Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.392.006
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
14 godina
neaktivan
Lockerz

Imam pitanje.... Da li se i kolko placa postarina/carina za igricu/dvd? Unaprijed Hvala ;)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz
Pi*da im materiona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Banali mi acc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sve nagrade cancellane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALI NECE ME ZAUSTAVITI MAJKU IM HEBEM!!!!!!!!!
Prodajem captcha bypass za lockerz!Kontakt na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Lockerz
Perkan777 kaže...

WTF zašto??

Kak su te skužili??

D=mc2, Deinstein
16 godina
protjeran
Axlus kaže...
Perkan777 kaže...

WTF zašto??

Kak su te skužili??

Nemam pojma kaze da vise nece odgovarati na moje mailove!

Sad se odlucujem prelazim na tamnu stranu {#} Lockerz!

Radim toolove samo da ih upropastim!!!!!!!!!!!!!!!!!

17 godina
neaktivan
Lockerz

Ode i bypass i LRC i sve XD Ja sam jos uvijek legit member bez traga koristenja bilo kakvih prevara :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz
Ma vratit cu se ja u igru nekako!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Sorry morao sam :D

(šteta što nije Krešo blizu, on bi, sigurno, imao još bolju sliku)

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
14 godina
neaktivan
Lockerz

haahah perkane...:D sta si toliko radio pa te banovali

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
air up there kaže...

haahah perkane...:D sta si toliko radio pa te banovali

Bolje ne pitaj.Napravi cu novi acc jer sad imam bypass i za math(neznam da li ce raditi).

Uglavnom za vrijeme redeema ne moram biti prisutan!

15 godina
protjeran
Lockerz

i opet dobiješ ban na novom acc-u :/ ili nije to razlog banane?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
FI4 kaže...

i opet dobiješ ban na novom acc-u :/ ili nije to razlog banane?

Besto rugo je bilo a nebi sad o tome javno!

15 godina
protjeran
Lockerz

zašto je danas Kill Spin 100 PTZ?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

Jel netko zna kad će poslati Members Choice Redemption conformatione o uspješnom reedemanju,za video game redemption mi je stigla potvrda da je igra poslana ali za Ipod Nano 16GB Black iz Members Choice Redemptiona još nije,pa ako netko zna?

DOSTA REPRESIJI NA FORUMIMA!!SLOBODA ZA WEKYA!!ZA mog prijatelja -Kora:HERCEG BOSNO SRCE PONOSNO :),KORA 100% BOSNIAN :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz
Novi acc je u punom pogonu i sprema se na uzimanje neke od danasnjih paypal nagrada :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Perkan777 kaže...
Novi acc je u punom pogonu i sprema se na uzimanje neke od danasnjih paypal nagrada :)

baš sam gledal po netu i vidim da svi imaju autobidere. ali uglavnom nude one kaj bidaju svakih 5 sec makar i neki prodaju one kaj bidaju odma čim netko ponudi.

mislil sam si nabavit ali sad kad su tebe banali ne bi htio da i meni propadne account ako me skuže

http://kasperskyme.bloger.hr/
15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...

hoćeš reći da već imaš preko 20-30k bodova za bidanje? :O

btw. sretna i uspješna Nova godina svima ;)

15 godina
Lockerz

hahahahasha, sretan nova svima, perkane shebo si se...hahahah

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...

zato da bi syebali one koji kao ja danas putuju...srecom postoje frendovi kojima se da account i LPA pa neka oni rokaju (nadam se)

mogli su vec staviti 5x kad su im 3 zadnja dana holidaze-a

sa 64000 na 73500 u ova 3 dana, LPA nije zastekao nijednom!!!!!!

15 godina
protjeran
Lockerz

wtf pa nije počeo taj 3x3x3 u petak? :S

0 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...
RuskeGTT kaže...

zato da bi syebali one koji kao ja danas putuju...srecom postoje frendovi kojima se da account i LPA pa neka oni rokaju (nadam se)

meni je zastekao dva puta. kako tak malo si skupio. ja sam skupio u ova tri dana 40 000 ptz-a

15 godina
KASA kaže...
RuskeGTT kaže...
RuskeGTT kaže...

meni je zastekao dva puta. kako tak malo si skupio. ja sam skupio u ova tri dana 40 000 ptz-a

1. bio sam na putu

2. komp sa kojeg se to gledalo nije bio 24-7

3. gledalo se filmice od pocetka dakle one od 1-2-3 min, koji vrijede 12 i 36ptz, dakle ne one kojie vrijede 100 i vise ptz...

4. svejedno i da si gledao filmice po 100+ ptz nije mi jasno kako 40 hiljada

15 godina
Lockerz

samo da vas pitan jeli iko IKAD dobia nesto od tog lockerza?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stirko55 kaže...

mislim da su svi tu dobili barem nes....ja sam dobio 4 majce (-.-) i 50 dolara na paypal...ali imas ljudi tu sta su dobili ipodove i razne stvari

15 godina
RuskeGTT kaže...
KASA kaže...
RuskeGTT kaže...
RuskeGTT kaže...

1. bio sam na putu

2. komp sa kojeg se to gledalo nije bio 24-7

3. gledalo se filmice od pocetka dakle one od 1-2-3 min, koji vrijede 12 i 36ptz, dakle ne one kojie vrijede 100 i vise ptz...

4. svejedno i da si gledao filmice po 100+ ptz nije mi jasno kako 40 hiljada

Komp mi bio upaljen po cijele dane. ugasio bih ga na 3 sata svaki dan. 40 000 sam skupio. vodio sam evidenciju za svaki dan. ovi kratki premalo nose pa su ovi duži u kombinaciji sa ultimate walpaperom i captcha traderom donosili bodove pa sam skupio 13 000ptz više za razliku od božićnih

16 godina
protjeran
Lockerz
Evo napraviti cu ovako!
Prvih dvoje koje mi posalju 10 mailova na PM i kasnije se regaju na lockerz preko moje pozivnice dobiti ce custom script za sljedeci redeem!
Naravno uvjet je da imate vec LRC Pro jer skripta radi samo s njim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Perkan777 kaže...
Evo napraviti cu ovako!
Prvih dvoje koje mi posalju 10 mailova na PM i kasnije se regaju na lockerz preko moje pozivnice dobiti ce custom script za sljedeci redeem!

10 mailova?? Postao si previše bahat i nema šanse da ti to pošaljem.

D=mc2, Deinstein
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 20:21 (Axlus).
15 godina
protjeran
Lockerz

Vidite i sami da nam je dragi Perkan uzrujan jer ga je bagra sa Lockerza banala ni krivog ni dužnog hhh {#}

Samo ti nabavi još 500 programa za varanje pa će ti i ovaj novi acc banati,ja se ne bavim varanjem i uspio sam ugrabiti Ipod a sljedeće je MacBook,samo je potrebno ući u pravom trenu i možeš naručiti što hoćeš.Ljudi zaboravite na varanje jer vas kad tad otkriju,lik se ponio za likovima iz Talk Prizes foruma gdje visi 0-24 i gdje trguju sa botovima za Lockerz a oni su za mene obične varalice!Svi imaju botove i onda j*bu Lockerzu mater jer su ih banali!

Na Lockerzu samo pošteno,varanje vas neće dovesti nikuda!

DOSTA REPRESIJI NA FORUMIMA!!SLOBODA ZA WEKYA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 20:27 (zgsolja).

3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Axlus kaže...
Perkan777 kaže...
Evo napraviti cu ovako!

10 mailova?? Postao si previše bahat i nema šanse da ti to pošaljem.

Ok nemoras.Ja sam se morao namuciti za bypass.To ima samo uski krug ljudi.Zato molim te tiho.Ako neces nemoras.Nemoj se nadati necemu vise od 25$ (ako i to dobijes)

zgsolja kaže...

Vidite i sami da nam je dragi Perkan uzrujan jer ga je bagra sa Lockerza banala ni krivog ni dužnog hhh {#}

Samo ti nabavi još 500 programa za varanje pa će ti i ovaj novi acc banati,ja se ne bavim varanjem i uspio sam ugrabiti Ipod a sljedeće je MacBook,samo je potrebno ući u pravom trenu i možeš naručiti što hoćeš.Ljudi zaboravite na varanje jer vas kad tad otkriju,lik se ponio za likovima iz Talk Prizes foruma gdje visi 0-24 i gdje trguju sa botovima za Lockerz a oni su za mene obične varalice!Svi imaju botove i onda j*bu Lockerzu mater jer su ih banali!

Ne varanje ce dovesti necem boljem xD!Ovo sto si uzeob ilo je na srecu jer su dodali butique!Macbook mozes zaboraviti (redeem time mora biti ispod 10 sec!

BTW po official bst redeemers in 2010 sam na 31 mjestu sa vrijednosti nagrada u iznosu 517 $ (ne ukljucujuci nagrade koje su cancelane)!Sad si mozes svoj nano ugurati znas gdje!

15 godina
protjeran

zgsolja kaže...

Ne varanje ce dovesti necem boljem xD!Ovo sto si uzeob ilo je na srecu jer su dodali butique!Macbook mozes zaboraviti (redeem time mora biti ispod 10 sec!

BTW po official bst redeemers in 2010 sam na 31 mjestu sa vrijednosti nagrada u iznosu 517 $ (ne ukljucujuci nagrade koje su cancelane)!Sad si mozes svoj nano ugurati znas gdje!

Što smo neodgojeni {#} ali to je sad za neki drugi puta..

Što se tiče Nanoa:Ja sam to reedemao pošteno i nema većeg zadovoljstva nego kad mi dođe na vrata a tebi su ugurali fino ban s Lockerza jer si obična varalica a nemoj misliti da ti neće ovaj drugi acc isto ukinuti!Ako je prošlo naručivanje bilo tako lagano kao što ti kažeš pa gdje je tebi onda tvoja nagrada?Čekaj...Pa ti je ni nemaš{#}

Zaradio si bananka na Lockerzu i ne cmizdri.LA LA LA LA

DOSTA REPRESIJI NA FORUMIMA!!SLOBODA ZA WEKYA!
15 godina
stirko55 kaže...

NE NITKO NIJE NIKAD DOBIO NISTA, JESI TRAZIO TAJ ODGOVOR? SLOBODNO ODLEPRSAJ ODAVDE SA SVOJIM POSTOVIMA

Perkan777 kaže...

Ok nemoras.Ja sam se morao namuciti za bypass.To ima samo uski krug ljudi.Zato molim te tiho.Ako neces nemoras.Nemoj se nadati necemu vise od 25$ (ako i to dobijes)

glavno da nitko sa ovog foruma nije u tom tvom uskom krugu ljudi

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice