Što vrijedi za Srbiju, ne vrijedi za Jordan i Keni

poruka: 9
|
čitano: 3.285
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Što vrijedi za Srbiju, ne vrijedi za Jordan i Keni".
9 godina

Okay, sada logičko pitanje. 

Nedavno je došlo do curenja stanovitog popisa korisnika iz RH u SRB.

Na tom popisu bilo je ime, adresa, OIB, br SIM kartice Itd. 

Sad da sjedim u SOA-i, VONS-u, bilo kojoj protuobavještajnoj agenciji, zanimalo bi me kako je došlo do curenja, od koga još "curi", i jel se te stvari dogadjaju slučajno ili ne.

Koliko smo izloženi, tko još šalje neke liste i popise, i koliko je sigurna komunikacija u RH na uticaj stranih službi? 

Jer garantiram da mi te mogućnosti nemamo, nemamo ni sustave za elektronsku borbu i prisluškivanje Itd a Mordor se opet puni Orcima dok mi vrtimo palčevima. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2026 17:43 (Gebirgs).

2 0 hvala 1
16 mjeseci
Re: Što vrijedi za Srbiju, ne vrijedi za Jordan i
Kako rekoše Matoš "Hrvatska već vidje svakojakih čuda, al’ ne nađe štrika za toliko Juda" ... užasna smo zemlja što se tiče sigurnosti, ne samo na visokoj razini i državne sigurnosti nego i običan puk ne brine sigurnost ikakvu, protupožarnu, zaštitu na radu,..., kao djeca smo! Zaista se nadam da smo iznimka i da nam samo fali edukacije i svijesti.

Nedavno ona vijest o carici koja je dijelila izraelskom žigolu (letećem pastuhu - "Pegasusu" 😉 ). Te kako znamo da se Pegasus koristio jedino za novinare i neke zviždače sad kao ovoj izraelskoj tvrki je problem. Pa za koga drugog će političari koristiti takav software.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
7 godina

Kad je Bog dijelio karte Izrael je dobio "Joker Hakiraj".

1 0 hvala 0
9 godina
Sirotanovic kaže...
 običan puk ne brine sigurnost ikakvu, protupožarnu, zaštitu na radu,..., kao djeca smo

Moj "eye opening moment" po tim nekim pitanjima koje spominjes se dogodio prije nekih 10-ak godina za vrijeme ljetovanja. Zadar, Drage. 

Daklem ide obitelj Danaca, otac, mater i troje dece. Klinci platinasto blond, plave oci, nemere da promasis odakle su ni da 'oces. I sad ima tamo na ulasku u selo jedan dio gdje je bas ulazak u neki kamp, i ne mozes nego cestom moras malo jednu dionicu.

I sad pazi ratni raspored. 

Prvo ide otac, na prsima mu bijelo svjetlo (ima neki krizni oprtac High Vis s reflektirajucom trakom po sredini, i po sredini tijela je svjetlo), krecu se u kontra smjeru prometa, pa troje dece u sredini kolone, pa mater, a mater ima isto takav oprtac ali na LEDJIMA crveno svjetlo

Logicno, poslozeno, pocetak i kraj kolone, jasno oznaceno, vidljivo, kristalno jasno. Ides im u susret, vidis svjetlo, refleksiju, formacija jasna, sve 5. Bez protesta. 

I sad igrom slucaja tamo stojim s zenom i klincima, jer smo uzeli neki sladoled, i promatram iz svoje Balkanische Scwein perspektive i opsujem. 

Reko pa majku vam j, stvarno nije cudo da ste 150 godina ispred nas. Jer gledam to s perspektive software-a.

Koja bi domaca zivotinja (ja ukljucen i prvi) imala u glavi da se organizira, poslozi da nosi na ljetovanje neke oprtace i svjetla, da uci klince kako se krecu u formaciji, da paze na promet, pa shvate red i uredjenje, kako i zasto, kako smanjiti rizik itd. 

Da to i napravi, bio bi od sela i suseljana proglasen umobolnikom, covjekom upitnog mentalnog zdravlja, bio tema slika u FB grupama gdje mu se izruguju a djecu bullaju po skoli jer im je otac idiot i cudak. Klinci bi te se odrekli radi osude okoline i slozili se s selom da je otac cudan a zapravo smo ludjaci i cudaci mi. 

Pic very related. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2026 19:52 (Gebirgs).
15 godina

Kim Dotcom (Megaupload)...

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 mjeseci
Kakva mu je ono rečenica da Palantir pravi nuklearno i bio oružje za Ukrajinu da porazi Rusiju?

To bi značilo WW3 i nuklearna zima ili nekakav virus. No kako Peter Thiel nije normalan i navija za apokalipsu od strane UI...

A ovo za špijuniranje svjetskih vođa to su radili i bez Palantira.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2026 21:17 (Sirotanovic).
16 mjeseci
Kod nas roditelji pušćaju djecu bez jebenog svjetla da vozaju bicikle i romobile po mraku i još u crnoj odjeći.
Imaš za kupiti svjetlo za bicikl za 1 euro... a volimo svoju djecu , jako glup narod što drugo za reći.
16 godina

Gebirgs 

a što s referencom na jebaljku s HVUa?

Mrzlo ti oko srca da nas Yehude gledaju?

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Stric_Jura kaže...

Gebirgs 

a što s referencom na jebaljku s HVUa?

Mrzlo ti oko srca da nas Yehude gledaju?

dobar komentar!

To je sramota nasih institucija i nas kao zemlje. Ili zapravo obrnutim redom.

Ja znam kako bi osobno prosao u organizaciji u kojoj radim da napravim leak informacija s predumisljajem.

A gospodja je otisla u velike daljine da stranoj sili dostavi informacije o Hrvatskim gradjanima. Koje se (jelte) zakunila braniti zivotom.

I jos uvlacila neke "frendice" u igru/pokusala korumpirati strukturu oko sebe da je se ne otkrije. 

I kao posljedicu zadrzi cin i radno mjesto. 

Samo govori koja Mickey Mouse drzava jesmo i koliko zaposleni ozbiljno shvacaju ono sto rade. A ako nema posljedica iza postupaka onda nije ni cudo. 

Jer u nekim drugim vremenima i uredjenjima, pred kucu bi stao neki kamion u 2 ujutro s par striceka u koznim mantilima. A onda bi dugo i tjednima u podrumskim prostorijama razgovarali o istim temama. Dok sve nije kristalno jasno.

A tek onda sudjenje i kazna. Nakon koje dobiti posao kao teta u kiosku predstavlja jackpot. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice