Skuzija san kako funkcionira otprilie, nego, negdi san procaita da cin se registriras mozes skupit 50-ak bodova...
Jedini nacin za skupljanje bodova koji ja vidin je Check In i Dailies na dnu stranice... Propustan li ista?
Skuzija san kako funkcionira otprilie, nego, negdi san procaita da cin se registriras mozes skupit 50-ak bodova...
Jedini nacin za skupljanje bodova koji ja vidin je Check In i Dailies na dnu stranice... Propustan li ista?
I da, ako netko oce pozivnice nek se javi na PM.
PACKAGE DATA PROCESSED BY BROKERAGE. WAITING FOR CLEARANCE
pise meni na trackngu za ipdo nano..sta bi zancilo da ga carine ili??
PACKAGE DATA PROCESSED BY BROKERAGE. WAITING FOR CLEARANCE
pise meni na trackngu za ipdo nano..sta bi zancilo da ga carine ili??
p.s.- paket ej od jutra oko 5-6 u HRV leskovcu
Da ceka carinjenje, i nece ti trebati punjac jer s ipodima dobivas samo USB tak da ga mozes kupiti ali ga neces trebati mjenjati jer ga uopce ne dobis u paketu.
da, evo poslali su mi email, sada cekam odgovor koliko ce me ukupno oderati an carini...slike + cijena sutra ;)
p.s.- ako dode sutra
evo ja želim popravit kompjuter (pošto ovo pišem s laptopa), pa ću tamo aktivirat onaj perkanov program :D
sutra ce nam oni oduzet bodove za nagradu zato jer je prvo moramo potvrdit preko maila koji cemo dobit
Onaj moj prvi program radi.Njega sam napravio u slucaju da nisam doma pa da me moze obavijestiti ne e-mail.
Ovaj drugi radi kao budilica tj postavite mu odredjeno vrijeme refreshanja i on refresha.Kad se stranica promjeni (pocne redeem) odere neku pjesmu po vasoj zelji.
Tako sam ja surfo netom i odjednom oderala pjesma Miljacka.Ja gledam koji k.Odem na redeem page a ono cooming soon.Mislim mozda se program sj*bo ali ajde ipak idem probat ocistit cash.Ocistim cache kad ono redeem page ispred mene.OMG Ruke mi krenu drhtat pa prvi put fulam pass.Iz drugog puta uspijem.Udjem kao ono sve je dostupno osim Macbooka (svi su se redemali u 20 sec).I tako ja razgledavam dobrih par minuta.Kad ono ja se sjetim da uzmem nesto a ono sve fresh out.Ugledam PSP dolje u kutu i reko taj je moj.Upisem podatke pomocu AutoFill-a i redeemam.
Eto to su moje dogodovstine s sjecanjskog redeema.
jel mozes poslat taj drugi program
moze drugi prog na mail mislim da je taj puno bolji od ovoga he he! ;-) i ja idem na PSP na iducem reedemu bilo koji bitno da je PSP... ako ne onda cu wii probat!
može li neka dobra duša poslati i meni taj drugi program na PM ako može bio bih zahvalan :=
Perkan777 mozes mi molim te poslat onaj program sa miljackom
Perkane ako mozes i meni taj program bio bih ti zahvalan.
Nedavno sam se i ja počeo Lockerzat, majica je već na putu ili barem tako mislim i imam 200 bodova pa bi me zanimalo imali li nešto za 200 bodova za naručit i gdje piše potreban broj bodova za šta? (postoji neka stranica ili nešto?)
kolko otprilike treba da skuze da sam Z-lister? :D vec je prosao tjedan, a jos nema obavijesti na mail :(
Moze i meni program pls...
Nedavno sam se i ja počeo Lockerzat, majica je već na putu ili barem tako mislim i imam 200 bodova pa bi me zanimalo imali li nešto za 200 bodova za naručit i gdje piše potreban broj bodova za šta? (postoji neka stranica ili nešto?)
Ja isto planiram sebi uzet ipod shuffle, tako da mislim da je on ono najbolje za te bodove
kolko otprilike treba da skuze da sam Z-lister? :D vec je prosao tjedan, a jos nema obavijesti na mail :(
Hahahahha,mislis za majicu?
Ja cekam vise od 3 meseca.Postao sam z-lister pre 3 meseca i jos nista
Moj brat je dobio za 20-26 dana
nemate sreče ili niste dobro zapisali u my acc koliko ja znam da nešalju oni e-mail nego ti oni sami pošalju!!
meni su javili prije tjedan dana da su poslali majcu i da ju mogu ocekivat za 20 dana
Probaj im se 'žalit' na mail. Meni je uspjelo, shippali su mi, tako kazu bar xD.
Probaj im se 'žalit' na mail. Meni je uspjelo, shippali su mi, tako kazu bar xD.
Ma pisao sam im,kazu da imaju tonu majica,pun magacin,ali opet nista od toga. xD
dajte ljudi na plotu piše da je p***a pa nije.........prodajete "sebe" za 20 kn....
Da na paypalu izaberem Ameriku,pa onda kada nesto budem narucivao da napisem da je Srbija da li ce moci tako posto sam cuo da ne salju ovi iz Lockerza u sve zemlje na paypal.
Da na paypalu izaberem Ameriku,pa onda kada nesto budem narucivao da napisem da je Srbija da li ce moci tako posto sam cuo da ne salju ovi iz Lockerza u sve zemlje na paypal.
Neznam bas da mozes samo tako promijeniti poslije, i cini mi se da moras platit 2 - 3 $ da bi mogao primati pare na PayPal.
Vi koji ste koristili fake emailove a nisu vas ulovili, mozete li objasnit najlaksu proceduru?
Vi koji ste koristili fake emailove a nisu vas ulovili, mozete li objasnit najlaksu proceduru?
Mislis kako da fejkas?
Pa ovako ako hoces da fejkas i da to necemu valja i da se bar nadas da ces ih zeznuti onda prati sledece korake:
1.Napravis 20 laznih e-mail adresa na razlicitim mail servisima. Na primer napravis 5 na yahoo,5 na gmail,5 na hotmail i 5 neki cetvrti.
2.Onda jedan dan registrujes 3 maila,pa sledeci dan 4,i sve tako pomalo ne sve odjednom.
3.Svaki put pre nego sto regustrujes novi mail promenis IP adresu,to mozes da uradis uz pomoc nekog programa ili ugasis internet ruter i ponovo ga upalis ( restartujes ga)
4.Kada registrujes te mailove biraj neka normalna imena,postanske brojeve,gradove.
5.Kada registrujes sve te fake mailove,nekoliko iducih dana ponekad ulazi na neke od njih da ti budu malo aktivni.
6.Nadas se da te nece provaliti...
I verovatno sam izostavio jos nesto ali ti obrati paznju na to i samo polako,uradis ovo i nadas se da te neces provaliti...
Zanimalo me to sa drugim IP-em i sa aktivnosti... Nije problem napravit mailove na net.hr i slicnim domenama...
Pitanje je IP-a... neda mi se palit, gasit router svako malo. A vec imam 7 pravih ljudi za prijatelje, vecina ih je neaktivna al barem su mi pridodali bodovima. Jel ta aktivnost nuzna? Kako oni tocno i sto tocno provjeravaju?
Zanimalo me to sa drugim IP-em i sa aktivnosti... Nije problem napravit mailove na net.hr i slicnim domenama...
Pitanje je IP-a... neda mi se palit, gasit router svako malo. A vec imam 7 pravih ljudi za prijatelje, vecina ih je neaktivna al barem su mi pridodali bodovima. Jel ta aktivnost nuzna? Kako oni tocno i sto tocno provjeravaju?
Pa gle ovako,to sa paljenjem i gasenjem rutera ti je najsigurnije i najbolje koliko sam cuo i od prijatelja koje imam u inostranstvu.
Aktivnost nije bas nuzna,ali mogu na primer ovi iz Lockerza da primete da tebi tih svih 20 prijatelja nisu se ni jednom ulogovali pa ce im biti sumnjivo.
Oni najpre proveravaju IP adresu to im je na prvom mestu za proveru.
A sto se tice promene IP ako bas neces da gasis i palis ruter onda nadji neki program,na google ih imas milion samo kucaj:
change IP adress ili promena IP adrese....