ja sam si ljepo fejkao mailove napravio preko 50 i ljepo se regao bez ikakvih promjena ip adrese i tih sranja
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.388.261
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam si ljepo fejkao mailove napravio preko 50 i ljepo se regao bez ikakvih promjena ip adrese i tih sranja
a jesi sta reedmo jel onda ti provjere prije nego ti posalju!
da redemao sa paypal 25$ i poslali su mi obavjest da su mi poslali majcu
Upravao sam dobio Z-lister majicu. Mada sam morao da platim carinu na nju ali nešto sitno 2.1KM (6 kuna). Biće i slike u toku dana
jel zivis u hrvatskoj ili u nekoj drugoj zemlji balkana
Živim u BiH
A koliko si dugo Z-lister?
Ja sam Z-lister preko 3 meseca i jos nema nista od majice.
A koliko si dugo Z-lister?
Ja sam Z-lister preko 3 meseca i jos nema nista od majice.
odi u ma account i malo provjeri svoje podatke i par puta stisni submit... i poslat ce ti :)
Ja sam dobio majicu prije nekoliko dana, bez carine. Jeftina, no lijepa majica proizvedena u Nikaragvi.
Inače, ne nadam se više nečemu. Još će oni mnogo odugovlačiti prije nego (i ako) otvore trgovinu.
Evo danas stigao email za carinu....400 kn traze za poklon koji je lockerz poslao kao gift i napisao da vrijedi 149 usd......lijepa drzava....sutra cu platiti pa vidjeti kada dode stavljam slike...
Evo danas stigao email za carinu....400 kn traze za poklon koji je lockerz poslao kao gift i napisao da vrijedi 149 usd......lijepa drzava....sutra cu platiti pa vidjeti kada dode stavljam slike...
OMG 400 kn pa sta oni carine auto ili Nano.OMG
Jehbena drzava
a zašro oni nenapišu npr. vrijednost 1 USD :S
Perkane lijepo te molim da uploadaš onaj novi program!!! please!!
postao sam z-list jel odmah dode mail ili se mora cekat duze vrijeme?
postao sam z-list jel odmah dode mail ili se mora cekat duze vrijeme?
Da to i mene zanima?
meni je trebalo vise od 4-5mj da bi mi doso mail da su poslali majcu ali je to bilo dan poslije nego sam namjestio my acc znaci trebalo bi odma
Members who redeemed an Amazon.com Gift Card or PayPal prize in our January redemption will receive this prize via email within 5-7 days. Congratulations!
Jos dijelim invitese!
hmm..znaci burek je za 140 dolara vrijednu nagradu platio 250 kn a ovaj drugi lik ce za 150 platit 500? :S to nema smisla....ja sam isto hjetla uzet ipod nano ali ovo mi je previse...
meni je majica poslana nakon skoro dva mjeseca...sto bi bilo prije nekih dva tjedna...i jos cekam da dodje...
umm..jel mi netko moze objasnit kako to ide sa pay palom..ne sam proces nego sta vi onda mozete kupit s time i gdje?
hmm..znaci burek je za 140 dolara vrijednu nagradu platio 250 kn a ovaj drugi lik ce za 150 platit 500? :S to nema smisla....ja sam isto hjetla uzet ipod nano ali ovo mi je previse...
meni je majica poslana nakon skoro dva mjeseca...sto bi bilo prije nekih dva tjedna...i jos cekam da dodje...
umm..jel mi netko moze objasnit kako to ide sa pay palom..ne sam proces nego sta vi onda mozete kupit s time i gdje?
ne 500 vec 385 kn...ali da puno...previse..ja sam platio ali vidjet cu sta ce biti....
uglavnom, vrijednost ipoda je 180 $ a lockerz ej srecom anpisoa 149....da nije sada bih jos vise placao...ali da , dobro pitanje...zasto en bi oni stavljali npr 20 dolara ili ensto...sta ce oni znati, paket ima svega 280 grama.....
i da jos nesto, kako ej burek platio 140$ paket manje od mene :( sretnik
Hey,
We're in the process of sending out a TON of t-shirts right now, so make sure
your information is completely and correctly filled out in the My Account page
of your profile.
Head over to the Hallway and check out more info on how to fill out your info.
So sit back, relax and get ready to rock that sweet shirt. You're gonna look
awesome.
-C
to je odg. za majicu!
Hey,
of your profile.
awesome.
-C
to je odg. za majicu!
Molim kad si to dobio i šta si radi da si dobio poruku i dali si dobio poruku na e-mail ili na my locker?
dajem svoj acc na lokerzu..367 bodova,redeemo 25$(-300 PTZ) paypal,čekam obavijest o tom...lako moguće da i to dam....ima zainteresiranih?
Zanimalo bi me sta ste napisali u State/Province vi koji ste dobili nagrade? I u kojem "formatu" ste napisali broj mobitela (09xxxxxxx ili +3859xxxxxxx ili 003859xxxxxxx) ?
Meni!
Zanimalo bi me sta ste napisali u State/Province vi koji ste dobili nagrade? I u kojem "formatu" ste napisali broj mobitela (09xxxxxxx ili +3859xxxxxxx ili 003859xxxxxxx) ?
Ja sam ovo zadnje.
u state province :hr
a za nagradu još čekam
Hey,
of your profile.
awesome.
-C
to je odg. za majicu!
Molim kad si to dobio i šta si radi da si dobio poruku i dali si dobio poruku na e-mail ili na my locker?
Posalo sam im mail sa pitanjem na support i to su mi odg. tako da nebrines!
Ja sam ovo zadnje.
u state province :hr
a za nagradu još čekam
Ako bi mi moga odgovorit neko ko je vec dobija nagradu...