Pozdrav,imam jedan gadan problem,naime moj stariji brat je provalio jednoj mojoj kolegici iz srednje,sada se javio njezin brat i pametuje kako će mi dobiti IP adresu,neznam kako,molim vas pomoć poruku je ovako napisao:
"Imaš 2 dana da vratiš **************** fejs na ovu staru šifru (********************)
Do četvrtka do pola 5 da je promijenjena...ili ćemo drugačije.
Ne zaboravi na svoju IP adresu,prijavu,dobijem tvoju kućnu adresu...onda ćeš sjedit sa mnom i tvojim starcima za stolom.
Vidimo se..."
U dubokim sam govnima,molim vas pomoć!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Opali mu šamar.
Nikakav IP neće izvući sa facea. Gluposti -.-
EDIT: djeca -.-
Opali mu šamar.
Nikakav IP neće izvući sa facea. Gluposti -.-
Hvala ti prijatelju,ali meni nije jedno jasno,hoće li on to dati policiji ili što već?
Imaš 2 dana da vratiš **************** fejs na ovu staru šifru (********************)
Ne zaboravi na svoju IP adresu,prijavu,dobijem tvoju kućnu adresu...onda ćeš sjedit sa mnom i tvojim starcima za stolom.
Vidimo se...
djeca...
Imaš statičnu ili dinamičnu ip adresu?
Ako si iz HR, 99% imaš dinamičnu, samo ugasi-upali ruter i promjenjena je.
Uostalom nemože saznati tvoju adresu nikako, preciznost traženje lokacije iz ip adrese je jako mala, ja recimo sam iz Slavonije a večinom mi pokazuje da sam u Zagrebu, ili nekom mjestu blizu Zagreba.
edit: Nema policija s tim ništa, neboj se njih
Imaš 2 dana da vratiš **************** fejs na ovu staru šifru (********************)
Vidimo se...
djeca...
Uostalom nemože saznati tvoju adresu nikako, preciznost traženje lokacije iz ip adrese je jako mala, ja recimo sam iz Slavonije a večinom mi pokazuje da sam u Zagrebu, ili nekom mjestu blizu Zagreba.
edit: Nema policija s tim ništa, neboj se njih
Hvala puno,no svejedno ću joj vratiti.Onda je ok sve to.Hvala ti još jednom,bio sam u tolikoj panici da sam se mislio ubiti,hvala!
djeca...
edit: imaš tipku
Hvala ti prijatelju,ali meni nije jedno jasno,hoće li on to dati policiji ili što već?
Pa, može. Ako ima nekih prijetnji, uvreda, bla-bla. Ugl, može na policiju ako im ima štogod za pokazat a nalazi se u kaznenom zakonu. A samo provaljivanje u face nije temelj za ikakvu kaznenu odgovornost.
djeca...
I da ne resetira ruter, IP (bez pomoći ISPa i njegovih logova, naravno) moguće je pratiti eventualno do razine regionalnog TK centra. U mom slučaju, pokazuje na Crikvenicu a ja sam nekih 80ak km dalje.
Hvala puno,no svejedno ću joj vratiti.Onda je ok sve to.Hvala ti još jednom,bio sam u tolikoj panici da sam se mislio ubiti,hvala!
Jos mu se narugaj.
Ni s IP adresom ti ne moze nista.
Ma ne nije to,on je neki haker,ne baš neki profesionalni,provali u gmail,pa u fejs,a mene nije okrivio,okrivio je njezinog rođaka...
Pazi si na "brata" makar je stariji ;)
Ma nije meni zbog njega,meni je zbog toga što ću ja nadrapati!
Eh to ti je bratska ljubav...
Eh to ti je bratska ljubav...
Znaš kako ono ide:
"Tko će koga nego svoj svoga"
Ma ne nije to,on je neki haker,ne baš neki profesionalni,provali u gmail,pa u fejs,a mene nije okrivio,okrivio je njezinog rođaka...
Ajde isključite računalo i odite na zrak.