Android za klince

poruka: 11
|
čitano: 6.490
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android za klince".
16 godina
neaktivan
Android za klince

Predobra igračka. Da sam bar ovo imao kad sam bio malen.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android za klince

Haha skupa igracka CCA 1900KN



2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android za klince

1350 kn najmanja diagonala. Za djecu dovoljno.

1 0 hvala 0
17 godina
Android za klince

Nije to za djecu. Za djecu su livade, polja i igrališta. Jbte kad se sjetim mi smo bili vani od jutra do mraka.

17 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Android za klince
Vokhee kaže...

Nije to za djecu. Za djecu su livade, polja i igrališta. Jbte kad se sjetim mi smo bili vani od jutra do mraka.

Točno. Moja sestra od 6 god sada igra igrice na svom mobitelu, a ja sa 6 godina nisam smio pipnut tatin ili mamin mobitel.

R.I.P Tupac 1971. - 1996.
16 godina
neaktivan
Android za klince

Mnoga su se djeca igrala sa ovim

Sad mogu crtati prstima, u raznim bojama, usnimiti crteže, gledati crtiće. I mi smo gledali crtiće i crtali, zar ne?

0 0 hvala 0
14 godina
footballer kaže...
Vokhee kaže...

Točno. Moja sestra od 6 god sada igra igrice na svom mobitelu, a ja sa 6 godina nisam smio pipnut tatin ili mamin mobitel.

Ja sam smio igrat igrice 15 min. na dan na maminoj 3310 :D snake ispace invaders 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
neaktivan
Android za klince

Ovu sliku je meni otac pokazao prije par dana...Živa istina :)

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Random. kaže...

Sad mogu crtati prstima, u raznim bojama, usnimiti crteže, gledati crtiće. I mi smo gledali crtiće i crtali, zar ne?

Da, mogu i da, jesmo. Ali pitanje je kako će to utjecat na djecu. Pogledaj malo oko sebe, sve je više djece koja su u pravom smislu riječi zaglupljena internetom, kompjuterom, mobitelom. 

Kada mi tata priča kako su se oni igrali i zabavljali, ja budem ljubomoran. Oni tada nisu imali nikakve brige, samo su se igrali. A sada djeca od 8,9 godina plaču jer im je slomljeno srce, jer nemaju iPhone, iPod, iP**da materina.

14 godina
odjavljen
Captain.Price kaže...

Ovu sliku je meni otac pokazao prije par dana...Živa istina :)

To i meni moj otac priča. Blago njima. :)

14 godina
footballer kaže...
Random. kaže...

Da, mogu i da, jesmo. Ali pitanje je kako će to utjecat na djecu. Pogledaj malo oko sebe, sve je više djece koja su u pravom smislu riječi zaglupljena internetom, kompjuterom, mobitelom. 

Kada mi tata priča kako su se oni igrali i zabavljali, ja budem ljubomoran. Oni tada nisu imali nikakve brige, samo su se igrali. A sada djeca od 8,9 godina plaču jer im je slomljeno srce, jer nemaju iPhone, iPod, iP**da materina.

Moj je tata sa svojma trcao pred aute tko ce proci ipred auta prije :( jedan ostao invalid a bilo je svega čovjek naucio plivat u bunaru {#}

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice