00385 i HR
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.388.523
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
00385 i HR
dajem svoj acc na lokerzu..367 bodova,redeemo 25$(-300 PTZ) paypal,čekam obavijest o tom...lako moguće da i to dam....ima zainteresiranih?
mislis dajes tih 25 $ koje si reedemo...ako dajes ja sam zainteresiran
javi mi na pp ako mi oces dat..
moze li mi pls netko odgovorit sta napavite s tih 25 dolara...gdje ih mozete potrosit i na sta?
00385 i HR
Sta p.izdis?! Covik je raka da nagradu jos ceka, zelin bit 100% siguran.
ali nema tu vrijedjanja mislim da ovo zasluzuje karton a posebno nemoj vrijedjat shigija lik je pre pre
ali nema tu vrijedjanja mislim da ovo zasluzuje karton a posebno nemoj vrijedjat shigija lik je pre pre
Vridanje? Di san ga uvridija? Kako se onda moze protumacit njegovo "bokte" ? A to sta ti je lik pre pre me uopce ne interesira.
mogu ja sad nesto pitat,pa se vi poslije vrijedjajte...
ja sam se reg bezveze na taj lockerz....da priznam vidio sam na glupom fejsu.pisalo je kao nije patka.
sad ste vi tu raspisali i vidim da i nije onda.
ja imam bijednih 40 bodova i fer play igram..a vidim da ima svasta...
50 kreiranih accouna su neki napravili...omg...kolko vremena za to treba.
mene zanima u kratko...
dal ja tu sad moram cekat i kad oni "opale "onaj REEDEM il kaj vec je.i onda moram brzo nes stisnut tj.nagradu i upisat podatke i onda je to moje?kaj je s postarinom?
jel to tak sljaka ?(naravno ak imam dovoljno bodova).
i da malo im je stranica u banani...i moze netko stavit link di se mogu vidjet nagrade za odredjen broj bodova.
moze li mi pls netko odgovorit sta napavite s tih 25 dolara...gdje ih mozete potrosit i na sta?
mozes ih na ebayu potrositi na sta god oces
danas stigao email da od lockerza.....unutra sam dobio edvije pozadine koje sma reedmao na jan. reedemu....+ bodovi mi se nisu oduzeli :D--- i da , jos cekam ipdo nano
dajem svoj acc na lokerzu..367 bodova,redeemo 25$(-300 PTZ) paypal,čekam obavijest o tom...lako moguće da i to dam....ima zainteresiranih?
A šta ne bi bilo! :D
Mogu li ja dobiti accaunt i 25 dolara i i plus ti dam POZIVNICU ZA TORRENTHR?jel može?
Đizs, usluga za uslugu, koja korumpiranost. Kaj se u ovoj rvackoj nis ne moze besplatno dat? Bwahaha.
alo ljudi a sta je to zip kod ne kontam uopce staje to ja igram vec lockerz imam 130 bodova ako ovo neradi majku im ***************** hehe
to ti je postanski broj ^^ dooh
pa čuj nisam siguran, osiguravam si kak da to što bolje iskoristim ali dosta problema s tim tako da......al naravno ne đaba
A šta ne bi bilo! :D
hahaha
pa čuj nisam siguran, osiguravam si kak da to što bolje iskoristim ali dosta problema s tim tako da......al naravno ne đaba
a šta bi htjeo u zamjenu za tih 25 $??
a šta bi htjeo u zamjenu za tih 25 $??
kad ja dobijem od tih lopova potvrdu za reedem ja se javim....ako dobijem...
eeeee daj mi e-mail i pošaljem ti pozivnicu i imam par trikova kako malo više zaradit
ptz--a
meni fali oko 20 bodova do nitendo wiii-a....
dobit češ ga ne..
Ne znam jel bi mogo pisat ovo na forumu - Jel se može kako zafrknut ona verifikacija jer ne želim dat bankovni?
e ovako ekipica čini se da ništa od mog reedema bodovi ostaju na mjestu jer sam iz divne HRVATSKE i stoga jel ima ko kakvu dobru ponudu za razmjenu? neko članstvo ili sl na torent servise.demonoid ili nešto...ko je javio prije još ne zaboravljam za vas...
Dal je još ovo aktivno. Da li je netko dobio one nagrade? HAHA :)
Da clanovi foruma su osim majica dobili sljedece nagrade:PS3,Ipod nano,DVD,Modern Warfare 2-Prestige edition i da ne zaboravim termos bocu.
A sa proslomjesecnog redema ja i jos par clanova cekamo confirmation e-mail.Ja sam redeemao Assassins Creed-PSP Bundle pack.
BTW Moze li neko postat sta su im napisali sa ovog redeema uz wallpaper sto su dobili ( moze i screenshot)
ja cekam da dodje mail za 25$ rekli su da bi trebalo doci za 5 do 7 dana
Da clanovi foruma su osim majica dobili sljedece nagrade:PS3,Ipod nano,DVD,Modern Warfare 2-Prestige edition i da ne zaboravim termos bocu.
A sa proslomjesecnog redema ja i jos par clanova cekamo confirmation e-mail.Ja sam redeemao Assassins Creed-PSP Bundle pack.
BTW Moze li neko postat sta su im napisali sa ovog redeema uz wallpaper sto su dobili ( moze i screenshot)
E perkane, i ja sam dobio, doduse Aluminum Cover journal, ali i to je nagrada. : )
Koliko je kostao PayPal 25 $ i kako prebacuju novac na vas nalog?
ja sam dobio danas mail za 25$, pise kao da cu dobit neki mail za potvrdu, najrađe nebi nis potvrdio mozda mi ne skinu bodove pa ustedit rađe za rezervaciju nagrade na sljedecem reedeemu
Hhahahah,znaci ne verujem.Odobrili su mi 25$,a fejkao sam tacno 60 mailova bez menjanja IP adrese,nego sam prvi dan kada sam se registrovao seo i za ceo dan nafejkao 60 mailova odjednom i oni mi ladno odobrili.
I da sta vi svi mislite koji smo reedemali 25 $ sta da stavimo na paypalu kao drzavu.Mozda Ameriku?Ajde neka neko pomaze.