Android bolje od iPhonea

poruka: 204
|
čitano: 51.825
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android bolje od iPhonea".
17 godina
neaktivan
Android bolje od iPhonea

Evo da nacrtam.

Kolega Lupus je rekao da inače on i žena troše 300kn, i da su nastavili istu pretplatu te su za svoju vjernost (bodovi) i ugovor dobili telefone jeftinije.

Znači nekome tko troši i ima novce za pretplatu itelefoni (bilo koje marke) su bonus.

Ako ja trošim 100kn i pa zašto ne bi potpisao ugovor i dobio mobitel jeftinije?

Razlika je u tome što je meni mobitel bonus dok je ovima (uuu ja sam dobio ajfon za samo jednu kunu) pretplata ugovor s vragom i mobitel im je jedini cilj.

Inače ne morate mi izvlačiti zaključke koje nisam donio jer ja uopće nisam govorio o budalama koji uzimaju više nego što mogu pokriti svojim budgetom.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Android bolje od iPhonea
wyks kaže...

Evo da nacrtam.

Kolega Lupus je rekao da inače on i žena troše 300kn, i da su nastavili istu pretplatu te su za svoju vjernost (bodovi) i ugovor dobili telefone jeftinije.

Znači nekome tko troši i ima novce za pretplatu itelefoni (bilo koje marke) su bonus.

Ako ja trošim 100kn i pa zašto ne bi potpisao ugovor i dobio mobitel jeftinije?

Razlika je u tome što je meni mobitel bonus dok je ovima (uuu ja sam dobio ajfon za samo jednu kunu) pretplata ugovor s vragom i mobitel im je jedini cilj.

Inače ne morate mi izvlačiti zaključke koje nisam donio jer ja uopće nisam govorio o budalama koji uzimaju više nego što mogu pokriti svojim budgetom.

Nije tebe nitko ni komentirao, nego čovjeka koji je napisao

"Tak da i nisam primijetio da je iPhone nešto skup."

Ja sam recimo na simpi, i kad sam pogledao koliko košta iPhone primijetio sam da je prilično skup

17 godina
segregator kaže...

Nije tebe nitko ni komentirao, nego čovjeka koji je napisao

"Tak da i nisam primijetio da je iPhone nešto skup."

Ja sam recimo na simpi, i kad sam pogledao koliko košta iPhone primijetio sam da je prilično skup

Iako je suvišno pojašnjavati, moram komentirati.

Pretplatnik sam već x godina. U konkretnom slučaju zadnjeg produljenja ugovora prije točno godinu dana, u potpuno istim uvjetima ajfon mi dadoše za 1kn, dok bi za npr. SE C905 bi morao platiti neku sumu novaca (vrti mi se po glavi cifra 1.200kn, nisam siguran). U tom kontekstu mislim da izjava "Tak da i nisam primijetio da je iPjone nešto skup." stoji. Pogotovo jer nam je nastup u T-centru bio otprilike: "Mi bi produžili ugovor i dajte nam najbolje što nam jedna kuna može priuštiti", očekujući pri tome škart mobitele.

S druge strane mislim da Simpa korisnici nemaju što tražiti s iPhone-om, jer bi računi pri korištenju iPhona, u smisli iskorištavanja njegovog potencijala, iznosili bitno više od 300kn koliko žena i ja zajedno trošimo! Imati ajfon u Simpa tarifi je... pa najblaže rečeno smiješno. Pri tome upravo izrečeno (napisano) jednako vrijedi i za bilo koji drugi uređaj čiji potencijal i iskorištavanje istog počiva na korištenju interneta.

Uz priču o ljudima koji uzimaju bijesne tarife samo da bi imali nekakav uređaj za pokazati, ja bih bih citirao jednog svog prijatelja, koji veli: "nek' se svatko o svom trošku j***!".

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 9:49 (LupusInFabula).
16 godina
neaktivan

Covijek je u pravu men je prijetlj negdi oko bozica kupia iphone uz   ugovor 300kn mjesecno  al 6mj placa 150 il tako nesto ubiti platio ga je kunu ja sad zelim kupiti desire i uz 150 ili 300 moram ga platiti 1500-2000 nisan siguran al nesta tako, zato je reka da nije primjetia da je i phone  skup jel sad jasno

RazorNapster
15 godina
neaktivan
Vase mislenje nije pravilno. Android jeste otvoreni operacioni sustav za mobitele razvijeni pod zastitom google-a. Kada od toga polazite, uvazite, da i iPhone ima svoj operacioni sustav. Kada usporedimo ta tva rjesenja, vidimo da zahvalujuci tome, sto iPhone se ne moze koristiti na drugim mobitelima, to mu je mana, ili odlika, sa koje strane to tko gleda. No vidi se prema ovoj usporedbi (operacionih sustava), da android je pozitivno prihvacen trgom. I taj udio se zakonski bude povecavao. Jos gore bi apple ispao, kada bi su se usporedio sa mobitelima, koji se koriste zatvorenim operacionim sustavom. Ti zauzimaju do sada na trzistu najveci udio. Apple proizvodi su postavljeni na filozofiji ispakiraj i radi. No njihova fleksibilnost je diskutabilna. Kao softwerska, tako i hardwerska. Nadodanje novih funkcionalnosti znaci nove verzije hardware-a ili software-a.
17 godina
Android bolje od iPhonea

ja tebe nisan nista razumija...

niti shvatija sta zelis rec...

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 12:52 (tnakir).

3 0 hvala 0
17 godina
oliver kaže...

normalno i ptice na grani znaju da dolazi NOVI Iphon 4g pa kupci cekaju NOVI model !!!!?

kolega je dobio jako puno TD, a zapravo tako misle i u appleu. kad su ih pitali da kažu koliko su im gubici zbog otkrivanja i čekanja kupnje novog iphonea oni su rekli "huge".   zapravo, dobra izlika zlata vrijedi.

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
15 godina
neaktivan

Zanjimljivo, iPhone je za vas zakon. I tek u verziji 4G razmislja o 3Gs koje sam imao na T650i prije 4 godine i funkcionalne. Sada to isto i mnogo vise od toga cete naci ma Samsungovim mobitelima sa dodirnim displejom. I to sa tako kvalitetnim (AMOLED ili SUPER AMOLED), da neki LCD displej na iPhone me ne moze upce oduseviti. Sto vise, Samsung izbaci uvijek i model, koji podrzava i OS android. iPhone, iPad i iKu..c su samo skupe igracke za razmazene, koji ni sms neznaju poslati. Cool

17 godina
zuki kaže...

Zanjimljivo, iPhone je za vas zakon. I tek u verziji 4G razmislja o 3Gs koje sam imao na T650i prije 4 godine i funkcionalne. Sada to isto i mnogo vise od toga cete naci ma Samsungovim mobitelima sa dodirnim displejom. I to sa tako kvalitetnim (AMOLED ili SUPER AMOLED), da neki LCD displej na iPhone me ne moze upce oduseviti. Sto vise, Samsung izbaci uvijek i model, koji podrzava i OS android. iPhone, iPad i iKu..c su samo skupe igracke za razmazene, koji ni sms neznaju poslati. Cool

Ukratko: onog dana kad Samsung bude pojam za mobitel bilo koje vrste u bilo kojem njegovom dijelu ja odustajem od mobilne telefonije i prelazim na goluba pismonošu!

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
17 godina
neaktivan
LupusInFabula kaže...
Cool

Ukratko: onog dana kad Samsung bude pojam za mobitel bilo koje vrste u bilo kojem njegovom dijelu ja odustajem od mobilne telefonije i prelazim na goluba pismonošu!

Jep... i ja isto...

LG i Samsung su meni dobri samo za proizvodnju klima...

In Control
16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
LupusInFabula kaže...
Cool

Jep... i ja isto...

LG i Samsung su meni dobri samo za proizvodnju klima...

Svaka tvrtka"firma" ima svoju specijalizaciju,LG je maher u klimama,dok je Samsung u monitorima i tvima.

Šta se tiče mobitela e tu bi največu titulu da Nokiji,pa i SonyEricssonu.

Uz ova dva proizvođača imao sam još Panasonikove i Simensove mobitele koji su bili dosta jednostavni,ali sa tom jednostavnošču i manjkom tehnologije nemogu postiči kvalitetu kao Sony ili Nokia.

BMW
16 godina
protjeran
Android bolje od iPhonea

Svaka roba ima svoga kupca. Jel iphone za svakog? Naravno da nije Osmijeh

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
axis kaže...

@dejson

shvacam sto govoris al ne kuzim zasto se toliko pjenis, jedno se moras sloziti : da je jedina mana iphone OS to sto se mora napraviti jailbreak

nisi nista argumentirao samo istices kako je tebi iphone dobar

Pa kao da je to neki problem. Spojiš na komp i doslovno klikneš mišem 3 puta. Nakon toga što hoćeš :)

15 godina
neaktivan
Android bolje od iPhonea

iPhone je ustvari samo popularan samo zato što ima dobar touch i liepo izgleda,ali neke stvari su jednostavno neoprostive.Poput kamere,zatvorenog OSa,nema personalizacije,widgeta,cijene,nama multitasking...A i dolaze OSovi poput symbiana^3,MeeGo,te maemoa,a Nokia n8 obećaje biti po onome što se čuje veliki hit,prije ili poslije će applov iPhone pasti.Stvarno mki ide na živce kad neki idioti  "biznismeni" kupuu iPhone a nemaju pojma da ima mnogo bojih mobitela.

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
crovalentin kaže...

iPhone je ustvari samo popularan samo zato što ima dobar touch i liepo izgleda,ali neke stvari su jednostavno neoprostive.Poput kamere,zatvorenog OSa,nema personalizacije,widgeta,cijene,nama multitasking...A i dolaze OSovi poput symbiana^3,MeeGo,te maemoa,a Nokia n8 obećaje biti po onome što se čuje veliki hit,prije ili poslije će applov iPhone pasti.Stvarno mki ide na živce kad neki idioti  "biznismeni" kupuu iPhone a nemaju pojma da ima mnogo bojih mobitela.

Molim te da procitas svoj post nakon sta ga napises, jer ovo sta ti radis je strasno. Na stranu i apple i nokia, al ti si prijatelju nepismen.

16 godina
neaktivan
crovalentin kaže...

iPhone je ustvari samo popularan samo zato što ima dobar touch i liepo izgleda

Nije bas samo zato vec jer je to apple pa odma dobije po znacaju ali i zbog velikog broja aplikacija i jailbreaka.Medu ljudima vlada dojam da je iphone bog i to ce tako ostat takoder zato jer apple ne izbacuje gomile mobitela vec samo ima 3 a jos vise jer ljudi misle da ima samo 1iphone bar ja imam takav dojam   dok drugi imaju cijele serije pa kad kazes nokia il htc to ne znaci nista

RazorNapster
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 23:32 (Barnie).
17 godina
LupusInFabula kaže...
zuki kaže...

Citiram sam sebe, još jednom potpisujem ovo što sam rekao i upućujem vas na ovu vijest

15 godina
neaktivan
LupusInFabula kaže...
LupusInFabula kaže...
zuki kaže...

Citiram sam sebe, još jednom potpisujem ovo što sam rekao i upućujem vas na ovu vijest

I tvoja uputa na tu vijest je dokaz za šta? Jednoj firmi potkrala se greška kakva se desecima drugih desila prije i nema apsolutno nikakve veze sa mobitelima. Ili ti misliš da to dokazuje nešto drugo?

17 godina
Mirko935 kaže...

I tvoja uputa na tu vijest je dokaz za šta? Jednoj firmi potkrala se greška kakva se desecima drugih desila prije i nema apsolutno nikakve veze sa mobitelima. Ili ti misliš da to dokazuje nešto drugo?

Dokaz da ti imaš Samsungov mobitel, hihihihi Namigiva

15 godina
neaktivan
LupusInFabula kaže...
Mirko935 kaže...

Dokaz da ti imaš Samsungov mobitel, hihihihi Namigiva

Krivo. Nisu mi se nikad pretjerano svidjali njihovi mobiteli tako da nemam
17 godina
Android bolje od iPhonea

Zadnji njihov pristojni model je bio D600

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam imao D800 i prodao ga radi jedne gluposto koju nisam vidio godinama. KAd stavis nesto u kalendar i ukljucis da te podsjeti na to prebacis na vibraciju ne desava se nista. Niti zvoni jer su zvona iskljucena niti vibrira iz meni neobjasnjivog razloga. A tad kad sam ga ja imao bio je top telefon. Glupost nevidjena. I od tada samsung no no.

15 godina
neaktivan

Ja sam imao D800 i prodao ga radi jedne gluposto koju nisam vidio godinama. KAd stavis nesto u kalendar i ukljucis da te podsjeti na to prebacis na vibraciju ne desava se nista. Niti zvoni jer su zvona iskljucena niti vibrira iz meni neobjasnjivog razloga. A tad kad sam ga ja imao bio je top telefon. Glupost nevidjena. I od tada samsung no no.

iskoristit ću ovu priliku da se prvi put u životu u potpunosti složim s logicom :)

17 godina
neaktivan

Nemoj molim te.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice