Problemi sa pristupom Gmail-u i Google-u

poruka: 44
|
čitano: 7.894
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Problemi sa pristupom Gmail-u i Google-u
seneka kaže...

ja se nekad ne mogu spojiti na google,bilo da palim laptop ili ga dižem iz stand by..to se dešava periodično,servise sam gasio prema preporuci s našeg foruma s tim da sam pazio da ne diram one bitne..svaki savjet dobrodošao

Rade li ti ostale stranice?Google ti je homepage? Kojim browserom?
Nijedno pravilo bez iznimke!!
16 godina
neaktivan

google mi je home page,da..kad uđem sve radi normalno imao sam oko 52 procesa kod dizanja (xp pack3) pa sam spustio na 33 .možda sam ugasio neki važniji,browser je mozilla i IE..koristim zadnju verziju mozzile

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 16:38 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

google mi je home page,da..kad uđem sve radi normalno imao sam oko 52 procesa kod dizanja (xp pack3) pa sam spustio na 33 .možda sam ugasio neki važniji,browsver?

Pa to je bilo puno procesa.
Windows XP za vrijeme prvog starupa ima 18 procesa, dakle ako nije nikakav dodatni softver instaliran.
Nakon instaliranja AV-a i drugih programa, normalan broj procesa je oko 33-38 procesa.
No kod tebe ih je bilo baš dosta. Neznam što si isključivao, ali moguće da si od tih 19 isključio neki koji nebi smio.
Na koji si ih način isključivao, preko msconfig?
16 godina
neaktivan

da,nešto u start up-u a neke u servisima ali vitalne nisam dirao,sve prije toga provjerio ikažem nakontoga sve radi normalno osim tog da neki put ne mogu na google..ali kad napravim restart normalno uđem..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

da,nešto u start up-u a neke u servisima ali vitalne nisam dirao,sve prije toga provjerio ikažem nakontoga sve radi normalno osim tog da neki put ne mogu na google..ali kad napravim restart normalno uđem..

Hm pa ako se prilikom restarta pokrenu svi optimalni procesi i sve radi kako bi trebalo. Onda može biti da je neka gamad se uvukla.
Skeniraj s SUPERAntiSpyware-om pa provjeri ima li virusa!
16 godina
neaktivan

i to sam napravio sa spyboot search and d.. ,našao je nešto ali i prije i poslije toga isto..nije prepoznao jedino onaj yoog search koji mi u  se nas.. u tražilici mozille i IE,možda je problem banalan ali ne mogu otkrit..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

i to sam napravio sa spyboot search and d.. ,našao je nešto ali i prije i poslije toga isto..nije prepoznao jedino onaj yoog search koji mi u  se nas.. u tražilici mozille i IE,možda je problem banalan ali ne mogu otkrit..

Pa makni taj yoog search. Meni je tako Orbit Downloader bio stvarao probleme. Istina da mu nema ravnog downlod managera ali može i on zeznuti.
Resetiraj sve postavke u IE na tvorničke idi na Control Panel>>Internet Options>> tab advanced>> i klik na gumb Reset.

A firefox reinstaliraj!
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 17:08 (Bellatrix).
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
seneka kaže...

Pa makni taj yoog search. Meni je tako Orbit Downloader bio stvarao probleme. Istina da mu nema ravnog downlod managera ali može i on zeznuti.
Resetiraj sve postavke u IE na tvorničke idi na Control Panel>>Internet Options>> tab advanced>> i klik na gumb Reset.

A firefox reinstaliraj!
 napravio sam reset IE ipostavio google kao default tržilicu ali se ubrzo vratio taj yoog search ..jel ima neko ideju kako ga maknuti i da li on može uzrokovati probleme kod ulaska ne internet ?
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 21:19 (seneka).
16 godina
seneka kaže...
 napravio sam reset IE ipostavio google kao default tržilicu ali se ubrzo vratio taj yoog search ..jel ima neko ideju kako ga maknuti i da li on može uzrokovati probleme kod ulaska ne internet ?
 seneka evo i mene Namigiva

pročitaj ovo pa možda pomogne
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
seneka kaže...
 seneka evo i mene Namigiva

pročitaj ovo pa možda pomogne
 hvala na linku,znači trbebao bi ga obavezno ukloniti?
16 godina
gamer2400 kaže...
samo sam rekao da je meni uredu nisam nikakav zloćin počinuo
 ma ja se samo šalim Smijeh

seneka kaže...
hvala na linku,znači trbebao bi ga obavezno ukloniti?
 ma nema na čemu. a po svemu sudeći treba ga maknut. probaj onako kako piše pa da vidimo što će biti Neodlučan
16 godina
How to kill the Yoog Search

evo nakon još malo guglanja

How to kill the Yoog Search from google toolbar in firefox

There are two ways:

The first way is to remove totally firefox, including all the personal configuration files. You have to go to the control panel-> applications and unistall firefox from here. Then you have to delete the other 3 directories that contain the configuration file and (i think) the real problem.

These directories are (on vista) on C:\users\XXX\appdata\roaming\mozilla and C:\users\XXX\appdata\local\mozilla and on XP (if I remember well) C:\documents and settings\XXX\appdata\roaming\mozilla and C:\documents and settings\XXX\appdata\local\mozilla and the mozilla directory C:\program files\Mozilla Firefox.

Note that XXX is your username that you use to logon. If you cannot find the directory appdata, maybe you have the "show hiddens files and directories" unchecked. To check it you have to go on file explorer on Tools->Options then you have to click on view and check "show hiddens files and directories".

Then you have to Install again firefox and to go (when firefox is totally started)  to Tools->Options->Privacy and uncheck "Accept cookies from third part" (i'm not sure it is writtens as i wrote because i've the italian version of firefox). I'm not sure this will avoid Yoog's back, but I red it on a blog somewhere over the internet.

The second way is to delete theese files that remained me after the uninstallation. Theses files are (in the firefox directory):
Directory -> Components
    nppl3260.xpt
    nsBrowserOpt.dll
    nsdcads.dll
    nsJSRealPlayerPlugin.xpt  
Directory -> defaults/pref
    itms.js
Directory -> extensions
    All files
Directory -> plugins
    All files except npnul32.dll
This second way may damage some plugins and the correct working of firefox, so i suggest the first that i tested and works. Good luck. I'm not responsible for any damage to your computer.

16 godina
neaktivan

hvala ti puno..ovo će pomoći idrugima,siguran sam da nisam jedini koji ima taj žilavi yoog search!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
seneka kaže...

hvala ti puno..ovo će pomoći idrugima,siguran sam da nisam jedini koji ima taj žilavi yoog search!

pa jesi li rješio ili nisi?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice