? Sta jos netko proizvodi iOS tablete?
Odlicno.
Nove luksuzne daske za rezanje hljeba :D
Ma ne treba ti...bit ću ti ja narator, iako ne gledam..
Amaaaazing...increeedible.... incredibly amazing...amazingly incredible....pioneeer...amazing..
Did i mention it's AMAZING? really..it's quite incredible and amazing
Eto...sad molim one koji gledaju da mi kažu kako sam u krivu, ali dam noge rezat' da je "amazing" opet u điru u svakoj drugoj-trećoj rečenici.
Opet će bit bolji od konkurencije ko i do sad(morate priznat da u tabletima apple jednostavno owna) ali po meni ti tableti su niškoristi pa me baš briga:)
Nemaju konkurenciju ,a ni nikakvog smisla
Opet će bit bolji od konkurencije ko i do sad(morate priznat da u tabletima apple jednostavno owna) ali po meni ti tableti su niškoristi pa me baš briga:)
Dvije potpuno blesave izjave u tako kratkoj rečenici
Čime točno u ovom trenutku Apple owna među tabletima i zašto su tableti niškoristi?
Znači konačno i zvanično, A5 je brži od Tegre 3 - 2 puta a A5X je brži 4 puta. Bravo!
Malo se razbacivaju POST-PC erom ;)
iPhoto za iPad, kao što je najavljeno. Razbijanje..
iMAZING!!
Dvije potpuno blesave izjave u tako kratkoj rečenici
Čime točno u ovom trenutku Apple owna među tabletima i zašto su tableti niškoristi?
Owna po specifikacijama(a apple nikad nema jake konfiguracije) ako još uz to dodaš da ima savršeno optimiziran os,evo ti odgovora. Pa tko mu je glavni konkurent? Samsung proizvodi neke low budget tablete, koji mu nisu ni do koljena, a o ovim drugima da ni ne pričam.
Krivo si pročitao moju rečenicu. MENI su tableti niškoristi, samo meni, drugima vjerojatno nešto služe, ali meni osobno bi služilo samo za igrice igrat, ništa drugo, eventualno surfat, ali imam komp za to i mobitel ako sam u pokretu,a da ću u školu nosit tablet da bi surfo, to ne vjerujem, jer nije baš malen.
Apple je sa iPadom pokrenuo bujicu tableta na tržištu. Stoga - nezahvalno je podcjenjivati ih poput nekih forumaša.
Brutalan komad HW-a!
Samsung je prije tjedan-dva izdao svoje najnovije tablete....sada su već smeće ... očekujem 30 novih modela do kraja godine sa Androidom... a oko 2.2.2013. će se skoro približiti specifikacijama ipada.
Vrijeme je da zamjenim jedinicu za trojku.
http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_Tab_10.1#Hardware