Dali možda netko zna kako da dobijem wireless tab u wireless network connection na XP-u SP2? Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E da bas to mi treba, kako da dođem do toga?
-preko ikone u trayu wireless-desni klik-view, prebaciš na -Change advanced... ili properties od mreže (Desktop, ControlPanell...).
pa to nevalja!
Pa vidim da nevalja, dajte ljudi pa sta nitko ovo nezna??????????
Pa vidim da nevalja, dajte ljudi pa sta nitko ovo nezna??????????
objasnili smo ti ljepo!
Nisi ti meni nista objasnio, na ovom forumu nema nitko tko mi može to jasnije objasniti, neznam sta bi bilo da sam pitao nesto kompliciranije...
Nisi ti meni nista objasnio, na ovom forumu nema nitko tko mi može to jasnije objasniti, neznam sta bi bilo da sam pitao nesto kompliciranije...
- pitanje je?
- čitaš odgovore?
Ili imaš pravo, tebi se nemože objasniti.
Ako već ideš objašnjavati objasni malo jasnije, ako neznas onda niti nemoj!
Da nisi malo previse drzak prema ljudima koji ti zele pomoci. Nije ti ovo besplatni help desk niti je iko duzan da ti ista pomaze ili objasnjava. LJudi odvoje svoje slobodno vrijeme a ti se ponasas kao da je iko obavezan da ti pomogne. Zovi microsoft pa se deri an njih. Njima si windowse paltio. Ili nisi?
Ako već ideš objašnjavati objasni malo jasnije, ako neznas onda niti nemoj!
De ti malo smiri dozivljaje sta ti mislis tko si ti na ovom forumu............
Sa takvim stavom nikad neces nista postici...........
Covjek ti je fino rekao sto zna i kako to treba napraviti..........
Evo koliko ljudi koji hoce pomoci znaju...mislim ako neznas nemoj niti sa ovim glupim komentarima trositi svoje vrijeme...
Bravo!!
Nisi zasluzio pomoc.
-preko ikone u trayu wireless-desni klik-view, prebaciš na -Change advanced... ili properties od mreže (Desktop, ControlPanell...).
Evo koliko ljudi koji hoce pomoci znaju...mislim ako neznas nemoj niti sa ovim glupim komentarima trositi svoje vrijeme...
kakvo si ti uber antitalentirano djete..
Moje je pitanje bilo: "Dali možda netko zna kako da dobijem wireless tab u wireless network connection na XP-u SP2? Hvala" a prvi biser koji je napisan ide ovako: "preko ikone u trayu wireless-desni klik-view, prebaciš na -Change advanced... ili properties od mreže (Desktop, ControlPanell...)." i sad dali ima netko tu dovoljno inteligentan da skuži da se u toj rečenici podrazumijeva da imam otvoren taj prozor samo nemam 3 taba nego 2...upravo zbog toga jer namam wireless tab...ocito ljudi neznaju niti sta je tab u prozoru....
Moje je pitanje bilo: "Dali možda netko zna kako da dobijem wireless tab u wireless network connection na XP-u SP2? Hvala" a prvi biser koji je napisan ide ovako: "preko ikone u trayu wireless-desni klik-view, prebaciš na -Change advanced... ili properties od mreže (Desktop, ControlPanell...)." i sad dali ima netko tu dovoljno inteligentan da skuži da se u toj rečenici podrazumijeva da imam otvoren taj prozor samo nemam 3 taba nego 2...upravo zbog toga jer namam wireless tab...ocito ljudi neznaju niti sta je tab u prozoru....
Pure epic fail...
otvori onu ikonu sa traya... Onda kad se učita klikni srednji gumb.. Lijevo dolje u kutu imaš change advanced settings.. Klikni na to.. Pričekaj 10-20 sekundi da se učita full, onda na advanced tab i na advanced tabu označi ono što se može označit, pričekaj da ti nađe ruter, lupi ok, i šibaj..
-ne, tvoje pitanje je išlo ovako:
Dali možda netko zna kako da dobijem wireless tab u wireless network connection na XP-u SP2? Hvala
na što je Ivan postavio sliku...
Jel mislis na ovo ili..........
-za koju si potvdio..
E da bas to mi treba, kako da dođem do toga?
-i za to si dobio odgovor...
Ali izgleda da je nivo na kojem bi ti nešto mogao shvatiti jednostavno nemjerljiv.
Forum nije mjesto za toje frustracije, pa biraj; prihvati savijet (ili ne), pitaj što ti nije jasno, možda ti netko pomogne...
Dosta seruckanja. OK?