Može mi tko u tome pomoći jer ni jednu sliku koju stave korisnici nemogu ja otvoriti dok na laptopu mogu.
Za grešku mi javlja da je kriv antivirus ili firewall ali kad ih isključim opet isto.
Ako može pomoć bio bih zahvalan
Može mi tko u tome pomoći jer ni jednu sliku koju stave korisnici nemogu ja otvoriti dok na laptopu mogu.
Za grešku mi javlja da je kriv antivirus ili firewall ali kad ih isključim opet isto.
Ako može pomoć bio bih zahvalan
Nemogu ovako,pošali neku sliku ili video...
kako mislis da ti pošaljem di nemogu otvoriti ili
ovako mi izgleda na jednom forumu
Klikni Tipku Print Screen na tipkovnici u paintu je saveas,i uploadas ovdje...
kako mislis da ti pošaljem di nemogu otvoriti ili
ovako mi izgleda na jednom forumu
Klikni Tipku Print Screen na tipkovnici u paintu je saveas,i uploadas ovdje...
Ee ovako probaj otiđi desni klik na mjestu gdje je slika tj na onu kockicu (kaj pokaze kad nema slike) i odi na Otvori u novoj Kartici
I posalji Sliku opet...
Provjeri da li ti je u postavkama browsera možda isključena opcija za učitavanje slika.Ne znam koji browser imaš pa ti ne znam točno reći.U Firefoxu je to Alati>Mogućnosti(Preferences)>Sadržaj i tu mora biti kvačica na automatski učitaj slike i ne smije biti iznimaka,te mora biti kvačica na omogući Javascript.
A sad sam vidio da je Chrome.Sorry.Probaj googlati "Chrome won't load images" ili sl.
Dakle,u Chromeu odi u postavke(ikonica francuskog ključa gore desno)>Opcije>napredno>Postavke Sadržaja i provjeri da li su uključene opcije Prikaži sve slike i Svim web lokacijama dopusti pokretanje JavaScripta,te dakako,provjeri na obadve opcije da ne postoje iznimke.Ako koristiš neki od softvera za blokiranje reklama(poput adblock),provjeri u njemu da on možda ne blokira sadržaj.