"grafička je poslana u ovlašteni servis, čim oni odobre zamjenu, odnosno utvrde neispravnost vaše, mi ćemo sa lagera dati drugu karticu te vam je poslati po dogovoru,
inače nemamo običaj davati nešto sa lagera, ali vama ćemo izaći u susret, molio bih za strpljenje još par dana,"
???
Šta ti točno nije jasno? Nažalost njima se nije dalo testirati i poslali su u ovlašteni servis da oni obave sve. Servisi su takvi kakvi su, i imaju puno posla. Zato i čekaš duže.
Da se mene pita, pošto se radi o novom kompu i grafičkoj koje su još uvijek u prodaji. Trebali su odmah sami testirati, i ako je stvarno neispravna dati ti drugu a onda ovu slati u servis. Ali eto, nažalost to nije njihova politika...
Inače što je uopće sa grafom? Što ti se događalo?
Adm Računala zar ne možete kupcu odmah zamjeniti novu grafičku, mislim ne odmah, ali ono 2-3 dana testirati i ako je stvarno neispravna, zamjeniti? Zašto bi zamjena nečega starog 1mj bilo "izlaženje u susret" ? I kakvo je to "izlaženje u susret" a proći će i možda 20 dana? :S
Pa ne radi se o HD 7*** koja se ne proizvodi, već kako vidim po njegovim postovima o GTX 960 koju sigurno imate u trgovini... Što ako servis ne utvrdi kvar još 20 dana, pogotovo u ovo doba kada su krenuli godišnji odmori?
Lijepo, možda dobiješ nešto bolje uz nadoplatu, pogotovo sada kada su izašle nove kartice. Ovisi tko je uvoznik i ovlašteni servis. Nekada se čeka i oko 20 dana u servisu (MR recimo).
Zašto? Radi se o grafi koje još uvijek ima, i koje će biti još mjesecima... čeka se nekada i 50+ dana. Ali ovakve "friške" stvari se mogu i zamjeniti odmah, pogotovo stvari koje se prodaju sigurno svaki dan...