Android u poslovnom svijetu

poruka: 21
|
čitano: 5.400
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android u poslovnom svijetu".
15 godina
protjeran

očekivano,na ovom polju se očekuje daljni rast androida,tj na prvo mjesto,pad RIM-a na drugo tako da ce biti podjedanko zastupljen kao i iOS.ostali su tu da kupe mrvice

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Android u poslovnom svijetu
bugonja kaže...

očekivano,na ovom polju se očekuje daljni rast androida,tj na prvo mjesto,pad RIM-a na drugo tako da ce biti podjedanko zastupljen kao i iOS.ostali su tu da kupe mrvice

Čekaj webOS, jer sada je vlasnik HP a HP je vrlo dobro poznat igrač u poslovnom svijetu. Več sada u SAD-u daju besplatno palm pre/pixi uz svoje računalo.

16 godina
ja00022 kaže...

Čekaj webOS, jer sada je vlasnik HP a HP je vrlo dobro poznat igrač u poslovnom svijetu. Več sada u SAD-u daju besplatno palm pre/pixi uz svoje računalo.

Đaba nama čekati ako oni nemaju planove proširiti uređaje van SAD-a...i trebali bi više modela umjesto samo ta 2 izbaciti. Iako mi se webOS sviđa, mobovi su im mrvicu vremešni i ne sviđa mi se što imaju dosta mali ekran. Za sada android očito uzima zamah na dosta područja upravo zato jer ima puno modela pa se za svakoga ponešto nađe.

Stoja
14 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Đaba nama čekati ako oni nemaju planove proširiti uređaje van SAD-a...i trebali bi više modela umjesto samo ta 2 izbaciti. Iako mi se webOS sviđa, mobovi su im mrvicu vremešni i ne sviđa mi se što imaju dosta mali ekran. Za sada android očito uzima zamah na dosta područja upravo zato jer ima puno modela pa se za svakoga ponešto nađe.

To je mozda bilo prije preuzimanja Palma od strane od HP-a.

Svi znamo da HP ima jako dobru prodajnu mrezu svuda po svijetu. Dalje znas i sam :)

gub enilno murof
17 godina

android - 16%

iOs - 31%

blackberry - 66%

WM - 9%

webOS - 6%

=118%

?

neš nije u redu.. jesam previdio nešto?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina

Jesi :)

128%

8 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Feya kaže...

128%

Ne znam kako da objasnim ovu razliku od 28%???....mozda su ti mobiteli dual bootovi sa dva OS-a na sebi pa je zato razlika 28% a sto mi opet nije logicno da su poslovni korisnici toliko napredni da imaju dual OS-eve u ovolikom postotku!?!....or there is a catch in bigg payed reserch by one of the phone company?!?

dasHHa
15 godina
neaktivan

ako se malo progugla može se naći original ove vijesti pa kaže između ostalog:

Some 1,600 corporate IT buyers were asked which mobile operating system they currently provide

Što bi reklo da su pitali kompanije koje kupuju mobitele za svoje uposlenike. Znači jedna kompanije može kupovati i android i iphone i sve ostale.

zato zbroj nije 100%

15 godina
neaktivan
dasHHa kaže...
Feya kaže...

128%

Ne znam kako da objasnim ovu razliku od 28%???....mozda su ti mobiteli dual bootovi sa dva OS-a na sebi pa je zato razlika 28% a sto mi opet nije logicno da su poslovni korisnici toliko napredni da imaju dual OS-eve u ovolikom postotku!?!....or there is a catch in bigg payed reserch by one of the phone company?!?

LULZ - pa to imaju samo hakirani mobovi i ima ih mozda 28 komada, a ne 28%

Pravi programeri programiraju binarno!
17 godina

"Prema posljednjem istraživanju tržišta, udio Androida među poslovnim korisnicima porastao je za čak 60% u nekoliko mjeseci"

Jel to 60% ili 6%???

0 2 hvala 0
17 godina
Renesis kaže...

"Prema posljednjem istraživanju tržišta, udio Androida među poslovnim korisnicima porastao je za čak 60% u nekoliko mjeseci"

Jel to 60% ili 6%???

Bože sačuvaj - daj se probudi, popij kavu ili ako ništa od toga ne pomaže ponovo u školu. Ako imaš 10 jabuka i onda ih dobiješ još 6 ukupan broj jabuka si povećao za 60%, a ne za 6%.

Nekima su postoci očito viša matematika.

15 godina
protjeran

Kao onom glavonji u saboru dionice.

16 godina
neaktivan
Renesis kaže...

Jel to 60% ili 6%???

To JE 60%, ili 6 postotnih poena (to je ono šta bankari vole koristit kad ti dignu kamatu na kredit, recimo sa 4% na 6%, pa da ne bi morali reć da su ti digli kamatu 50% kažu da su digli za "samo" 2 postotna poena Smijeh)

A novinarima, kao i obično, paše da napišu 60%, jer bolje zvuči u naslovu ... nema veze šta je to povećanje sa 10% na 16% (tj. i dalje patetično).

pozz

16 godina
dasHHa kaže...
Feya kaže...

128%

Anketa je rađena tako da je vjerojatno bilo moguće zaokružiti i više od jednog odgovora. Mnogi korisnici imaju 2 ili više uređaja koji rade na različitim platformama i zbog toga je zbroj ispao 128%

16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
ja00022 kaže...

Kažu da če Palm nagodinu (1. mj čini mi se, tako je bilo u zadnje 2 godine) predstaviti nove smartphone i to više njih (sigurno 2, pixi i pre novu generaciju naravno) te tablet. Biti će skoro isti kao HP-ov slate, ali će imati webOS umijesto Windows 7.

Isto tako kao velika prednost kupovine Palma od strane HP-a se upravo ističe prodajna mreža koju ima HP. Od trgovina do partnera iz telekomunikacijskih voda :))

Tako da mislim da ima budučnost. HP isto tako kaže da cilja ipak i više na poslovne ljude, al otom potom. Budemo vidili. Nadam se samo da neče zakasniti s svime time.

16 godina

Pa ajde ja bi isto volio da bude tako, konkurencije nikad dosta. Samo što će morati u ostatku svijeta jako agresivno ići, isto kao što je recimo i HTC-u trebalo da se probije na tržište, do prije pola godine nitko nije u HR imao pojma tko je HTC a danas vidim dosta ljudi sa njihovim smartphonovima. 

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

to je USA, kod nas i u EU je druga priča i dalje Symbian vladar.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

baš me zanima kojem to poslovnom svijetu. baka na tržnici ? koje to poslovne aplikacije rade na androidu ?

Z

3 0 hvala 0
17 godina
ja00022 kaže...
Stoja kaže...
ja00022 kaže...

Kažu da če Palm nagodinu (1. mj čini mi se, tako je bilo u zadnje 2 godine) predstaviti nove smartphone i to više njih (sigurno 2, pixi i pre novu generaciju naravno) te tablet. Biti će skoro isti kao HP-ov slate, ali će imati webOS umijesto Windows 7.

Isto tako kao velika prednost kupovine Palma od strane HP-a se upravo ističe prodajna mreža koju ima HP. Od trgovina do partnera iz telekomunikacijskih voda :))

Tako da mislim da ima budučnost. HP isto tako kaže da cilja ipak i više na poslovne ljude, al otom potom. Budemo vidili. Nadam se samo da neče zakasniti s svime time.

Totalni offtopic - ali kad bode oČi - malo pravopisa ne bi škodilo - znam da je hrvatski težak ali tolike godine ići u školu i koristiti Č kao katicu za sve, a pritom raditi analizu tržišta pametnih telefona je stvarno žalosno.

17 godina
opcom kaže...

baš me zanima kojem to poslovnom svijetu. baka na tržnici ? koje to poslovne aplikacije rade na androidu ?

Ahhahaha... Da pogodim... neka voćka sigurno... hmmm s kruške?

14 godina
neaktivan

Čekajte malo, zar u Americi 125% poslovnih korisnika koristi pametne mobitele?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice