Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.388.523
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
neaktivan
Lockerz
O isuse ako nevjerujes odi na forum lockerz pa si pogledaj bokte.

00385 i HR
01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
bubimir kaže...

dajem svoj acc na lokerzu..367 bodova,redeemo 25$(-300 PTZ) paypal,čekam obavijest o tom...lako moguće da i to dam....ima zainteresiranih?

mislis dajes tih 25 $ koje si reedemo...ako dajes ja sam zainteresiranSmijeh
javi mi na pp ako mi oces dat..

xf - cecikarlo
15 godina
neaktivan

moze li mi pls netko odgovorit sta napavite s tih 25 dolara...gdje ih mozete potrosit i na sta?

16 godina
neaktivan
LordShgi kaže...
O isuse ako nevjerujes odi na forum lockerz pa si pogledaj bokte.

00385 i HR

Sta p.izdis?! Covik je raka da nagradu jos ceka, zelin bit 100% siguran.

16 godina
neaktivan
Lockerz

ali nema tu vrijedjanja mislim da ovo zasluzuje karton a posebno nemoj vrijedjat shigija lik je pre pre

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HeateX kaže...

ali nema tu vrijedjanja mislim da ovo zasluzuje karton a posebno nemoj vrijedjat shigija lik je pre pre

Vridanje? Di san ga uvridija? Kako se onda moze protumacit njegovo "bokte" ? A to sta ti je lik pre pre me uopce ne interesira.

17 godina
neaktivan
Lockerz

mogu ja sad nesto pitat,pa se vi poslije vrijedjajte...

ja sam se reg bezveze na taj lockerz....da priznam vidio sam na glupom fejsu.pisalo je kao nije patka.

sad ste vi tu raspisali i vidim da i nije onda.

ja imam bijednih 40 bodova i fer play igram..a vidim da ima svasta...Belji se

50  kreiranih accouna su neki napravili...omg...kolko vremena za to treba.

mene zanima u kratko...

dal ja tu sad moram cekat i kad oni "opale "onaj REEDEM il kaj vec je.i onda moram brzo nes stisnut tj.nagradu i upisat podatke i onda je to moje?kaj je s postarinom?

jel to tak sljaka ?(naravno ak imam dovoljno bodova).

i da malo im je stranica u banani...i moze netko stavit link di se mogu vidjet nagrade za odredjen broj bodova.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LiL'Jo kaže...

moze li mi pls netko odgovorit sta napavite s tih 25 dolara...gdje ih mozete potrosit i na sta?

mozes ih na ebayu potrositi na sta god ocesSmijeh

xf - cecikarlo
15 godina

danas stigao email da od lockerza.....unutra sam dobio edvije pozadine koje sma reedmao na jan. reedemu....+ bodovi mi se nisu oduzeli :D--- i da , jos cekam ipdo nano

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
neaktivan
bubimir kaže...

dajem svoj acc na lokerzu..367 bodova,redeemo 25$(-300 PTZ) paypal,čekam obavijest o tom...lako moguće da i to dam....ima zainteresiranih?

A šta ne bi bilo! :D

15 godina
protjeran
bubimir kaže...

Mogu li ja dobiti accaunt i 25 dolara i i plus ti dam POZIVNICU ZA TORRENTHR?jel može?

15 godina
neaktivan
Lockerz

Đizs, usluga za uslugu, koja korumpiranost. Kaj se u ovoj rvackoj nis ne moze besplatno dat? Bwahaha.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

alo ljudi a sta je to zip kod ne kontam uopce staje to ja igram vec lockerz imam 130 bodova  ako ovo neradi majku im ***************** heheIzlanuo se

Haunt3d Hun3r
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to ti je postanski broj ^^ dooh

16 godina
neaktivan
Lockerzboy kaže...
bubimir kaže...

pa čuj nisam siguran, osiguravam si kak da to što bolje iskoristim ali dosta problema s tim tako da......al naravno ne đaba

16 godina
neaktivan
srotich kaže...
bubimir kaže...

A šta ne bi bilo! :D

hahaha Cool

15 godina
neaktivan
bubimir kaže...
Lockerzboy kaže...
bubimir kaže...

pa čuj nisam siguran, osiguravam si kak da to što bolje iskoristim ali dosta problema s tim tako da......al naravno ne đaba

a šta bi htjeo u zamjenu za tih 25 $??

xf - cecikarlo
16 godina
neaktivan
Lockerzboy kaže...
bubimir kaže...
Lockerzboy kaže...
bubimir kaže...

a šta bi htjeo u zamjenu za tih 25 $??

kad ja dobijem od tih lopova potvrdu za reedem ja se javim....ako dobijem...

15 godina
neaktivan
RE: Lockerz pozivnice

eeeee daj mi e-mail i pošaljem ti pozivnicu i imam par trikova kako malo više zaradit

ptz--a

meni fali oko 20 bodova do nitendo wiii-a....

16 godina
neaktivan
RE: Lockerz pozivnice

dobit češ ga ne..

16 godina
neaktivan
Lockerz

Ne znam jel bi mogo pisat ovo na forumu - Jel se može kako zafrknut ona verifikacija jer ne želim dat bankovni?

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

e ovako ekipica čini se da ništa od mog reedema bodovi ostaju na mjestu jer sam iz divne HRVATSKE i stoga jel ima ko kakvu dobru ponudu za razmjenu? neko članstvo ili sl na torent servise.demonoid ili nešto...ko je javio prije još ne zaboravljam za vas...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dal je još ovo aktivno. Da li je netko dobio one nagrade? HAHA :)

16 godina
protjeran
ParaNO1d kaže...

Da clanovi foruma su osim majica dobili sljedece nagrade:PS3,Ipod nano,DVD,Modern Warfare 2-Prestige edition i da ne zaboravim termos bocu.

A sa proslomjesecnog redema ja i jos par clanova cekamo confirmation e-mail.Ja sam redeemao Assassins Creed-PSP Bundle pack.

BTW Moze li neko postat sta su im napisali sa ovog redeema uz wallpaper sto su dobili ( moze i screenshot)

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
16 godina
neaktivan
Lockerz

ja cekam da dodje mail za 25$ rekli su da bi trebalo doci za 5 do 7 dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
ParaNO1d kaže...

Da clanovi foruma su osim majica dobili sljedece nagrade:PS3,Ipod nano,DVD,Modern Warfare 2-Prestige edition i da ne zaboravim termos bocu.

A sa proslomjesecnog redema ja i jos par clanova cekamo confirmation e-mail.Ja sam redeemao Assassins Creed-PSP Bundle pack.

BTW Moze li neko postat sta su im napisali sa ovog redeema uz wallpaper sto su dobili ( moze i screenshot)

E perkane, i ja sam dobio, doduse Aluminum Cover journal, ali i to je nagrada. : )

15 godina
neaktivan
Lockerz

Koliko je kostao PayPal 25 $ i kako prebacuju novac na vas nalog? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz
Kosta 300 ptz, a daju ti tako da posalju novac na paypal racun s emailom koji imas na lockerzu.
01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

ja sam dobio danas mail za 25$, pise kao da cu dobit neki mail za potvrdu, najrađe nebi nis potvrdio mozda mi ne skinu bodove pa ustedit rađe za rezervaciju nagrade na sljedecem reedeemu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Hhahahah,znaci ne verujem.Odobrili su mi 25$,a fejkao sam tacno 60 mailova bez menjanja IP adrese,nego sam prvi dan kada sam se registrovao seo i za ceo dan nafejkao 60 mailova odjednom i oni mi ladno odobrili. Cool

I da sta vi svi mislite koji smo reedemali 25 $ sta da stavimo na paypalu kao drzavu.Mozda Ameriku?Ajde neka neko pomaze. Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 0:16 (stefanxzibit).

0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice