Linkedin

poruka: 5
|
čitano: 1.175
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Linkedin
pitanje

Poštovani,
molim za pomoć bilo koje vrste.
Naime, koristim Linkedin social networking tool, ali u zadnjih 5 dana mogu pristupiti tranici www.linkedin.com, no kad se idem logirati , pošalje me na redirect i to traje i traje i ne događa se ništa.
Gledao sam ima li itko drugi takvu vrstu problema i koliko sam skužio, imaju i drugi problem, no svatko nešto buba bezveze, da je problem do njih ( linkedina) , btw, njihov helpdesk je navodsno katastrofa i ne objavljujui nikakve zakrpe ili nešto što bi objasnilo zašto se to događa, no neki tvrde i drugo, mislim na usere , pa jedan od njih govori da je s mijenjanjem nekih postavki u proxyu omogućio da stvar proradi.
Naime, neki govore da treba promijeniti MTU value no naravno, ne pišu koliko on treba iznositi, jer to sam proizvđač nije napisao, ili ja nisam uspio pronaći.
E, da nekada se i dogodi da čekam deset minuta u toj redirect fazi i da stvarno uđem na stranicu( veći brojputa uopće ne uspijem ući)
Korisitm mozillu, ali probao sam i s operom i IE i uvijek je ista situacija.
Napominjem da se to dogodilo otprije pet dana, da je prije sve bilo ok, da se otpilike poklapa s ovim drugim userima koji također govore da imaju problem.
Što mi je činiti???  Imam jako brzu vezu.
Bilo kakav odgovor i rješenje bi bil odlično

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Linkedin

Probao sam preko linka, ne radi ni meni, sigurno je do njih, valjda im se srušio server ili neki dugački maintenance...

EDIT: U linku ti je bio zarez nakon .com, ispravio sam to i sad radi, ne znam u čemu je problem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 7:39 (Proz0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Linkedin

Hm..   meni radi normalno.  Pokušaj danas.

(u linku ti je na kraju zarez pa zato ne radi link koji si postao na Linkedin)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Linkedin
autorov komentar

Nema veze taj zarez, on je sasvim slučajno tu napisan da odvojim link od daljnjeg teksta, moja greška, ali to nema veze s ovim problemom.

Ne radi još, i nemam pojma do čega je, jel ima netko ikakvu ideju do čega bi moglo bitti.

Da, napominjem da preko carneta stvar funkcionira bez problema

16 godina
neaktivan
Linkedin
autorov komentar

GHej,

pa zar nikoga nema da mi odgovori ili barem neku sugestiju kako riješiti ovaj problem

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice