Evo prije nekih sat vremena sam bio na facu i onda sam otisao s kompa i sad sam se vratio i nemogu se ligirat na face? sitsnem ono login i otvori mi se ovaj linkhttps://login.facebook.com/login.php?login_attempt=1 i samo tu stoji i nis neucitava i stalno je tako probaio sam i na ff i na chromu isto a sestra se bez problema logira??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
steta
steta
lol.. nije da ovisim o face, al kad nisam vani ovdje barem mogu razgovarat s drugima :).. probaio sam otici na forget password i ispunim ono sta treba i stisnem dalje i otvori mi se neki link i opet stoji nemrda?!?
Kontaktiraj Facebook admine ili nešto. Osim toga, kad ideš na "Forgot my password", dobiješ mail u kojem je neki kod. Taj kod upišeš, i možeš postaviti novu lozinku. U čem je problem?
Kontaktiraj Facebook admine ili nešto. Osim toga, kad ideš na "Forgot my password", dobiješ mail u kojem je neki kod. Taj kod upišeš, i možeš postaviti novu lozinku. U čem je problem?
ti odes foreget password upises mail ili broj moba i ja to sve napravim i stisnem nastavi otvori se nova stranica i prazna skorz ucitavanje je prestalo nema nista?!
Stvarno ne znam. Meni se inače učita ta stranica. :O
steta
lol.. nije da ovisim o face, al kad nisam vani ovdje barem mogu razgovarat s drugima :).. probaio sam otici na forget password i ispunim ono sta treba i stisnem dalje i otvori mi se neki link i opet stoji nemrda?!?
ma to je bila sala, radim isto sto i ti
Stvarno ne znam. Meni se inače učita ta stranica. :O
i meni inace ali sad nes nece?!
EDIT: obriso sam sve kukise i privremenu memoriju, nis nije pomoglo