Primam spam sa vlastitog gmail računa

poruka: 7
|
čitano: 3.015
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozz, da li je netko imao iskustva sa ovim? Do sada gmail filter bi uvijek te mailove prepoznao kao spam te ih i stavio u spam. Googlajući, našao sam da postoji mogućnost da mi je account haknut pa sam promijenio password, međutim i dalje primam po dva-tri spama dnevno od samoga sebe.  Ima netko neki prijedlog?

Zahvaljujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Primam spam sa vlastitog gmail računa
shark kaže...

međutim i dalje primam po dva-tri spama dnevno od samoga sebe.  Ima netko neki prijedlog?

Zahvaljujem

Ja tebi zahvaljujem,već se dugo nisam ovak nasmijal... A ništ,napravi si drugi account,bar to nije problem.
17 godina

Stavi samog sebe u spam filter i problem riješen :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imam ja tri gmail accounta to nije problem nego je problem u tome što mi je taj acc, ha recimo kao glavni. 

P.S. imam neki feeling da ću završiti u HoS-uIzlanuo se zbog recenog

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Samo za tvoju informaciju, to što piše da je mail došao s tvoje adrese, ne mora značiti da je i stvano poslan s tvojeg računa.

I ja mogu poslati tebi mail s "tvog" računa.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
RE: Primam spam sa vlastitog gmail računa
Elles D. kaže...

Samo za tvoju informaciju, to što piše da je mail došao s tvoje adrese, ne mora značiti da je i stvano poslan s tvojeg računa.

I ja mogu poslati tebi mail s "tvog" računa.

Upravo tako, ja primam oko 200 spam mailova dnevno na svoju gmail adresu a od tog mi je barem 4-5 sa vlastite adrese. Nije to ništa novo a spada u kategoriju, ako se ne varam, PHISHING ili kako već......međutim po mom iskustvu gmail mi to filtrira prilično dobro sa nekih 98,00%. Siguran sam u postotak jer sam jedan od prvih beta testera gmail-a sa jedinstvenom adresom po imenu na gmailu.
U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
16 godina

Zahvaljujem na savjetima, malo sam čačkao po filterima, uglavnom evo već cijelo popodne nisam dobio nijedan spamCool, bunilo me to što se radi o mojoj adresi ali a o kažete da je to pod normalno onda ok, ipak opreza nikad dosta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice