Problem sa fejsa zaključana tema

poruka: 16
|
čitano: 2.995
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa fejsa

Pozdrav,imam jedan gadan problem,naime moj stariji brat je provalio jednoj mojoj kolegici iz srednje,sada se javio njezin brat i pametuje kako će mi dobiti IP adresu,neznam kako,molim vas pomoć poruku je ovako napisao:
"Imaš 2 dana da vratiš **************** fejs na ovu staru šifru (********************)
Do četvrtka do pola 5 da je promijenjena...ili ćemo drugačije.
Ne zaboravi na svoju IP adresu,prijavu,dobijem tvoju kućnu adresu...onda ćeš sjedit sa mnom i tvojim starcima za stolom.
Vidimo se..."
U dubokim sam govnima,molim vas pomoć!

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 17:57 (Dinče).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Problem sa fejsa

Opali mu šamar.

Nikakav IP neće izvući sa facea. Gluposti -.-

EDIT: djeca -.-

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 17:30 (Sum_of_all_fears).
14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Opali mu šamar.

Nikakav IP neće izvući sa facea. Gluposti -.-

Hvala ti prijatelju,ali meni nije jedno jasno,hoće li on to dati policiji ili što već?

17 godina
Dinče kaže...
Pozdrav,imam jedan gadan problem,naime moj stariji brat je provalio jednoj mojoj kolegici iz srednje,sada se javio njezin brat i pametuje kako će mi dobiti IP adresu,neznam kako,molim vas pomoć poruku je ovako napisao:
Imaš 2 dana da vratiš **************** fejs na ovu staru šifru (********************)
Ne zaboravi na svoju IP adresu,prijavu,dobijem tvoju kućnu adresu...onda ćeš sjedit sa mnom i tvojim starcima za stolom.
Vidimo se...

djeca...

Imaš statičnu ili dinamičnu ip adresu? 

Ako si iz HR, 99% imaš dinamičnu, samo ugasi-upali ruter i promjenjena je.

Uostalom nemože saznati tvoju adresu nikako, preciznost traženje lokacije iz ip adrese je jako mala, ja recimo sam iz Slavonije a večinom mi pokazuje da sam u Zagrebu, ili nekom mjestu blizu Zagreba.

edit: Nema policija s tim ništa, neboj se njih

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 17:31 (mind_challenge).
17 godina
neaktivan
Problem sa fejsa
nema šta dati policiji..tvoju ip adresu nemože nikako dobiti....ustvari može ali sigurno ne preko facebooka
ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Dinče kaže...
Imaš 2 dana da vratiš **************** fejs na ovu staru šifru (********************)
Vidimo se...

djeca...

Uostalom nemože saznati tvoju adresu nikako, preciznost traženje lokacije iz ip adrese je jako mala, ja recimo sam iz Slavonije a večinom mi pokazuje da sam u Zagrebu, ili nekom mjestu blizu Zagreba.

edit: Nema policija s tim ništa, neboj se njih

Hvala puno,no svejedno ću joj vratiti.Onda je ok sve to.Hvala ti još jednom,bio sam u tolikoj panici da sam se mislio ubiti,hvala!

17 godina
Dinče kaže...
bio sam u tolikoj panici da sam se mislio ubiti,hvala!

djeca...

edit: imaš tipku

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 17:33 (mind_challenge).
17 godina
neaktivan
Problem sa fejsa
a još nešto..pa kakav ti je to stariji brat da "ukrade" pass frendici i onda tebe okrivi i šuti ko piii.....
ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Dinče kaže...

Hvala ti prijatelju,ali meni nije jedno jasno,hoće li on to dati policiji ili što već?

Pa, može. Ako ima nekih prijetnji, uvreda, bla-bla. Ugl, može na policiju ako im ima štogod za pokazat a nalazi se u kaznenom zakonu. A samo provaljivanje u face nije temelj za ikakvu kaznenu odgovornost.

mind_challenge kaže...

djeca...

I da ne resetira ruter, IP (bez pomoći ISPa i njegovih logova, naravno) moguće je pratiti eventualno do razine regionalnog TK centra. U mom slučaju, pokazuje na Crikvenicu a ja sam nekih 80ak km dalje.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
protjeran
Dinče kaže...

Hvala puno,no svejedno ću joj vratiti.Onda je ok sve to.Hvala ti još jednom,bio sam u tolikoj panici da sam se mislio ubiti,hvala!

Jos mu se narugaj.

Ni s IP adresom ti ne moze nista.

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
14 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...
a još nešto..pa kakav ti je to stariji brat da "ukrade" pass frendici i onda tebe okrivi i šuti ko piii.....

Ma ne nije to,on je neki haker,ne baš neki profesionalni,provali u gmail,pa u fejs,a mene nije okrivio,okrivio je njezinog rođaka...

17 godina
neaktivan
Problem sa fejsa

Pazi si na "brata" makar je stariji ;)

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bistri kaže...

Ma nije meni zbog njega,meni je zbog toga što ću ja nadrapati!

17 godina
neaktivan
Dinče kaže...
bistri kaže...

Eh to ti je bratska ljubav...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
14 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Dinče kaže...
bistri kaže...

Eh to ti je bratska ljubav...

Znaš kako ono ide:

"Tko će koga nego svoj svoga"

17 godina
neaktivan
Dinče kaže...

Ma ne nije to,on je neki haker,ne baš neki profesionalni,provali u gmail,pa u fejs,a mene nije okrivio,okrivio je njezinog rođaka...

Ajde isključite računalo i odite na zrak.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice