Android bolje od iPhonea

poruka: 204
|
čitano: 51.773
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android bolje od iPhonea".
16 godina
neaktivan
RE: Android bolje od iPhonea
LupusInFabula kaže...
Je l' i tebe ljudi čudno gledaju dok hodaš ulicom? Potiho iza leđa šapću - eno ga onaj? NamigivaSmijeh

da , jer misle da volim raditi na macu, a ne znaju da nemam love da si kupim posten pc :)

17 godina
neaktivan
axis kaže...

@dejson

shvacam sto govoris al ne kuzim zasto se toliko pjenis, jedno se moras sloziti : da je jedina mana iphone OS to sto se mora napraviti jailbreak

nisi nista argumentirao samo istices kako je tebi iphone dobar

Kaj bi morao napraviti jailbreak?

Ne mora se ništa.

Postoji tona aplikacija koje možeškupiti i koristiti najnormalnije bez jailbreakanja.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 11:49 (Danny_HR).
16 godina
LupusInFabula kaže...
axis kaže...

moju frustraciju te ustanove ne mogu izlijeciti, a tebi hvala sto si me uputio,  inace radite za info pultom negdje?

ti sigurno ne koristis apple proizvode kad si tako smiren

ne razumijes kako je meni, ja svakodnevno radim na macu ... i iphone imam, uzas 

Je l' i tebe ljudi čudno gledaju dok hodaš ulicom? Potiho iza leđa šapću - eno ga onaj? NamigivaSmijeh

Bez brige i ja koristim iPhone ( cca 7 mjeseci )  i mogu samo izjavit da bolji mob nisam mogao ''upecat'' pošto sam ima na testiranju dosta smartphonova i odluka je na kraju pala na iPhone;)

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
17 godina
neaktivan
Android bolje od iPhonea

Sasvim jasno je od prvog dana da Apple sa iPhoneom nije išao na probijanje i prodaju pošto poto i hvatanje market sharea ( kao što to ne radi ni sa Macom niti sa ičim, iPod je druga priča, a zbog iTunesa koji je bio prvi normalan legalan music shop danas drži ubjedljivo prvo mjesto ne samo po prodaji hardwarea nego i muzike ).

Bilo bi dovoljno da apple skine AT&T ju ekskluzivu u USA i da doslovno podupla prodaju na verizonu na kojem već godinama javno čekaju iPhone a gdje statistike i istraživanaj govore da ima potencijala za još dvostruku prodaju... O uvođenju još kojeg modela bi se isto moglo pričati, al to očigledno nije prioritet i to je u neku ruku dobro, kad je isključivo prodaja i kvantiteta cilj nikad nije dobro. 

Svejedno Android je predodređen da postane br1 mobilna platforma za neko vrijeme, tisuće uređaja i stotine proizvođača. Međutim upravo to će ih sve više po meni priblžiti microsoft iskustvu, dakle nekonzistentno iskustvo kroz platformu što će nekima biti ok ( "izbor" ) a nekima neće pa će se držati RIMa , iPhone-a etc ... Za apple je dovoljno da se drže na oko 10-20 % tržišta i biti će pojedinačno ( a možda i ukupno kao i sad ) najjači i najbitniji igrač sa najvećim profitom i mogućnošću manevra kako god hoće. 

A.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ne mora se ništa.

Postoji tona aplikacija koje možeškupiti i koristiti najnormalnije bez jailbreakanja.

ma ti nisi dobro informiran, ja sam ga jailbreakao jer sam cuo da se mora

17 godina
neaktivan
axis kaže...
Danny_HR kaže...

Ne mora se ništa.

L O L - di su ti to rekli?

16 godina
neaktivan
axis kaže...

A!?!?!?!?!?!?  Kak možeš nekom reći da nije informiran a očito je da nemaš ni malo pojma o iPhone-u?

Da, Apple je proizveo telefon koji se nemože koristiti prije neg kaj ga hakneš.. mmmhhhmmm

Ja imam Iphone već kaj ja znam, od kad je izašao i nisam ga haknuo, dobre aplikacije koštaju dolar il dva ima ih milion besplatnih ( lite ) tak da ono...

Bit mog posta je:  ISSSSSSSSSSSSS kak možeš reći da netko nije informiran??!?!

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 12:10 (DadoZG).
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
axis kaže...
Danny_HR kaže...

Ne mora se ništa.

L O L - di su ti to rekli?

a procitao sam, trebalo mi je 2 mjeseca da uopce skuzim sto je to jer ne znam o kompjuterima puno 

zasto, ti se kao kuzis u jailbreak

16 godina
protjeran
DadoZG kaže...
axis kaže...

A!?!?!?!?!?!?  Kak možeš nekom reći da nije informiran a očito je da nemaš ni malo pojma o iPhone-u?

Da, Apple je proizveo telefon koji se nemože koristiti prije neg kaj ga hakneš.. mmmhhhmmm

Ja imam Iphone već kaj ja znam, od kad je izašao i nisam ga haknuo, dobre aplikacije koštaju dolar il dva ima ih milion besplatnih ( lite ) tak da ono...

Bit mog posta je:  ISSSSSSSSSSSSS kak možeš reći da netko nije informiran??!?!

da, ali postoji puno aplikacija koje se mogu kupiti legalno, a ne mogu se koristiti ako nije jailbreakan

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
Android bolje od iPhonea

Čekaj, vi stvarno ne kužite da vas tip cima, ili ... ?

Gledam te!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Cool

ma ne..

17 godina
Veliki Brat kaže...

Ma pusti ih, to je ova Android ekipa. NamigivaSmijeh

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Naš kaj, iskreno, mislim da ne cima. :)

I ja sam to u startu pomislio, al nekako sam uvjeren da ne.

17 godina
neaktivan

Tko patentira sistem kako unovčiti energiju utrošenu ona ova besmislena prepucavanja AppleVSRest, obogatit će se..  ;)

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Veliki Brat kaže...

Naš kaj, iskreno, mislim da ne cima. :)

I ja sam to u startu pomislio, al nekako sam uvjeren da ne.

danny ti kao da radis na kompjuteru godinu mozda dvije , pa si dozvoljavas da znas o svemu sve...

pa mogu i ja valjda pitati zasto se jailbreak ne mora raditi

15 godina
Android bolje od iPhonea

Android je platforma koja će spustiti umišljene jabučare na zemlju.

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Asterix kaže...

Android je platforma koja će spustiti umišljene jabučare na zemlju.

nece. i prije androida postojale su bolje platforme i bolji uredjaji od iPhonea pa je ovaj ipak no1.

17 godina
neaktivan

Dobar mije zbog;

Kristalno ciste slike.

Samo jedne tipke na telefonu.

Cydia-e. :)

Odlicnih karakteristika sto se tice reprodukcije bilo koje multimedie. ( NEMA FLASHA ZNAM )

Grafike ( ovakvu ja mislim jos niko nije na ovako dobar nacin uspio implementirati ) ( znaci mislim ne tvrdim )

Izuzeto dobrih performansi ( fluidnost, pouzdanost na ustrb multitaskinga ( iako mislim da ce i multitasking yet to be implemented vjerovatno biti ogranicen sa nekim uslovima )

PRELIJEPOG IZGLEDA.

Telefon mi nije zaledio niti jednom. A moras biti kvalitetna stvarka da ne zaledis u mojim rukama.

Koristenje ovog OS-a mogu usporedjivati sa prelaskom na WIN7 64 BIT. ( zaista sam zadovoljan sa svakom novom stvarkom koju sam vidio ).

Naravno, meni je sve ovo super i to su prednosti zbog kojih ga uzimam.

Znaci bitan mi je strasno mobile web browsing koji je ovdje fenomenalan. Ne interesuju me facebook i messengeri bilo kakve vrste, nego jednostavno pregled portala raznoraznih i foruma.

Toliko....

It's so deep how can you be so shallow
16 godina
neaktivan
TranceMight kaže...
bespa kaže...

"kad tad" osim ako konkurencija nastavi raditi loše Smijeh  i dozvoli da se iPhone izdvaja koječime, tako recimo zadnje 4 godine svi se novi mobiteli uspoređuju sa iPhone, sigurno ne bez razloga. A sam iPhone se uspoređivao sa kamenom. Smijeh

mobitela boljih od iphonea je jako puno, iskreno neznam tko usporedjuje s iphoneom masine poput desire, valjda lajci.... a lajka je najvise....

Laici kažeš - misliš na ljude koji kupuju takav uređaj jer ga žele koristiti za ono čemu je namjenjen (za "laike" je to telefoniranje, pristup mailu, pristup webu i sličnim internet sadržajima, eventualno navigacija - odnosno stvari koje nisu same sebi svrha ...) ?

Fascinantno je koliko na ovom forumu ima ljudi kojima taj koncept korištenja uređaja (kao suprotnost konceptu svršavanja nad specifikacijama koje vide na papiru) nije poznat. E pa svim "naprednim korisnicima" (da tako nazovem ovog gore i sve slične koji za sebe tvrde da nisu "laici") jedna novost - "laici" su ljudi koji većinom KUPUJU ovakve uređaje (u ovom primjeru pametne telefone), jer im trebaju za posao koji im donosi novce. I zato gledaju da uređaj bude UPOTREBLJIV, kako bi što efiksnije mogli obaviti svoj posao i zaraditi još više novaca u još manje vremena.

A svi ostali kojima je desire "mašina" - samo uživajte, i ja sam nekad bio takav - ali jednog dana ćete se probudit u stvarnom svijetu, i možda shvatite da je mobitel samo alat koji služi da obavite ono šta stvarno trebate što brže i jednostavnije, kako bi vam ostalo što više vremena za bitne stvari u životu.

Sad malo da se vratim na članak - ključni detalj u članku je taj da se istraživanje odnosi na tržište SAD-a. Tamo je Motorola još uvijek pojam za mobitele (šta mislite da bi Motorlina divizija koja proizvodi mobitele uopće preživjela da nije američkog tržišta) - a Motorola je izbacila mobitel(e) sa Androidom - matematika je jasna... pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 13:48 (Z3k0).
16 godina
neaktivan
Android bolje od iPhonea

Ja neznam šta ljudi vide u tim iPhoneima a posebo tinejđeri.

Meni je stari uzeo iPhone zato sto mu je potreban e mail u svakom trenutku radi posla.

I takvim ljudima bi bez problema rekao da uzmu iPhone ali neko ko ce više napravit slika ili više slušat muziku e onda je najgora greška u životu kupit iPhone.

Osmi toga postoji jos jedan dobar razlog kod nas hrvata za iPhone,primjetio sam kad vidimo u kafiču osobu mlađe dobi da stavlja na stol iPhone primjeti se ta sjaj u ocima da ne treba ni rasvjeta tog trenutka.

BMW

1 0 hvala 0
17 godina
Z3k0 kaže...

Sad malo da se vratim na članak - ključni detalj u članku je taj da se istraživanje odnosi na tržište SAD-a. Tamo je Motorola još uvijek pojam za mobitele (šta mislite da bi Motorlina divizija koja proizvodi mobitele uopće preživjela da nije američkog tržišta) - a Motorola je izbacila mobitel(e) sa Androidom - matematika je jasna... pozdrav

Za razliku od kineskog Applea...

Gledam te!
15 godina
protjeran
dejson kaže...

Dobar mije zbog;

Kristalno ciste slike.

Samo jedne tipke na telefonu.

Cydia-e. :)

Odlicnih karakteristika sto se tice reprodukcije bilo koje multimedie. ( NEMA FLASHA ZNAM )

Grafike ( ovakvu ja mislim jos niko nije na ovako dobar nacin uspio implementirati ) ( znaci mislim ne tvrdim )

Izuzeto dobrih performansi ( fluidnost, pouzdanost na ustrb multitaskinga ( iako mislim da ce i multitasking yet to be implemented vjerovatno biti ogranicen sa nekim uslovima )

PRELIJEPOG IZGLEDA.

Telefon mi nije zaledio niti jednom. A moras biti kvalitetna stvarka da ne zaledis u mojim rukama.

Koristenje ovog OS-a mogu usporedjivati sa prelaskom na WIN7 64 BIT. ( zaista sam zadovoljan sa svakom novom stvarkom koju sam vidio ).

Naravno, meni je sve ovo super i to su prednosti zbog kojih ga uzimam.

Znaci bitan mi je strasno mobile web browsing koji je ovdje fenomenalan. Ne interesuju me facebook i messengeri bilo kakve vrste, nego jednostavno pregled portala raznoraznih i foruma.

Toliko....

ne, samo izbacis multitasking i ni jedan bolji telefon ti se nece zalediti. osima ako ne instaliras neku "no name" aplikaciju. prelazak sa OS-a na android bi u stvari bio ko prelazak sa xp-a na win7. odlicno radi i jedan i drugi ali je 7 ipak bolji.

16 godina
neaktivan

A zakaj svaka tema mora preći u prepucavanje?

Zakaj svako tko ima iPhone mora bit jadan ovima koji ga nemaju?

Činjenica je da su svi pametni telefoni pametni i da će si ljudi odabrat ono kaj hoće.

15 godina
protjeran
DadoZG kaže...

Činjenica je da su svi pametni telefoni pametni i da će si ljudi odabrat ono kaj hoće.

cinjenica je da iPhone bas i nije pametan :)

16 godina
protjeran
DadoZG kaže...

Zato sto nedao Bog da kazes nesto negativno za uredjaj s kojim se vuce pretplata od 300 kuna HAHA

Mislim, sama pomisao na krekiranje mobitela mi je glupava, ne bi ima dao svoje novce taman da je jedina alternativa kineski drlog a kamoli nokia :D

17 godina
neaktivan
bnaci kaže...

Zato sto nedao Bog da kazes nesto negativno za uredjaj s kojim se vuce pretplata od 300 kuna HAHA

Mislim, sama pomisao na krekiranje mobitela mi je glupava, ne bi ima dao svoje novce taman da je jedina alternativa kineski drlog a kamoli nokia :D

U kojem ti svijetu živiš?

Kakvih 300 kuna? Dragi Bože!

Ali tko te sili na krekiranje iPhonea? Zašto bi to morao raditi. Evo Dado ga ima skoro 2 godine i nije ga jailbreakao, a pazi sve mu radi, ko bi reko...

16 godina
neaktivan
surki kaže...

cinjenica je da iPhone bas i nije pametan :)

Upravo o tome pričam ( sve mora bit prepucavanje bez pametnih argumenata ).

Onda nemoj imati iPhone.

Meni je dovoljno pametan a ne pljujem po ostalima.

16 godina
neaktivan
Android bolje od iPhonea

Iphone je toliko poznat samo zato sto je od applea,a apple zna kamen prikazivat zlatom,napravi   cilu galamu oko bilo kojeg proizvoda

RazorNapster
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
bnaci kaže...

U kojem ti svijetu živiš?

Kakvih 300 kuna? Dragi Bože!

Ali tko te sili na krekiranje iPhonea? Zašto bi to morao raditi. Evo Dado ga ima skoro 2 godine i nije ga jailbreakao, a pazi sve mu radi, ko bi reko...

Znaci svi ovi jailbreakeri su u zabludi, uopce im to ne treba. E jesi komedijas... :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 15:04 (bnaci).
17 godina
axis kaže...

@dejson

shvacam sto govoris al ne kuzim zasto se toliko pjenis, jedno se moras sloziti : da je jedina mana iphone OS to sto se mora napraviti jailbreak

nisi nista argumentirao samo istices kako je tebi iphone dobar

zašto se mora napraviti jailbreak ?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice