Acer Iconia

poruka: 17
|
čitano: 4.540
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Acer Iconia".
12 godina
neaktivan
Acer Iconia

izgleda sjajno, ali nece se svakome dopasti izostanak tipkovnice...

Aint no man above the crew

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Acer Iconia
1337Code_breaker kaže...

izgleda sjajno, ali nece se svakome dopasti izostanak tipkovnice...

kupovali bu dodatno tastaturu :D pa teglili okolo..

13 godina
Acer Iconia

Budućnost notebookova......  izgleda super

ADD ME XFIRE-warriorxo
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Acer Iconia

interesantno, koliko novih stvari se izbacuje, od smartphonea, tableta, kompova, ovakih, onakih, pravi  švedski stol svakakih novotarija,,,

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

vrijeme autonomije = ?

uz takva dva ekrana, multitouch, jaki hardver i relativnu tankocu samog uredaja, moraju nesto smisliti s baterijom inace ce ovo biti propali pokusaj

14 godina
Acer Iconia

Tablet sandwich...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ovo mi se sviđa, jaaaako, još samo da nebude preskupo... jer onda i dalje moram da nosam svoj laptop okolo
42
13 godina
neaktivan

1) baterija ce suxxat

2) biti će preteško

3) biti će skupo

4) želim ga

{#}

15 godina
neaktivan
Acer Iconia

zanimljivo kao koncept ali u praksi gotovo pa sigurno totalni fail. skupo, loša autonomija, teško, neprakticno za 99% namjena gdje su prakticniji laptop sa fizičkom tipovnicom ili tablet koji je lakši, tajni, prakticniji i jeftiniji i sa boljom autonomijom.
Ovakav koncept ima smisla mozda na do 2x 5 ili max 2x7 inca. Onaj microsoftov prototip je imao nekog smisla. Ovo i ne bas.

zapravo, ideja o gesturama za upravljanje i to mi se sviđa ali radije kao nekakav pad koji se spaja na vanjski monitor, a ne kao prijenosno računalo gdje trebam raditi na 14 inča i gdje se gube sve prednosti prenosivosti i autonomije ... 

A.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.11.2010 20:55 (artfull).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mislim da bi kao netbook bio super, jos da im apple radi bateriju jednake gustoce kao u ipadu i biti ce sjajno...
Aint no man above the crew
14 godina
neaktivan
Acer Iconia

posto ce moj laptop sljedece godine biti spreman za mirovinu ovo bi mogla biti opravdana kupnja( ok, ovisi o cjeni ), a sviđa mi se jer bi na neki nacin mogao biti upotrebljen i kao wacom( ne u potpunosti, ali bi trebalo ici ), a mogao bi koristiti i kao dva vertikalna monitora... kao dizajner vidim veliki potencijal u ovome cudu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Acer Iconia

Debelo nije in, hocemo iPad-tanko :)

Sviđa mi se velikih 14" i to dvaput...

Kad se omasovi OLED i kad naprave tablete od savitljivih OLED ekrana, veličine časopisa, foldable, e to će biti to...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma inače izgleda zanimlivo, da bar ekran ima da se može imati prislonjene prste da se može sa svim prstima pisati, nije važno da dodirujem tipke tj naučim se snalaziti ali bitno je da mogu pisati sa svim prstima. Bojim se da takav touch ekran ne postoji bar ne još .

početnici ili napredni posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com i naučit čete više o linuxu
15 godina
artfull kaže...

zanimljivo kao koncept ali u praksi gotovo pa sigurno totalni fail. skupo, loša autonomija, teško, neprakticno za 99% namjena gdje su prakticniji laptop sa fizičkom tipovnicom ili tablet koji je lakši, tajni, prakticniji i jeftiniji i sa boljom autonomijom.
Ovakav koncept ima smisla mozda na do 2x 5 ili max 2x7 inca. Onaj microsoftov prototip je imao nekog smisla. Ovo i ne bas.

zapravo, ideja o gesturama za upravljanje i to mi se sviđa ali radije kao nekakav pad koji se spaja na vanjski monitor, a ne kao prijenosno računalo gdje trebam raditi na 14 inča i gdje se gube sve prednosti prenosivosti i autonomije ... 

Uopće mi nije jasno zašto rade ovakve stvari? Ako imitiraju knjigu, nema smisla jer knjiga ima točno određen razlog zašto ima dva lista i print s obje strane, kod knjige je to čisti minimalizam i iskorištenje kapaciteta. Računalnom ekranu to jednostavno ne treba. U tom smislu (ako nema potrebe za fizičkom tipkovnicom) tablet je puno bolje rješenje. U suprotnom, naravno laptop.

Ako je ideja jedan veliki ekran, ili barem veći ekran koji se može sklopiti na manje dimenzije, onda bi to trebalo biti nešto savitljivo, što može izdržati torturu stotina tisuća otvaranja i zatvaranja i kada se otvori postaje jedna unificirana ploha (a koja se onda opet može koristiti kao tablet i eventualno lagano presavinuti pa se pojavi virtualna tipkovnica kao surogat rješenje).

Gledam te!
15 godina
neaktivan

Da su svi inžinjeri razmišljali na ovaj način, ne bi danas bilo ni GUI-a ni miša ni ničega. Ovakvi koncepti nude neke savim nove mogućnosti, koje ne treba gledati samo kroz način na koji trenutno koristiš računalo. Ako se ideja dobro razradi, možda će budućnost računala izgledati upravo ovako.

15 godina
Nixon kaže...

Da su svi inžinjeri razmišljali na ovaj način, ne bi danas bilo ni GUI-a ni miša ni ničega. Ovakvi koncepti nude neke savim nove mogućnosti, koje ne treba gledati samo kroz način na koji trenutno koristiš računalo. Ako se ideja dobro razradi, možda će budućnost računala izgledati upravo ovako.

Naravno da treba istraživati mogućnosti i testirati tržište, ja samo iznosim svoj stav i iskreno sumnjam da će budućnost izgledati baš tako... Kažem, možda jedan preklopivi ekran, ali dva ekrana su po meni realno nepotrebna i bilo tko tko mora izdvojiti vlastite novce za to (a da ih nema stvarno previše), nema niti realnog razloga za kupovinu ovako nečega.

Gledam te!
12 godina
Acer Iconia

očekivan mpc u hr 9999 kn

4 gb / 500 / i5 / ugradjen 3g modul

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice